- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Dediğim gibi üslubu aşırı çirkin. Çocuğa uyku eğitimi verme gerçekten güvenli bağlanmada sorun yaşayabilirsiniz . Ama kesinlikle uyku düzeni kurmaya çaba göster ilerde rahat etmen açısından önemli oluyor . Çocuk diş çıkarıyor düzen bozuluyor ama alışkanlıkları olduğu için kolay toparlıyorsun . Bunu insan gibi söylemek var birde bu arkadaşın yaptığı gibi başka yoldan söylemek varBugün sormadım ama hamileliğimden beri sağlık ve çocuk gelişimi ile alakalı pek çok kez soru sordum. Kendisinin 5 yaşında çocuğu olması ve doktor bir aileden gelmesi sebebiyle bilgili olduğuna inanıyordum. Ama bugün beni çok kırdı. Bir daha onunla kızımla alakalı bir şey paylaşacağımı düşünmüyorum,
Öf ben bu nicki her okuyusta çok üzülüyorum tekrardan Volkan'ın dramınaBence arkadaşlığınızı gözden geçirin anneliğinizi değil. Sanki uyuyan çocuğu zorla uyandırıp oyun halısında oynatmışsınız gibi konuşmuş. Asıl kötülük sizi yetersiz hissettirmiş olması. Benim oğlum 8 gibi uyur 9-10 gibi uyanırdı karanlıkta emzirir pışpışlar uyutmaya çalışırdım yok bana mısın demezdi. Geceleri kaç sabahı ettik bilmem. 18 aylık ben hala bi düzen tutturamadım. Dişti, hastalıktı oydu buydu derken kaç düzen şaştı bilmem
Swancım gerçekten çok kırıldım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Ben çocuğuma neden kötülük yapmak isteyeyim. Ama uyumuyor ve bende onu oyalamaya çalışıyorum. Karanlık odada ağlamasına razı mı geleyim?
Hahahaa ayyyy benim oğlum 2 yaşında. Eşim nöbetten gelince çocuğa diyoruz ki gel hep birlikte birbirimize sarılıp uyuyalım sevelim öpelimmmCanın nasıl istiyorsa öyle büyüt bebeğiniÖpmek istediğin zaman öp , koynuna gelmek istediği zaman al yatır yanına . 4-5 yaşına gelince öptürmüyor bile sıpalar hele kucağa hiç yakışmıyorlar . Koynuma alıp yatayım diyorum anneee benim çarşafım daha güzel diyorlar .
İçinden bebeğinle yağmur altında dama etmek bile geliyorsa yap valla , her türlü büyüyorlar zaten . Benim büyük oğlan hava ve su ile büyüdüyemek yemezdi .
Agzinin ustune kepçeyle vurulacak bi tipİyi akşamlar arkadaşlar.
2 ay önce bir kız çocuğum oldu. 2 aydır pek çok anne gibi gazıydı, reflüsüydü, uyumamasıydı.. pek çok sorunla mücadele ettim.
Bugün çocuğuma oyun halısı getirdik. Akşam saatlerinde halıyı sevecek mi onu test ediyorduk. Bu esnada yakın bir arkadaşımın söyledikleri beni çok üzdü.
Kızımı bu saatte uyanık tutarak, onla oyun oynayarak çok büyük kötülük yapıyormuşum. Bebeğimi ne olursa olsun akşam 20’den sonra aydınlık ortama çıkarmayacakmışım, onu oyalamak için oyun oynamayacakmış. Bebeğim melatonin salgılayamıyormuş bu sebeple.
Evet belki kızımın iyiliğini istediği için bunları demiş olabilir ama benim kendimi çok yetersiz hissetmeme sebep oldu.
Siz böyle bir durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Ben bazen rüyamda kötü şeyler görünce yatağından alıp getirip , sabaha kadar sevdiğim zamanlar oldu ama uyandırmamaya çalıştım tabi ki . Bu arkadaş beni görse , sosyal hizmetlere şikayet ederdi kesinHahahaa ayyyy benim oğlum 2 yaşında. Eşim nöbetten gelince çocuğa diyoruz ki gel hep birlikte birbirimize sarılıp uyuyalım sevelim öpelimmmbu ağıt tutturuyor odasına götürüyor beni .
Ay bak aynı bensinBen bazen rüyamda kötü şeyler görünce yatağından alıp getirip , sabaha kadar sevdiğim zamanlar oldu ama uyandırmamaya çalıştım tabi ki . Bu arkadaş beni görse , sosyal hizmetlere şikayet ederdi kesin11 yaşına geldi büyüğü , okul yoksa uykusu gelinceye kadar oturuyor bazen .
Engelleyin yA şu herbokolog karakteri. Sinir oldum o mesajlara. Çok çok çok büyük demiş bide. Ahahahahİyi akşamlar arkadaşlar.
2 ay önce bir kız çocuğum oldu. 2 aydır pek çok anne gibi gazıydı, reflüsüydü, uyumamasıydı.. pek çok sorunla mücadele ettim.
Bugün çocuğuma oyun halısı getirdik. Akşam saatlerinde halıyı sevecek mi onu test ediyorduk. Bu esnada yakın bir arkadaşımın söyledikleri beni çok üzdü.
Kızımı bu saatte uyanık tutarak, onla oyun oynayarak çok büyük kötülük yapıyormuşum. Bebeğimi ne olursa olsun akşam 20’den sonra aydınlık ortama çıkarmayacakmışım, onu oyalamak için oyun oynamayacakmış. Bebeğim melatonin salgılayamıyormuş bu sebeple.
Evet belki kızımın iyiliğini istediği için bunları demiş olabilir ama benim kendimi çok yetersiz hissetmeme sebep oldu.
Siz böyle bir durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Cherry canım baktım bu yazışmadan sonraBenim de babam doktor o zaman ben de ameliyat yapayım
Nihal cano arkadaşının babası doktor olabilir ama kendisi değil, kulaktan dolma bilgilerle takılıyor. Bebeğin çok küçük daha beyin gelişimi bile tamamlanmadı , onu da geçtim daha kaftası bile tam kaynamamıştır akıl var mantık var sence bu bebeğin beyni hormon salgılayabiliyor mudur? Çocuk daha yeni doğdu, sen de daha yeni annesin bu şekilde kendine yüklenirsen bu işin sonu gelmez emin ol.En doğrusu bu bilgileri 1. elden öğrenmen, için rahat edecekse kap bir çocuklarda beyin gelişimi kitabı oku gitsin. Bu kulaktan dolma bilgileri aktarmak bizim toplumu batırıyor genel olarak oysa ki hekesin ebyni okuduğunu anlamaya yetiyor ve bilgiye erişmek çok kolay. Youtubeda tonla doktor var, kitapçılarda tonla çocuk gelişimi kitapları var, olmadı çocuk doktorunun numarası var.... Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?