Arkadaşımın beni “Yetersiz Anne” hissettirmesi

Vallaha ben ilk seneler esim ve ebem haric kimseyi dinlemedim böyle konularda. Bol bol sevdim, yakin tuttum, tasidim, yanimda yatirdim. Onlara adapte olmaya zaman tanidim, onlarda bana anne olmama alismaya zamam tanidilar. Bi güzel tanisip, kaynastik üzülmeyin. Arkadasiniz biraz cok bilmis

popüler kültür ürünleri.
Diyorum ya insanlar hemen zayıflayayım, spor yapayım, işime döneyim, hayatım aksamasın şeklindeki isteklerini gerçekleştirmek için beşiğine konulup kendi kendine çaresiZlikten uyuyan bebek tercih ediyorlar. Herkes ister çocuğum yokmuş gibi yaşayayım. Ama her seçim bir vazgeçiştir. Şimdi sabır da dahil her şey hemen tükeniyor. Popüler kültür bunu gerektiriyor

Neee ay ben de yetersizim o zaman gelsin de bizim bebelere de öğretsin uyumayan çocuğu zorla nasıl uyutacağız kaç gündür sadece on dk uyuyup uyanıyor gündüzleri akşamları geç yatıyor ne yapabiliriz çocuğun gözünü mü kapatalım uyku ilacımı verelim

2 aylık bebek mi 4ten sonra 8e kadar uyumayacakmış? sinirden güldüm şuan amma saçmalamış arkadaşınız olan şahsiyet. Benim kız 2 aylıkken 24 saatin 22 saatini uyuyarak geçiriyordu 4 ten sonra akşama kadar uyumadığını düşünemiyorum, öğlen tek uykuya düşene kadar da akşamüstü uykusu uyudu hep. Gece gündüz ayrımı zaten anca 2 aydan sonra oluşmaya başlar ondan sonra da kendinize göre bir düzen kurarsınız. Şu saatte yatacak kalkacak diye şartlamak kendinizi de bebeği de yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Milletin lafını takmayın bebeğiniz nasıl istiyorsa öyle yapın

Sana şimdiden dünür demeye başlıyorum o zaman dünürcüğüm. Kilosunca altın fln isteme ihtimalinize karşı avantajlı durumdayım şu an.
Tek şartım var kızımı görümcesiz bırakmayacaksın , olana kadar deneyeceksin hdhshshdhhshdhd

Tam yazacak olduğum noktaya değinmişsin.
Sormadan tavsiye veren, bunu yaparken de karşıdakini küçültüp kendini yükseğe çıkaran kimsenin hayattaki tek başarısı odur. Net.
Konu ne olursa olsun.
Sizin üzerinizden ego tatmini yapıyor. Sallamayın konu sahibi

Ay Nihal bosver ya.
Benim de birisi vardi,bildigi bilmedigi her konuda fikri olur,en bilmedigi seyden bahset, "hıhı evet,tabi,biliyorum evet "
Defettim hayatimdan.
3 cocuk buyuttum,evet duzen kurdum ama cocuklarim da 2 aylikken battaniyesini alip iyi geceler dileyipte yatagina tirmanmadi yani
Enerji emici,ozguven hirsizi biri arkadasin.
Iyi niyetli olsa fikirlerini daha yapici beyan ederdi..

Konuşma tarzi cok çirkin, yazik filan demis bi de çok bilmiş. Ne zaman herkese kulagimi kapattim hersey duzene girdi. Bisey demeye kalktiklarinda gayet iyi araştirdigimi belirttim hep sustular ama böyle densiziyle karşilaşmadim. Kendi yaşadiklarini unutmuş belliki. 2 aylik oldugunu tekrar bi hatirlatsaydiniz kendisine.

Aslında kısmen doğru söylüyor.
Ama söylemesin :)
Çünkü ona ne...
Çünkü böyle çok bilmiş edasıyla maval okumak onun haddine değil.
Kimsenin değil.
Hiç katlanamıyorum böyle insanlara.
Bozarım ben olsam, ben de böyleyim derim ne bileyim cüret edemesin bir daha.

"Ayy Nihalciğiim yanlış yapıyorsun kuzum"

Bence değil, çünkü o kadar küçük bebeğin uyku rutini olamıyor maalesef. Gece 5 kere emmeye de uyanabilir, kolik sancısı da olabilir. Akşam 8 den gece 12 ye kolik krizi tutardı benim kızımın, ne rutini susturmak mümkün olmadı aylarca. Bebek büyütmek deftere kitaba kurala bakmaz,her bebek kendine özel bir rutine sahiptir. O ritimler için biraz büyümesi lazım, büyüme atagi, diş çıkarması, gaz sancısı, kolik derken rutin falan olamiyo kusura bakmayın.

Cok cok cok buyuk bir yanlış yapiosun ne ya insanlar ne hadsiz. Sanane yazcan bunlara. Bunlar kendileri banane ya diyene kadar sanane yazicaksin. Yoruolar insani. Tatminsiz kötücül varliklar. Kendi cekirdek ailesi yetmio baskasina uzaniolar.

Konu sahibi Burcu’dan kurtuldun mu ?
30 senelik arkadaşım. Bir günde silemem ama mesafe koyacağım ve kesinlikle bebeğim hakkında beni eleştirmesine izin vermeyeceğim. Başka bir konu olsa bu kadar üzülmezdim ama söyledikleri yüzünden ağlamamak için kendimi zor tuttum. Benimde ilk bebeğim ve tek başıma büyütmeye çalışıyorum. Bir doktorumuz var. Kontrollerde uykusu hakkında bir uyarıda bulunmadı bana. Şayet doktor şöyle yap deseydi onu da uygulardım ama bir kaç gün öncesine kadar gece 2-3’te uyuyordu kızım. Gündüz uyuyor ama. Doktorumuz “gece ve gündüzü ayırt edemiyor. Zamanla düzene oturacak” dedi.

2 aylik bebegimi yatiracakmışsiniz o saatte
arkadaşınizin kafasi cok guzelmis güle güle kullansın.
bebeklerin belirli bir aya kadar siyah beyaz gordugunden ve gece gunduz ayrimi yapamadigindan haberi olmayan super mom bir arkadasiniz var daha ne istiyorsunuz.
ay sinirlerim bozulu ya

Ne uyumuş hee zamanında kereta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…