- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
Gece gece vicdan yaptıracaksın dimiYalandan güzelleme
Biz ona aç diyoruz işte
Anası besleyememiş diyoruz hatta
Cık cıklıyoruz
Sana şimdiden dünür demeye başlıyorum o zaman dünürcüğüm. Kilosunca altın fln isteme ihtimalinize karşı avantajlı durumdayım şu an.Gelişimi çok hızlı değil. Senin oğlan geçer muhtemelen benim kızı
İnşallah hayırlı zamanda , sağlıkla olur bebiş
Diyorum ya insanlar hemen zayıflayayım, spor yapayım, işime döneyim, hayatım aksamasın şeklindeki isteklerini gerçekleştirmek için beşiğine konulup kendi kendine çaresiZlikten uyuyan bebek tercih ediyorlar. Herkes ister çocuğum yokmuş gibi yaşayayım. Ama her seçim bir vazgeçiştir. Şimdi sabır da dahil her şey hemen tükeniyor. Popüler kültür bunu gerektiriyorpopüler kültür ürünleri.
Tek şartım var kızımı görümcesiz bırakmayacaksın , olana kadar deneyeceksin hdhshshdhhshdhdSana şimdiden dünür demeye başlıyorum o zaman dünürcüğüm. Kilosunca altın fln isteme ihtimalinize karşı avantajlı durumdayım şu an.
Tam yazacak olduğum noktaya değinmişsin.Uyku eğitimi alan bir arkadaşım var. Girdiği her ortamda sürekli hımmm uykusu nasıl peki deristisnasız her bebekli anaya sorar. Sonra başlar bilir kişi gibi konuşmaya. Ben en son dayanamadım hayatta tek başarın bebeği yatağa atıp , uyumasını öğretmek olmuş sanırım dedim. Beni engelledi ÇOK ŞÜKÜR
Ay Nihal bosver ya.Swancım gerçekten çok kırıldım. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Ben çocuğuma neden kötülük yapmak isteyeyim. Ama uyumuyor ve bende onu oyalamaya çalışıyorum. Karanlık odada ağlamasına razı mı geleyim?
Bence değil, çünkü o kadar küçük bebeğin uyku rutini olamıyor maalesef. Gece 5 kere emmeye de uyanabilir, kolik sancısı da olabilir. Akşam 8 den gece 12 ye kolik krizi tutardı benim kızımın, ne rutini susturmak mümkün olmadı aylarca. Bebek büyütmek deftere kitaba kurala bakmaz,her bebek kendine özel bir rutine sahiptir. O ritimler için biraz büyümesi lazım, büyüme atagi, diş çıkarması, gaz sancısı, kolik derken rutin falan olamiyo kusura bakmayın.Arkadasiniz haklı. Ama ben olsam demem arkadasima ya da başkasına. Her anne kendi bildigini yapar ve danişmak istese anisir zaten bilgi veririm. Durduk yere asla bilgi ya da uyarı sozleri soylemiyorilum. Ja burada anonim yazmisinız söyluyorum arkadasiniz haklı
30 senelik arkadaşım. Bir günde silemem ama mesafe koyacağım ve kesinlikle bebeğim hakkında beni eleştirmesine izin vermeyeceğim. Başka bir konu olsa bu kadar üzülmezdim ama söyledikleri yüzünden ağlamamak için kendimi zor tuttum. Benimde ilk bebeğim ve tek başıma büyütmeye çalışıyorum. Bir doktorumuz var. Kontrollerde uykusu hakkında bir uyarıda bulunmadı bana. Şayet doktor şöyle yap deseydi onu da uygulardım ama bir kaç gün öncesine kadar gece 2-3’te uyuyordu kızım. Gündüz uyuyor ama. Doktorumuz “gece ve gündüzü ayırt edemiyor. Zamanla düzene oturacak” dedi.Konu sahibi Burcu’dan kurtuldun mu ?
Ne uyumuş hee zamanında kereta2 aylık bebek mi 4ten sonra 8e kadar uyumayacakmış?sinirden güldüm şuan amma saçmalamış arkadaşınız olan şahsiyet. Benim kız 2 aylıkken 24 saatin 22 saatini uyuyarak geçiriyordu 4 ten sonra akşama kadar uyumadığını düşünemiyorum, öğlen tek uykuya düşene kadar da akşamüstü uykusu uyudu hep. Gece gündüz ayrımı zaten anca 2 aydan sonra oluşmaya başlar ondan sonra da kendinize göre bir düzen kurarsınız. Şu saatte yatacak kalkacak diye şartlamak kendinizi de bebeği de yıpratmaktan başka bir işe yaramaz. Milletin lafını takmayın bebeğiniz nasıl istiyorsa öyle yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?