Arkadaşımın beni “Yetersiz Anne” hissettirmesi

Bağırma len sen de.
Ben de hiç ne ben stres olayım ne o olsun istiyorum. Şu an mutluyuz. Ama deneyecam ya tekrar rutin mutin tabi ki. Anlatıyorum bugün bi arkadaşa. Ay öyle uyunmaz herhalde çok yorgun düşüyon da uyuyon diyo. Yoo dedim iyiyim. Sorgulamıyorum ben. Neden böyle demiyorum. Kabullendim mutluyum.

Bak şimdi cehaletimi konuşturucam Ben nefret ediyorum kurulu saat gibi çocuk yetiştirmekten. Acıkınca, uykusu gelince ve oynamak isteyince oynayan bir bebeğim var şükür. Hiç bir konuda bir zorunluluğumuz yok. O nasıl isterse öyle yapıyorum ve çok mutluyuz şu sıralar.

Bu erken yürüme, erken emekleme, erken konuşma vs olaylarını kendi başarıları gibi anlatıyorlar ya bebek garibim kimse onu kutlamıyor
Kızz yaşına girdi mi senin minnoş doğum günü yaptın mı?
Benimki bunların hepsin geç yaptı. Hala konuşamıyor. Neyse ki eş ailesiyle sık görüşmüyorum bu ara, sinirimi bozamıyorlar.

Aaaa arkadaşınız melatonin kelimesini öğrenmiş tebrik edin kendisini. Valla bu saatte çocuğumla oturuyorum. Uyumuyor, ne yapayım çocuğu bayıltayım mı ? Ayrıca bir anneye öyle hö hö konuşulmaz. Arkadaşınız endorfin seviyemi düşürdü şu an. Çok büyük yanlış inanılmaz yanlış.

İşin şakası bir yana, her yerde mevcut olan münasebetsiz insanlardan birisi işte. Hangimiz en mükemmel anneyiz ki ? Gayet iyi gidiyorsunuz, hiç moral bozmayın bebeğinizin tadını çıkarın oh mis

Aslında o sıra kızdığım o değil kendim oluyorum. Ama bende bir ses var maşallah Rabbim esirgememiş sesten neden rezidansa taşındık sanıyorsun hdhdh

Anlıyorum. Yetersiz değilsiniz, belki siz de onunla tercübelerinizi paylaşıyorsunuzdur. Bu konu sizi düşündürdüğü için karşı taraftan böyle bir şey duyunca kendinizi suçlamış olabilirsiniz. Belki o da daha tatlı bir şekilde sorup tecrübesini paylaşabilirdi. Ama kötü niyet değil sonuçta. Sizin bebeğinizin uyuyup uyumaması onu neden ilgilendirsin yoksa. Ben arkadaşlıklarda her şeye bu kadar anlam yükleyip takılınmaması taraftarıyım

Hayır sütün çocuğa yaramıyor diyeceksin
Kızım 9 kg anca olmuş ve annem geçen normal bi bebek ayına göre kilo almalı dedi. Peki prof hanım sizinkiler aldı da ne oldu dedim yani cidden ne oldu aldıkta ? Hepimiz ayıcık gibiyiz. Hepimiz spor salonuna yazıldık Hepimiz estetik manyağı olduk hdjdj kadın hınm dedi annemde olsa acımam

Yok yok sen kesinlikle bu bebek neden bu kadar zayıf diye başlayıp , süt arttırıcı tarif veren ablalardansın en az bir görümce kadar sevilmeyeceksin şu an
Hiç öyle biri değilim. Ama onyarginıza sağlik ne diyeyim istediginizi düşunebilirsiniz tabi o da sizin ongörüsüzluğünüz plsun

9 ne bee 9 da çocuk kilosu mu asıl seninki açmış

Ay heeeepsi boş yapıyor
Lütfen kimse sorulmadıkça fikir beyan etmesin
Çünkü fikirleri çok saçma

Ben bu arkadaşı parçalarım canım. Hadsiz ne olacak

O dönem doyur , altını al, uyusun dönemi zaten. 2 saatte bir uykuya dalardı benimki hatirliyorum.
4ten sonra ara uyku yapmaması imkansiz yani dayanamaz 8 e kadar ki..
Akşam uykusu icin 7de loş ışık ortamı ve sessizlik oluşturmustum evde faydasını da gördüğümü itiraf edeyim.

Tecrübedir, arkadaştır aktarsin yardımcı olsun basim gözüm üstüne ancak üslup bu olmamali kesinlikle.

Oğlun varsa tanışalım zjjdjd
Kızıma böyle bir damat lazım uyku eğitimi veren anaların bebekleri benim kızımı üzer
Düşünsene ilerde kriter olarak bunu soruyormuşuz
Ahahahaha yakın zamanda düşünüyorum senin kız çıtır severse müstakbel oğlumla tanıştırırız sjsjsjsjsjs

Ahahahaha yakın zamanda düşünüyorum senin kız çıtır severse müstakbel oğlumla tanıştırırız sjsjsjsjsjs
Gelişimi çok hızlı değil. Senin oğlan geçer muhtemelen benim kızı
İnşallah hayırlı zamanda , sağlıkla olur bebiş

Bilgilerini kendi çocuğunda uygulasın kimsenin anneliğine , bebesine karışmasın

Yabancı kaynaklar olmasının yanında popüler kültür ürünleri. Yabancılar için de doğru değil. Hiçbir kültürde değil inanın. Bebeklerin ihtiyaçları son derece ilkel düzeydedir, bunların başında da ihtiyaçlarının giderileceğine dair güven duymak gelir. Bunu çocuğa vermeden “şımarık olmasın” beklentisi oluyor insanlarda. Şımarık olmaz ama manyak olur, sonra da herkesi manyak eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…