Bağırma len sen de.1 yaşına girdi ve ben asla rutin falan yapmadım. Çok denedim daha doğrusu ama olmadı. Ben ağlata zırlata uyutamam. Zaten kuş uykusu var 30/40 dk ancak uyuyordu. Şu an sabah sadece 1 sefer uyuyor. Zorlayınca hem o mutsuz oluyor hemde ben. Boşuna çocuğa bağırıyorum.
Bak şimdi cehaletimi konuşturucamRutin lafını görünce kusasım geliyor artık. Her bebek rutin sevmiyor sevmiyor işte. Keyfine göre takılıyor, böyle daha mutlu. Hep aynı şekilde aynı sırada yapmaya çalışınca bağırıyor bana.
Benimki bunların hepsin geç yaptı. Hala konuşamıyor. Neyse ki eş ailesiyle sık görüşmüyorum bu ara, sinirimi bozamıyorlar.Bu erken yürüme, erken emekleme, erken konuşma vs olaylarını kendi başarıları gibi anlatıyorlar yabebek garibim kimse onu kutlamıyor
Kızz yaşına girdi mi senin minnoşdoğum günü yaptın mı?
Sütün yetmiyorTok bi kere taaam mıııaa???
Aslında o sıra kızdığım o değil kendim oluyorum. Ama bende bir ses var maşallah Rabbim esirgememiş sestenBağırma len sen de.
Ben de hiç ne ben stres olayım ne o olsun istiyorum. Şu an mutluyuz. Ama deneyecam ya tekrar rutin mutin tabi ki. Anlatıyorum bugün bi arkadaşa. Ay öyle uyunmaz herhalde çok yorgun düşüyon da uyuyon diyo.Yoo dedim iyiyim. Sorgulamıyorum ben. Neden böyle demiyorum. Kabullendim mutluyum.
Hayır sütün çocuğa yaramıyor diyeceksinSütün yetmiyoristediğini söyle hdjdjdj inandıramazsın
Anlıyorum. Yetersiz değilsiniz, belki siz de onunla tercübelerinizi paylaşıyorsunuzdur. Bu konu sizi düşündürdüğü için karşı taraftan böyle bir şey duyunca kendinizi suçlamış olabilirsiniz. Belki o da daha tatlı bir şekilde sorup tecrübesini paylaşabilirdi. Ama kötü niyet değil sonuçta. Sizin bebeğinizin uyuyup uyumaması onu neden ilgilendirsin yoksa. Ben arkadaşlıklarda her şeye bu kadar anlam yükleyip takılınmaması taraftarıyımYok ben ona yakınmadım. Ben oyun halısında oynadığımızı söyledim. O sonra bana bu mesajları döşedi.
Tabii ki bebeğimi büyütürken akıl alma ihtiyacım oluyor. Böyle durumlarda forumu okuyorum. Burdan pek çok arkadaş edindim. Ama bu zamana kadar kimse kendimi yetersiz hissettirmemişti Burcu dışında
Kızım 9 kg anca olmuş ve annem geçen normal bi bebek ayına göre kilo almalı dedi. Peki prof hanım sizinkiler aldı da ne oldu dedimHayır sütün çocuğa yaramıyor diyeceksin
Hiç öyle biri değilim. Ama onyarginıza sağlik ne diyeyim istediginizi düşunebilirsiniz tabi o da sizin ongörüsüzluğünüz plsunYok yok sen kesinlikle bu bebek neden bu kadar zayıf diye başlayıp , süt arttırıcı tarif veren ablalardansınen az bir görümce kadar sevilmeyeceksin şu an
9 ne bee 9 da çocuk kilosu mu asıl seninki açmışKızım 9 kg anca olmuş ve annem geçen normal bi bebek ayına göre kilo almalı dedi. Peki prof hanım sizinkiler aldı da ne oldu dedimyani cidden ne oldu aldıkta ? Hepimiz ayıcık gibiyiz. Hepimiz spor salonuna yazıldık Hepimiz estetik manyağı olduk hdjdj kadın hınm dedi annemde olsa acımam
Ben bu arkadaşı parçalarım canım. Hadsiz ne olacakİyi akşamlar arkadaşlar.
2 ay önce bir kız çocuğum oldu. 2 aydır pek çok anne gibi gazıydı, reflüsüydü, uyumamasıydı.. pek çok sorunla mücadele ettim.
Bugün çocuğuma oyun halısı getirdik. Akşam saatlerinde halıyı sevecek mi onu test ediyorduk. Bu esnada yakın bir arkadaşımın söyledikleri beni çok üzdü.
Kızımı bu saatte uyanık tutarak, onla oyun oynayarak çok büyük kötülük yapıyormuşum. Bebeğimi ne olursa olsun akşam 20’den sonra aydınlık ortama çıkarmayacakmışım, onu oyalamak için oyun oynamayacakmış. Bebeğim melatonin salgılayamıyormuş bu sebeple.
Evet belki kızımın iyiliğini istediği için bunları demiş olabilir ama benim kendimi çok yetersiz hissetmeme sebep oldu.
Siz böyle bir durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Benim ki zaten bebek deği ki pirenses9 ne bee 9 da çocuk kilosu mu asıl seninki açmış
Ay heeeepsi boş yapıyor
Lütfen kimse sorulmadıkça fikir beyan etmesin
Çünkü fikirleri çok saçma
Ahahahaha yakın zamanda düşünüyorum senin kız çıtır severse müstakbel oğlumla tanıştırırız sjsjsjsjsjsOğlun varsa tanışalım zjjdjd
Kızıma böyle bir damat lazımuyku eğitimi veren anaların bebekleri benim kızımı üzer
Düşünsene ilerde kriter olarak bunu soruyormuşuz
Gelişimi çok hızlı değil. Senin oğlan geçer muhtemelen benim kızıAhahahaha yakın zamanda düşünüyorum senin kız çıtır severse müstakbel oğlumla tanıştırırız sjsjsjsjsjs
Bilgilerini kendi çocuğunda uygulasın kimsenin anneliğine , bebesine karışmasınİyi akşamlar arkadaşlar.
2 ay önce bir kız çocuğum oldu. 2 aydır pek çok anne gibi gazıydı, reflüsüydü, uyumamasıydı.. pek çok sorunla mücadele ettim.
Bugün çocuğuma oyun halısı getirdik. Akşam saatlerinde halıyı sevecek mi onu test ediyorduk. Bu esnada yakın bir arkadaşımın söyledikleri beni çok üzdü.
Kızımı bu saatte uyanık tutarak, onla oyun oynayarak çok büyük kötülük yapıyormuşum. Bebeğimi ne olursa olsun akşam 20’den sonra aydınlık ortama çıkarmayacakmışım, onu oyalamak için oyun oynamayacakmış. Bebeğim melatonin salgılayamıyormuş bu sebeple.
Evet belki kızımın iyiliğini istediği için bunları demiş olabilir ama benim kendimi çok yetersiz hissetmeme sebep oldu.
Siz böyle bir durumla karşılaşsanız tepkiniz ne olurdu? Cevap veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
Yalandan güzellemeBenim ki zaten bebek deği ki pirensesbeli () şu kadarcık hdjdjd
Yabancı kaynaklar olmasının yanında popüler kültür ürünleri. Yabancılar için de doğru değil. Hiçbir kültürde değil inanın. Bebeklerin ihtiyaçları son derece ilkel düzeydedir, bunların başında da ihtiyaçlarının giderileceğine dair güven duymak gelir. Bunu çocuğa vermeden “şımarık olmasın” beklentisi oluyor insanlarda. Şımarık olmaz ama manyak olur, sonra da herkesi manyak eder.Bunlar yabancı kaynaklardan öğrenilmiş bilgiler. Bizim kültürümüze, yaşantımıza ve aile ilişkilerimize tamamen ters. Bir tracy hogg ılımlı diyorlar. Millet istiyor ki hemen işime döneyim, hemen hayatıma döneyim, hemen zayıflayayım, bebeğim bana uysun. Bunlar uzun vadede düşünüldüğünde doğru yaklaşımlar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?