- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.107
- 1.123
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Kendi düşen ağlamasın o zaman, salın ipini gitsin de görsün dünya kaç bucak.Aynı şeyi söylüyorum kendisine.
Anlayışlı olursak anlaşırız diyor.
Akşam gezmeye çıksalar telefon edecek 'oğlum nerdesiniz, daha gelmediniz merak ettim, geç kalmayın, gelince zile basın seni görmeden uyuyamamYediriyor olayı micazen.
Sürekli üzerine titriyor yemeğini ye üşütme gecikme gibi.
Öyle deme kız ortalama insan ömrü 80 yıla dayandı. Bu umutla evlenirse hayal kırıklığı muhtemel. Nende evlere şenlik anne ve baba var 70 civarı ikisi de ama öyle ölümcül bir çökkünlükleri yokSevgili konu sahibinin arkadaşı! 40 yaşından sonra, müstakbel kayın validen ile; " eşine yemeği ben yediricem, hayır ben " kavgası yapmak istiyorsan devam et bu ilişkiye. Annesi muhtemel altmışlı yaslardadır, az dayanırsın. Ne kalmış şurada rakipsiz kalmana...
Kaynana dinçmiş madem o baksın çocuğa, arkadaşın çalışmayı kesinlikle bırakmasın illa gidecekse, şakaya gelmez bu işGittiği şehirde de iş bulabilir.
Ama hemen çocuk isteyeceklerdir yaşlardan mütevellit. Çok fazla bekleme şansı yok.
Ben de az dayanırsın dedim, hemen göçer gider demedim kiÖyle deme kız ortalama insan ömrü 80 yıla dayandı. Bu umutla evlenirse hayal kırıklığı muhtemel. Nende evlere şenlik anne ve baba var 70 civarı ikisi de ama öyle ölümcül bir çökkünlükleri yok
Arkadaşınızın görüştüğü kişi "adam" değil, "oğlan çocuğu".Arkadaşlar selamlar;
Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.
Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!
Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.
Bir yandan da seviyor, bir yandan da bu yaştan sonra çekemem diyor.
Size sorusu şu?
Aile binasını kabul etsin mi? Yoksa hiç bulaşmasın mı?
Cevapları kendisi okuyacak çok teşekkürler.
Korku filminin fragmanı, tabiki bırak evi bu adamdan koşarak kaçsınArkadaşlar selamlar;
Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.
Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!
Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.
Size sorusu şu?
Yok bulasmasin ya dertsiz Basa dert ne gerek varArkadaşlar selamlar;
Size sorusu şu?
Evet edecek gibi.Adamin neden bu yasa kadar evlenmedigi belli
Muhtemelen arkadasinizin ayni binada yasamayi kabul edecek potansiyelde oldugunu farketti o yuzden anlayisli falan davraniyor.
Şu toplumun evde kaldın baskılarından kurtulmak istiyor. Birde daha öncesinde neredeyse hiç bekar talibi çıkmadı.Kusura bakmayın ama arkadaşınızın mantığı firarda sanırım, iş hayatını yakıp sadece eşini ve kayınvalidesini tanıdığı bir şehirde aile apartmanında oturacak tabii hemen çocuk isteneceği için çalışamayacak, kayınvalide tek oğluşu ve kızışı canı gelinini yalnız bırakmak istemeyecek, oğluşu yemek yedi mi acaba diye kontrole geldiğinde kızışının da sırtı terledi mi diye bakacak, bir yere gitmeye kalksalar aman oğlum geçe kalmayın aman oğlum dikkatli olun diyecek, bebek olsa oğluşumun yavyusu diye sürekli bir arada olmak isteyecek, kayınvalide ne kadar iyi olursa olsun abartılı bir düşkünlük söz konusu, bağlılık değil bağımlılık var.
İş hayatını yaşadığı şehiri bırakıp gitmeyi göze alan arkadaşınızın şu an gözüne şirin gelen her şey evlenince sorunu haline dönüşecek ama 40 yaşında koca kadını da engelleyemezsiniz, evlenmek istiyorsa evlenir.
Böyle bir konu var.Bence böyle bir arkadaş yok, etkileşim olsun ortalık hareketlensin diye açtınız bu konuyu. Gerçekten bu dertten muzdarip onlarca üye var ve neredeyse her gün bir başlık açılıyor. Arkadaşınıza onları okutsaydınız.
Yani adamda saydığınız özelliklerin hepsi ama hepsi kırmızı işaret. Ne okumayı bekliyorsunuz? 40 yaşında kadın, bu zamana kadar hiç mi görmemiş duymamış bu tarz problemleri?
Tam olarak aranan kişisiniz.Ben aile binasında oturuyorum, asla tavsiye etmiyorum!!!
Adamin bekar kalmasının sebebi belli zaten . Ben başka şehirde yaşayan eş ailesi yüzünden evliliğimin başında defalarca sinir krizi geçirdim . Başkasının ailesini çekeceğine kendi ailesini çeksin o sevgi falan adamın hareketlerini gördükçe nefrete dönüşecekŞu toplumun evde kaldın baskılarından kurtulmak istiyor. Birde daha öncesinde neredeyse hiç bekar talibi çıkmadı.
O kısım cezbediyor kendisini.
O da aynı yaşlarda bekar, maddi sorunu yok, anlayışlı biri tek sorun aynı apartman onuda anlayışlı gösterirsek hallederiz diyor.
Kayınvalide ne zaman halledilecek bişey oldu Allah aşkına. Ben bayramdan bayrama gördüğüm halde anlaşamadım ve şuan ipler koptu görüşmüyorum.
Ben görevimi yapayım gerisi ona kaldı.
% 100 katılıyorum tüm yazdıklarınıza.Konu kimin bilmem ama 40 yaşında sigortamın dolmasına ramak kala iş bırakıp şehir de değiştirmem. Uzak mesafe ilişkisi belli ki, ne kadarı doğru ne kadarı yalan adam gerçekten kendini gösterdiği gibi mi, ki hiç sanmam. Bir de oğlunu ağzına besleyen kv yanına. O kadın nereden baksanız 60 yaşındadır, yakında kendi işini de yapamaz hale gelir ya evine çöreklenir ya iki eve sahip çıkmak zorunda bırakır. Bence bunlar kendine bakıcı arıyor çünkü müstakbel kv artık oğluna da kendine de bakamıyor.
Ayrıca 40 yaşından sonra anne olmayı da tavsiye etmem. Çocuğun tam hayata tutunma yaşlarında sen doktor doktor gezme yaşında olacaksın, sana bakıcı mı olacak hayatını mı yaşayacak. Ayrıca bir de boşanırsan o çocuk ne olacak. Çok çılgınca. Kendi şehrinde adam mı bitmiş.
40 yaşında adamın anası yemeği ağzına mı koyuyormuş? Hayıııııır. Ordan kaçsın arkadaşınız arkasına dahi bakmasın. Adamın bu vakte neden evlenmediği belli, çekilir dert değil, çocuk adam bile değil resmen bebek adam bu.Arkadaşlar selamlar;
Size sorusu şu?
Bence oğluda anneye düşkün.Benim kaynanam oğluna düşkün olmadığı halde fesatlık ve kıskançlık yaptığı için benim evliligimi bitiriyordu. Düşkün olsaydı büyük bir ihtimalle bu evlilik bitmiş olurdu. Öncelikle özeliniz kalmıyor çünkü dinliyorlar biri geldin mi kapı açıyorlar misafirin gelse pat diye damlıyorlar. Ben bunları sinir krizi geçirerek düzelttim ama eşim de bazı şeyleri gördüğü için yanımda oldu arkadaşınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü annesine bağımlı bir eşi olacak.
iyi işte kocasını yedirmekle uğraşmaz, nasılsa anası eliyle yediriyormuş:)) şaka bi yana pılı pırtıyı toplayıp acil kaçsın,böyle tiplerle ömür geçmez,asla ve kata. nokta.Arkadaşlar selamlar;
Size sorusu şu?
Aynı şeyleri yaşamışız.Adamin bekar kalmasının sebebi belli zaten . Ben başka şehirde yaşayan eş ailesi yüzünden evliliğimin başında defalarca sinir krizi geçirdim . Başkasının ailesini çekeceğine kendi ailesini çeksin o sevgi falan adamın hareketlerini gördükçe nefrete dönüşecek
Tabiri caizse yemek konusu.40 yaşında adamın anası yemeği ağzına mı koyuyormuş? Hayıııııır. Ordan kaçsın arkadaşınız arkasına dahi bakmasın. Adamın bu vakte neden evlenmediği belli, çekilir dert değil, çocuk adam bile değil resmen bebek adam bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?