“Arkadaşımın derdii” yardıcı olur musunuz ?

Yediriyor olayı micazen.
Sürekli üzerine titriyor yemeğini ye üşütme gecikme gibi.
Akşam gezmeye çıksalar telefon edecek 'oğlum nerdesiniz, daha gelmediniz merak ettim, geç kalmayın, gelince zile basın seni görmeden uyuyamam , oğlum bak hava soğuk sen üzerin ince çıktın üşütme sabah kapıdan bakacak oğlu geçerken 'saçını kuruttun mu annem' eh kokay gelsin ne diyelim

Öyle deme kız ortalama insan ömrü 80 yıla dayandı. Bu umutla evlenirse hayal kırıklığı muhtemel. Nende evlere şenlik anne ve baba var 70 civarı ikisi de ama öyle ölümcül bir çökkünlükleri yok

Gittiği şehirde de iş bulabilir.
Ama hemen çocuk isteyeceklerdir yaşlardan mütevellit. Çok fazla bekleme şansı yok.
Kaynana dinçmiş madem o baksın çocuğa, arkadaşın çalışmayı kesinlikle bırakmasın illa gidecekse, şakaya gelmez bu iş

Ben de az dayanırsın dedim, hemen göçer gider demedim ki

Arkadaşınızın görüştüğü kişi "adam" değil, "oğlan çocuğu".
Kendine bakıcı arıyor. Çünkü bir sevgilisi var zaten (anası)

Korku filminin fragmanı, tabiki bırak evi bu adamdan koşarak kaçsın

Yok bulasmasin ya dertsiz Basa dert ne gerek var

Benim kaynanam oğluna düşkün olmadığı halde fesatlık ve kıskançlık yaptığı için benim evliligimi bitiriyordu. Düşkün olsaydı büyük bir ihtimalle bu evlilik bitmiş olurdu. Öncelikle özeliniz kalmıyor çünkü dinliyorlar biri geldin mi kapı açıyorlar misafirin gelse pat diye damlıyorlar. Ben bunları sinir krizi geçirerek düzelttim ama eşim de bazı şeyleri gördüğü için yanımda oldu arkadaşınız için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü annesine bağımlı bir eşi olacak.

Şu toplumun evde kaldın baskılarından kurtulmak istiyor. Birde daha öncesinde neredeyse hiç bekar talibi çıkmadı.
O kısım cezbediyor kendisini.
O da aynı yaşlarda bekar, maddi sorunu yok, anlayışlı biri tek sorun aynı apartman onuda anlayışlı gösterirsek hallederiz diyor.
Kayınvalide ne zaman halledilecek bişey oldu Allah aşkına. Ben bayramdan bayrama gördüğüm halde anlaşamadım ve şuan ipler koptu görüşmüyorum.
Ben görevimi yapayım gerisi ona kaldı.

Böyle bir konu var.
Ben sürekli okuyorum burda defalarca anlattım.
Ama aşktan görmüyor bende direkt kendisi ile alakalı açtım ki birebir görsün.
Yok inanın öyle yoğun günler geçiriyorum ki harekete falan ihtiyacım yok.
Arkadaşımı severim kendisini yakacak bunu hiç istemiyorum. Burdaki deneyimleri görsün anlasın istiyorum. Görürse ne ala. Görmezse ben üzerime düşeni yaptım vicdanım rahat derim.

Adamin bekar kalmasının sebebi belli zaten . Ben başka şehirde yaşayan eş ailesi yüzünden evliliğimin başında defalarca sinir krizi geçirdim . Başkasının ailesini çekeceğine kendi ailesini çeksin o sevgi falan adamın hareketlerini gördükçe nefrete dönüşecek

% 100 katılıyorum tüm yazdıklarınıza.
Kesinlikle kaynanası bakıcı, hizmetçi arıyor.
Benim aetık gücüm yetmiyor kızım birlikte yapar gül gibi geçinir gideriz diyormuş.

Ben evde oğlum var diye bırakıp kendi anama gitmedin diyormuş kaynanası. Öyle düşkün.
oğluna. İşin sonu başından belli.
Ama bizim kız aşık olmuş son derecede mulayim biri hizmetçi olacak onlara belli.

40 yaşında adamın anası yemeği ağzına mı koyuyormuş? Hayıııııır. Ordan kaçsın arkadaşınız arkasına dahi bakmasın. Adamın bu vakte neden evlenmediği belli, çekilir dert değil, çocuk adam bile değil resmen bebek adam bu.

Bence oğluda anneye düşkün.
Ama şimdi arkadaşımın her dediği olduğu, mutlu olduğu ve son derece anlayışlı olunduğu için gerçekleri göremiyor.

iyi işte kocasını yedirmekle uğraşmaz, nasılsa anası eliyle yediriyormuş:)) şaka bi yana pılı pırtıyı toplayıp acil kaçsın,böyle tiplerle ömür geçmez,asla ve kata. nokta.

Aynı şeyleri yaşamışız.
Benim eşimin ailesi de şehir dışında ve görüşmüyoruz artık.

Tabiri caizse yemek konusu.
Ama oğlunun herşeyine fazla fazla özenli.
Oğlu evde bekar diye yıllarca hiçbiryere gitmediğini söylemiş kadın. Uzaktaki akrabalarına falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…