“Arkadaşımın derdii” yardıcı olur musunuz ?

Bir evin bir oğlu.
yakın olursak müdahale ederler diyor.
Farklı bir yerde oturmayı kabul etmiyormuş çocuk. Ailemin evi var neden kira vereyim diyormuş.
Sanki uzak olsa kurtulacaklar. Ağzına yemeğini veren kaynana bir telefonla yeter. Ha tabi kucağından koparıp götürebilirse arkadaşınız. Aslanın kucağından yavrusunu almaya çalışıyor ölümlere yürüyor korkmuyor arkadaşınız.

iyi işte kocasını yedirmekle uğraşmaz, nasılsa anası eliyle yediriyormuş:)) şaka bi yana pılı pırtıyı toplayıp acil kaçsın,böyle tiplerle ömür geçmez,asla ve kata. nokta.
Yemek konusu tabiri caiz.
Ama o denli düşkünler birbirlerine.
Aşkım diye hitap ediyormuş oğluna.
Banada çok güzel davranıyor diyor.
Evlenince katlanamayacak sana sen el kızısın diyorum yok anlamıyor.

yaaw 40 yaşında anasının eliyle yedirdiği adamdan koca mı olur kardeşim, koca dediğin azıcık usturuplu,duruşu,ağırlığı olur,gidip 3 yaşında bebe ile evlenmek demek bununkisi, o koca değil de , oyuncak bebek ,evcilik oynar durular artık

Tabiri caizse yemek konusu.
Ama oğlunun herşeyine fazla fazla özenli.
Oğlu evde bekar diye yıllarca hiçbiryere gitmediğini söylemiş kadın. Uzaktaki akrabalarına falan.
Hasta bunlar hasta. Manyak olur arkadaşınız. Neselimeseodunu diye biri vardı, onun kocasına çok benziyor, bulun konularını okutun. O kadın çıldırdı böyle tiplerin içinde. Kadını şizofren kaynanaya bakıcı olsun diye almışlar, kadın normal evlilik isteyince etmediğini koymamışlar, çok fena durumdaydı.

Aynen katılıyorum.
Anlattığına göre bayada baskın bir karakter kayınvalidesi.
Bence en önemliside kendi kocasını sevmiyor. Oğlumda oğlum.
Bir ara oğluyla birlik olup kocasına boşanma davası açmış. Akrabalar falan girmiş araya birleştirmişler ama bence buda büyük bir sorun.

Çocuk olunca zaten cinselliği de unutsun konu sahibinin arkadaşı. Adamın tek eksiği evlilik ve çocuk, elalem dedikodu ediyor çünkü.

Düşkünlüklerini anlatabilmek adına.
Benim her dediğimi yapıyor çok anlayışlı diyor arkadaşım.
Değer veriyor hediyeler alıyor. Düğün ev herşey istediğin gibi olucak demiş arkadaşım mest olumsuzlukları görmüyor.
Anlayışlı olursak anlaşırız ne var ki diyor.

Bence oğluda anneye düşkün.
Ama şimdi arkadaşımın her dediği olduğu, mutlu olduğu ve son derece anlayışlı olunduğu için gerçekleri göremiyor.

Vallahi arkadaşınız göremezse Kendi bilir büyük bir ihtimalle geç evlilik yaptım diye de boşanmaz 40 yaşından sonra kendisine layık gördüğü hayat bu mu diye bir sorsun

Şimdi cicim ayları her dediğin olacak ama evlenince kaynana o evin patronu o ne derse o olacak sende o evin çalışanı olacaksın. Onlara hizmet etmek asli görevin çünkü geleneksel bir kadın bekleyecek.Kocanında gerçek yüzü orda çıkacak ortaya diyorum. Problem olduğunda asla senin yanında olmayacak bilmediğin bir şehirde yanlız kalacak çok yıpranacaksın diyorum.
Neden hep olumsuzu düşünüyorsun diyor.

Çocuk olunca zaten cinselliği de unutsun konu sahibinin arkadaşı. Adamın tek eksiği evlilik ve çocuk, elalem dedikodu ediyor çünkü.
Tüm arkadaşlarım evlendi yanlız kaldım diyormuş
Bende düzenimi kurmak istiyorum diyormuş.
Bizim kızda büyük bir aşk varda çocuk tamamen evlenmek için evleniyor.

Oğlum 7 yaşında. Kvalide geçen oğluma aşkım dedi. Nine bir daha aşkım deme. Evlimiyiz senle yaa ne alaka dedi çocuk. 7 yaş çocuğu bile biliyor...

Hiç hoş değil yazdıklarınız. O eve giderse kuma gibi hissedecek kendini..

Vallahi arkadaşınız göremezse Kendi bilir büyük bir ihtimalle geç evlilik yaptım diye de boşanmaz 40 yaşından sonra kendisine layık gördüğü hayat bu mu diye bir sorsun
Ya evlilik başlı başına zor bir durum zaten.
Birde aynı bina anneye düşkün bir eş. Hayatı mahfolacak.
O iyi tarafından bakıyor. Her dediğine ok diyen bir aile var. Nişan düğün kına ev eşyaları herşey istediği gibi olacak çünkü maddi sorunu yok evleneceği kişinin.
Sonrasında da anlayışlı olursak anlaşırız diyor.
Evliliğini hizmetçi olarak devam ettirecek farkında değil. Gittiğiniz yerlerde bile başbaşa kalamayacaksınız diyorum. Hep olumsuzu düşünüyorsun diyor.

Birde o yaşa kadar oğlunun göz bebeği olan bir kadın var!! Herşeyine oğlu koşmuş annemde annem. Şimdi karısı olunca ister istemez ilgi diğer tarafa kayınca çatışma başlayacak.

Yaşim 36 bekar olsam, aşkından ölmüyorsam, bu yaşta böyle bir adamla birlikte olmazdım. Annesinden kopamamış biri. Pazar sabah uyurken kapı zır zır çaldığında, her misafir geldiğinde KV evine çıktığında, eşiyle baş başa kalmak yerine kb ve kp ile birlikte oturduğunda böyle mi düşünecek. Lohusalık burnundan gelecek.

Üstelik kadın işini, ailesini bırakıp gidecek. Bana hiç mantıklı gelmedi. Yaşim 40 diye acele bir karar vermesin. Kadın her yaşta güzeldir.

Genelde boşanmış yada boşanmış çocuklu insanlar çıktı karşısına bu zamana kadar.
Şimdi bu bey bekar ve maddi sorunu olmayınca cezbediyor arkadaşımı. Sorunları görmüyor.

Genelde boşanmış yada boşanmış çocuklu insanlar çıktı karşısına bu zamana kadar.
Şimdi bu bey bekar ve maddi sorunu olmayınca cezbediyor arkadaşımı. Sorunları görmüyor.

Ayrı evlerde aynı hayatı yaşayacak. Kocaman insan ne desek boş. Umarım mutlu olur. Hakkında hayırlısı olsun.

Arkadaşınız işini, düzenini, sosyal ortamını bırakacak. Başka bir şehre 4-5 aydır görüştüğü anneci bir adamın aile apartmanına taşınacak. Bunları yapmak için, insanın aşkından ölmesi gerekir. Belki o bile yetmez, aklını falan kaybetmesi lazım. Zannediyorum yaşından dolayı anne olmak istiyordur, fakat bu evlilik fazla sürmez gibi. Bence kabul etmesin, 40 yaş çok da geç değil bebek için 50 yaşında doğuran da var.

40 yaşına kadar evlenmemiş adamdan korkarım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…