• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın eşi aldatmış:(((

esen81

iki aşkım Ahsen ve sen
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
5.172
6
156
İstanbul
kızlar arkadaşımın eşi arkadasımı aldatmış şimdi diyeceksiniz sen nerden biliyorsun...çünkü eşi eşimin arkadaşı biz de onların aracılığıyla tanıştık ama iyi anlaşıyoruz sık sıkta görüşüyoruz.bir de çocukları var acaba söylemelimiyim ki eşim sakın söyleme yuvalarını yıkarsın dedi

Canım nasıl öğrenmiş emin miymiş peki eşin fisfisfis
Bence direk anlatmalısın arkadaşına ama olayı bilmediğimiz için sadece anlat demek dışında başka bir yorumda bulunamayız sanırım..
biraz daha açsan neler olduğuyla ilgili yerimseniben

hiç karışma bence..kadın zamanla anlarsa anlar,anlamazsa geçinip gider...

bazen bayanlar bu tür ilişkileri duymasınlar diyorum çünkü öğrenince aile çatırdıyor,güven sevgi saygı gidiyor... adam nasıl olsa bir yolunu bulup aldatıyor.aldatan her şekilde aldatıyor ama aynı zamanda aldattığı halde karısını seviyor ailesine de değer veriyor..anlamıyorum bu erkek milletini "aldatırsam ne olmuş elimin kiri" deyip bir çırpıda kendini haklı çıkarmaya çalışıyor...

hiç karışma... "cehalet mutluluktur"

Canım nasıl öğrenmiş emin miymiş peki eşin fisfisfis
Bence direk anlatmalısın arkadaşına ama olayı bilmediğimiz için sadece anlat demek dışında başka bir yorumda bulunamayız sanırım..
biraz daha açsan neler olduğuyla ilgili yerimseniben

evet eminmiş eşim görmüş işler biraz karışık anlayacağın eşimde anlatma diyor bende uyanık olması için uyaracağımı söyledim çünkü adam kadını internette bulmuş buluşmuşlar
bende arkadaşıma eşin netteyken kontrol et git arada sırada bak ne yaptığına kimlerle konuştuğuna dedim,..hayyırdır bişe mi duydun deyince
yooo sadece erkek milletine guven olmaz deyip geçiştirdim
ama söylemesem daha iyi sanırım eşime söz vermiş bir daha yapmam diye,
bana olsa söylemeseler çok kızarım bilmiyorummm

hiç karışma bence..kadın zamanla anlarsa anlar,anlamazsa geçinip gider...

bazen bayanlar bu tür ilişkileri duymasınlar diyorum çünkü öğrenince aile çatırdıyor,güven sevgi saygı gidiyor... adam nasıl olsa bir yolunu bulup aldatıyor.aldatan her şekilde aldatıyor ama aynı zamanda aldattığı halde karısını seviyor ailesine de değer veriyor..anlamıyorum bu erkek milletini "aldatırsam ne olmuş elimin kiri" deyip bir çırpıda kendini haklı çıkarmaya çalışıyor...

hiç karışma... "cehalet mutluluktur"

yok artık arkadaşın senin eşinin seni aldattıgını bile bile gözünün içine baksa aylarca sen ona bir daha arkadaşım diyebilir miydin :1shok: ay ben şaşırıyorum ya...

Benim basima gelmiz olsaydi arkadasim bana søylesin isterdim... Allah kimsenin basina vermesin, cok køtu bir durum

böyle olaylar yüzünden benimde eşime güvenim kalmıyor zaten hiç güvenmem erkeklere
eşime yoksa se yaptın arkadaşının üstüne mi atıyorsun dedim
bi güzel kızdı bana ben yapsam ne diye seni işgillendireyim dedi

ay ya cok zor bır durum anlatsan ayrılık olcak.... anlatmasan...
sankı sende bu duruma musade etmış olcan...
cunku bıldıgın bır seyı saklıyacaksın...
bır anlamda sende aldatmış olcan arkadasını...
ya adam esın var cocugun var ne demeye baska kadınlara gıdersın...
bence ıyıden emın olun..aklınız mantıgınız bu aldatma olayını ıyı anlasın ve eşine uygun bır dılle soyleyın...

konuyu şöyle düşün ve kararını ona göre ver derim,

diyelim ki eşin seni aldatıyor sana söylenmesini istermiydin istemezmiydin?

çok zor bi durum adamda ne yüzsüz be kardeşimmm kocana anlatmış bidaha yapmayacam diyor

bazen korkuyorum ...hamie kaldığım günden önce tüp bebek tedavisi olduğundan ilşki yasaktı
5 ay oldu birlikte olmuyoruz ama ilk aylar riskimiz olmadığı halde eşim ben onları gördüm yapamam dedi dokunmadı zaten çok kusuyorum hal zevk kalmıyor.......şimdi kanamam var yani bazen diyorum ama eşim işden eve evden işe gider saati şaşmaz sürekli bana bakıyor pc.kullanmayı bilmez sevemz..
ama okudukca deli oluyorum esenciğim eşine yüklenme eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme adam öle bişey yapsa dermi kızz

hani iki ucu b..k'lu değnek derler ya!!

söylesen olmaz söylemesen vicdanın rahat etmez.

ama karışmamak en iyisi.bayanın eşine bilginiz olduğunu söyleseniz belki eşine söylemenizden çekinir korkarda aklını başına devşirir.allah ıslah etsin böylelerini!madem başkalaranına kaycak gözün gönlün, ne diye evlenirsin be adam!!

- söylersen durum daha ileri gitmeden önlem alınabilir

- söylersen boşanabilirler

sence boşanır mı? boşanma yolunu tercih edecek yapıdaysa söyleme derim, bırak kendisi anlasın

çok zor bi durum adamda ne yüzsüz be kardeşimmm kocana anlatmış bidaha yapmayacam diyor

bazen korkuyorum ...hamie kaldığım günden önce tüp bebek tedavisi olduğundan ilşki yasaktı
5 ay oldu birlikte olmuyoruz ama ilk aylar riskimiz olmadığı halde eşim ben onları gördüm yapamam dedi dokunmadı zaten çok kusuyorum hal zevk kalmıyor.......şimdi kanamam var yani bazen diyorum ama eşim işden eve evden işe gider saati şaşmaz sürekli bana bakıyor pc.kullanmayı bilmez sevemz..
ama okudukca deli oluyorum esenciğim eşine yüklenme eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme adam öle bişey yapsa dermi kızz
haklısın bende sonra kendime kızdım zaten bizimde aynı senin gibi dr ilişkiyi yasakladı eşimde dokunmuyor zaten korkuyorr daha 5 ay var lohusalık var inşallah kötüşeyler gelmez başımıza Allah akıl fikir versin eşlerimize
hani iki ucu b..k'lu değnek derler ya!!

söylesen olmaz söylemesen vicdanın rahat etmez.

ama karışmamak en iyisi.bayanın eşine bilginiz olduğunu söyleseniz belki eşine söylemenizden çekinir korkarda aklını başına devşirir.allah ıslah etsin böylelerini!madem başkalaranına kaycak gözün gönlün, ne diye evlenirsin be adam!!
benim bildiğimi biliyor sanırım biraz çekindi ayrı odalarda konuşmamıza fırsat vermiyor pek
eşime de bidaha yapmam demiş bakalım inşallah yapmazz
- söylersen durum daha ileri gitmeden önlem alınabilir

- söylersen boşanabilirler

sence boşanır mı? boşanma yolunu tercih edecek yapıdaysa söyleme derim, bırak kendisi anlasın

arkadaşımın nasıl hareket edeceğini kestiremiyorum aslında böyle bir duruma düşsem ben kendimi bile kestiremiyorum ne yaparım acaba ???bi de çocuk var daha 1 yaşında bilmiyorummm:utangac::utangac:

hakkatten ah şu erkkeler yani...

ben bizim komşuya söylemiştim hala evliler.
kadınla görüşüyor mu adam bilmiyorum ama.
bence sadece işkillendir. yani erkek milleti ne yapacağı belli olmaz falan de.

off çok zor ya..
benim başıma geldiğini düşünüyorum da..
eşim, eşimin arkadaşı ve onun eşi-ki bunlar aynı zamanda arkadaşım saydığım insanlar- bir olup beni aptal yerine koyuyorlar gibi hissederim doğrusu...
doğrudan söylemesen de bir şekilde uyar bence...
ayrıca eşimin böyle bir arkadaşının olması ve eşimin de bu durumu gizleme taraftarı olması canımı çok sıkardı...

aekadasım bence sessız kal neden dıceksın daha gecen gun tvde boyle bı olay olmustu komusunun aldattıgını ailesine demiş ve adam hamıle karısını oldurmus cocugunu gozu onunde bıcok kısı komsuyu olaya sebebıyetten suclamıstı ben olsam susarım senden sebep olmasın bence.

:1shok::1shok::1shok::çok üzgünüm:senağlama:a015:

aşkım dinen sakıncaları var, bu sebepten bırak kendisi anlasın dedim, yoksa seninle beraberim hemen anlatsın ama Allah korusun ahirette hesabını veremeyebilir anlatacak arkadaşımız.

balım kusura benneyaptımkibakma ama ben uzun yıllardır yapacağım işleri önce Allah katında değerlendirip öyle karar verdiğim için böyle demek zorundayımŞeniz

canım bildiğinizi anladım. benim demek istediğim eşiniz değil siz konuşun biliyorum diye biraz sitem falan edin.erkekler bu durumda kadın dayanışmasından korkar.sizden çekindiği kadar eşinizden çekinmez.
birdaha yapmıcam diyorsa söylemeyin.dünyada hiçbirşey gizli kalmaz.allah karşısına çıkarır insanın.bari arkadaşınız üzülmesin.tabiki arkadaşınız söylemenizi isterdi.ama muhtemelen affedecek ama ömrü boyunca bu aldatılmış olmanın iziyle yaşayacak.
haklarında hayırlısı olsun!

Back
X