Arkadaşımın evli aşkı :(

Dilemka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
38
0
1
İstanbul
Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli . Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Asiret, aile vs... Adam bosanmaz, arkadasiniz bosuna bekleyecek.
Cocuklarini gormeye kirk yilda bir giden adami da nasil hayallerinin prensi yapmis anlasilir gibi degil. Arkadasinizdan cocugu olunca adam muthis baba mi olacak. Oldu diyelim, diger cocuklarin sucu ne? Onlarin ahlari bu adami bulmayacak mi?
Cocuklarina boyle umursamaz adam arkadasiniza yillar yillar cok iyi yar olacak oyle mi? Kendi oz evladina itinasi yok arkadasiniz acsin gozlerini...

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yorumlardan çekiniceginiz için arkadaşım.diye kendi hayatınızdan mı bahsediyosunuz acaba. :)

Fake fake fake

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynı yorumu ben de yapmışdım.çok doğru bir tespit..

Yorumlardan çekiniceginiz için arkadaşım.diye kendi hayatınızdan mı bahsediyosunuz acaba. :)

Arkadasimin demekten vazgecseniz inanin bana daha samimi olur ve pek cok insan da yorum yapar bu sekilde kimse ilgilenmeyecek fake deyip okuyup gececeklerdr bilginize, bu arada o adam da bosanmaz nokta

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Böyle peri masalı mı olur?
Bu kadar büyük bir kusurla?
Yani "hiç bir şey dört dörtlük değildir" demekle basitleşmiyor bu.

Bitmiş bir evlilik derken boşanmismi hayır. Masallara çok inanmamak lazım adı üstünde masal olarak kalacak. Ayrıca bekar erkekler bitmişte evli adamla birlikte aaah ah tam saç baş yolmalik ARKADAŞİN

Adam hevesini alınca basar gider. Arkadasında senelerce kullanılıp beklediğinle kalır. Anne olamaz mesela. O saatten snrada onu alan pek bulunmaz. Dul ve evli adamla yaşamış bi kadın olarak, toplum tek bi sıfat koyar ona. Onu yazmiim sen anla. 60ına geldgndede çöpsüz üzüm çoluksuz çocuksuz ve geride bi ton pişmanlık, keşkeler olur. yanlış karar yanlış seçim. Memlekette erkek kıtlığı var ya.. sinir oluyorum şöyle kadınlara. olumlu konuşamıcam yani bu konuda kusura bakma.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

38 yasındaki bi insan kendi doğrusunu kendisi bulabilir. Buradaki hiç bir yorumun onun düşüncesini değiştireceğini düşünmüyorum.

Aynen yorumunuza katılıyorum kınamam yargılamam ama allah akıl fikir versim doğru bulmuyorum.

Sizin yeriniz de olsaydım belki ben de sizin gibi düşünürdüm...klasiktir kendinle ilgili konulardan biii arkadaşım diye bahsetmek ama gerçekten arkadaşımm..sürekli dertleşiriz biz hatta geçen gün bu siteye üye olduğumdan bahsettim o na...benimle konuşmak yeterli gelmiyor mu sana diye de bir cevap aldım :) senin durumunu da yazıcam hemcinslerimizin yorumlarından bahsedicem sana dedim...ikimiz dostuz ve herşeyi aramızda konuşuruz..benim yorumlarımdan ziyade çoğunluğun yorumlarını da duymasını istedim...inanıp inanmamak sizin elinizde tabi...

ay çokkomik geldi arkadaşınız 38 yaşına gelmiş eminm adamda kırk küsürdür hayallerinin prensini bulmuş prenses. yanlız yaşlar biraz uymamış 18 ve 20 olacaktı birzaz usulünce uydur bari fakeeeeeeeee

o adama guvenebiliyosa bravo
hikayenin sonu tek basina cocuklu bayan daha cok yipranmis daha cok uzulmus
adi ustunde masal
insallah karsisina cengaver gibi bi bekar yigit cikar annede olur
es de

Baska bır konudakı yorumunuz

Beni etkileyen beni o kadar güzel sevdi ki,kendimi peri masalında prenses gibi hissettirdi.ama dışarıdan baktığım zaman yapısı öyle zaten,her gittiği ortamda kendini sevdiriyor,9 köyle barışık...karşısındakini şımartmayı seviyor,kimin ne derdi varsa gece,gündüz demeden koşuyor..ben bana kahvaltı hazırlıyor,yemek yapıyor bebek gibi bakıyor diye düşünürken geçenlerde eşi işteyken çocuğun yanına gidiyor onların evine ve mutfağa girip yemek yapıyor...tabi kadın da işten gelince yiyor...ne varmış ki bunda...haaa çocuğun odasını boyamasını tv tamiri için bunu çağırmalarını saymıyorum bile...evet mavi boncuk dağıtmayı seviyor galiba...herkesle iyi olsun herkes bunu sevsin..birşey deyincede ben senin kuruntun olsun..bir ara 6 ay ayrıldım çünkü görmüştüm belki de..6 ay boyunca hergün hiç pes etmedi,neler yaptı beni kazanmak için...kapılarımda yattı diyebilirim tabi o dönem bu eş hiç yüz vermiyordu,araları iyi değildi..şimdi ise kendine güveni geldi ve ben beni anlamya başlamak isteyene kadar ara verelim dediğim zaman sen de kuruntularından kurtulduğun zamana kadar diye cevap veriyor..yok yere huzurumuzu kaçırıyormuşum..bence de ilerleyen zamanlarda ben aradan çekilince karşımıza birlikte çıkıcakşar..hep söylüyorum mutlu olacaksan çocuk var arada ben çekilirim diyorum ama inkar ediyordu hep..seyredip görücem bakalım...

Bence bır an önce hayatınıza çekıduzen verıp kendınıze gelın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…