Arkadaşımın evli aşkı :(

saçmalık..
Bekarların suyu mu çıkmış..
Konu hiç inandırıcı gelmedi ..

herifin paralarını pahalı yerlerde yerlerken acaba çocuklarını aklına getiriyomu şu peri masalı kahramanları....babasıyla beraber okula giden, pikniğe, alışverişe giden arkadaşlarını görüyor o çocuklar....imreniyodurlar arkadaşlarına...öksüzlük ezikliği duyuyolardır....bu üzüntüyü çocuklarına yaşatan peri masalı kahramanlarının boğazında kalsın umarım o pahalı yerlerde yedikleri zıkkımlar....

Acaba arkadaşın olayı sana yumuşak davranman için anlatmış olabilir mi ?

Arkadaşının yapacağı belli boşan öyle gel diyecek adamın rengi belli olur o zaman

Adam bununla evlenmezki gönül eğlendiriyor evdeki cepte nasılsa allah bilir kadının haberide yoktur. Böyle kadınlar kullandırıyor kendilerini adam alacağını alıyor sonra vuruyor tekmeyi en sevdiğim yerde burası

Geç kalmadan çocuk yapsın arkadaşınız bu müthiş aşk hikayesini taçlandırsın

Ortak arkadaşlarının evinde tanışmışlar.bizimkisi adamın evli olduğunu duyunca uzaklaşmış..bir buçuk sene peşinden koştu çocuk ben şahidim evli diye istemedi.ortak evli arkadaşları var,adamın evine gitmişler ve evde kadını çocukların bakıcısı zannetmişler..adam genç yaşında ailesinin baskısı yüzünden köyden bir kızla evlendirilmiş.karısını karşısına alıp boşanmak istediğini kendisinin de daha genç olduğunu ve yeniden mutlu olabileceği birisiyle evlenebileceğini söylemiş.kadın da eğer boşanırsa çocukları alıp köye ailesinin yanına gideceğini söylemiş.adam da çocuklarının istanbul da eğitim almalarını istiyormuş..hatta demiş kadına size istediğiniz yerden ev alayım çocuklarla otur ama kadın kabul etmemiş.adam ailesiyle de konuşmuş.babası da boşanma ama hayatını yaşa demiş çünkü kadın çocuklarla köye gitmek istiyormuş.çocukların biraz daha büyümesini bekliyormuş..bilemiyorumm sonuçta ben bu yorumları da okutucam o na,kendisi bilir artık..

O degilde simdi birisi cikipta: "kinamayin, basiniza gelmeden olmezsiniz" dese hic sasirmam.
Kk nin vazgecilmezlerinden..

Ayrica sunu da soyleyim evli erkeklerle olan, onlarin bosanma hikayelerine inanan kadinlar kadar aptal insan gormedim. Kimse kusura bakmasin ama durum boyle.. Bide arkadasiniz 40 a merdiven dayamis. Daha da inaniyorsa e pes yani.. Biraz daha zaman gecse torun torba sahibi olacak yasta ayol. Akillanmak icin neyi bekliyor?!

Yanlış anlamayın ama bizim kız dediğiniz 38 yaşında koskoca kadın yahu hiç mi utanma yok elin evli adamıyla feziyor. hep aynı hikaye bitmiş evlilik! hiç kimseden utanmıyorlarsa o çocuklardan utansınlar. aşk meşk yalan öyle aşk olmaz olsa olsa şehvet olur

Arkadaşım işinden dolayı dünya da gezmediği yer kalmadı diyebilirim.bir maldiv bir santorini den etkilendiğini düşünmüyorum..tek başına kendi evini arabasını alıp birikimini de yaptı.bir yerlere gidecekleri zaman da çok dikkat çekiyor diye adamın arabasıyla değil kendi arabasıyla gitmek istiyor..kendi evinde oturuyor ve yeni aldığı evin de taksitlerini kendisi ödüyor.parayla alakası yok gerçekten çok sevmiş ve evli olma durumuna da muzdarip.adam boşanırsa karısı çocuklarıyla birlikte köye gidecek.bence bu durumda bizimkisi kendine yazık ediyor

ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli .HAHAHA DÖRTDÖRTLÜK MÜ SİZ 4-0 DA KALMISSINIZ... EVLİ BİR ADAM MALESEFKİ 1 BİLE SAYILMAZ KENDİ KENDİNE GELİN GÜVEY OLUYOR ARKADAŞINIZ Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ŞAKA MISINIZ AİLESİDE SEN GİT İSTEDİĞİNLE TAKIL MI DEMİŞLER BEN BÖYLE GENİŞ AŞİRET GÖRMEDİMailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...SİZDE YEDİNİZ BUNUbir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...YAZIDAKİ EN GERÇEK CÜMLE BU OLSA GEREKeee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???BENCE ÇOCUK FİLAN YAPMASIN...BÖYLE BİR ZİHNİYET ÇOĞALMAMALI EVLİ ERKEKTEN ÇOCUK YAPMAKTA NEDİR YAHU... EDEP EDEP

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

Çocuk falan da düşünüyorlar yani. bunları yaşayan sensin bence
Gerçi sen veya başkası azıcık insanlığı varsa boyle bir sapkın ilişkiden çocuk yapmaz. o çocuğu böyle bir ortama getirme hakkı yok

Sonuçta adami silah zoruyla evlendirmemisler e hadi evlenmiş niye çocuk yapmış şerefsiz. Sevmediği birinden niye günahsız yavruları dünyaya getirtmis. Çocuklarına düşkün olan adam bunuda yapmaz 1buçuk sene direnmisde sonunda nasıl kabul etmiş arkadaşınız merak ettim. Ayrıca her köyden gelin gelen kız bakımsız çirkin değildir. Benimde memleketimde yani köyümüzde kadınlar kızlar benden iyi giyinirler ben ıstanbulda büyüdüm köy hayatı bilmem ama onlar köyde yaşıyorlar valla fıstık gibi hatunlar.

Asiretmis prensmis peeee ne günlere kaldik..Rabbin arkadasinizi dogru yola iletsin insaAllah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sizlerin yorumlarına katılıyorum,sizin kadar sert olmasa da daha yumuşak anlatmaya çalışıyorum..sonuçta benim 30 senelik arkadaşım ve kitabın başından itibaren okumaya başladım.somut olarak tabi ki uygunsuz bir durum.ben arkadaşımın saflığına kızıyorum,peri masalı yaşıyorum diyerek beni de inandırmaya çalışmasına kızıyorum esasen kendini kandırıyor..köyden gelmiş falan diye asla eleştirmek adına söylemedim haddim de olamaz..sonuçta aslımıza inersek hepimiz köylüyüz..adamın her söylediğine inanmış bizimkisi,ben ona üzülüyorum..

evli barklı,saçma sebeplerle boşanamadığını iddia edip gece karısının yanına giden adamla ne 'peri masalı' yahu?
böyle peri masalı mı olur?
hani marjinal bizdik?
bu olsa olsa evlilik bahane paracıklar şahane durumu olur..
klasik para için kendi onurunu ve gururunu ayaklar altına alan kadın modeli.amerikalılar bu kadınlara 'gold digger' diyor.bence de tam bir gold digger vakası..
herneyse, bence arkadaşınız buraya olup üye olup konuyu kendisi açsa daha mantıklı olurdu, zira siz bir yandan konuya cevap ararken bir yandan da konudaki kişinin siz olmadıgını ispatlamakla uğraşıyorsunuz

Aynen o duruma düştüm ama onun böyle bir zamanı yok,ve ben de daha geniş kitleye ulaşıp herbirinizin bakış açısını anlatmaya çalışıcam...sadece aynı düşünceye sahip ben değilim diyerek...bu arada adam gerçekten evine gitmiyor arkadaşın evinde kalıyor.adam oruç tutuyor ve iftara dahi evine gitmiyor,geçen gün bizim kız zorla iftara evine yollamış çocuklarınla iftarını aç diye...hooppp gece yine bunun yanında

arkadasinda pek bir düsünceliymis,git iftarini cocuklarinla ac diyor
masum cocuklari yuvayi düsünen bir kadin zaten evli erkekle isi olmaz

arkadasinin sevgilisi prens filan degil tam bir hovarda,arkadasin olmasaydi baskasi olcakti,belki esini ilk sizin arkadasinizla aldatmadi gecmistede sevgileri olmustur böylelerin,arkadasinda o sevgililerden biri yani yasak aski
yok bosanamazmis asretmis neymis,asiret filan dinlemiyor kimse bu zamanda

Olmuş tabi olmaz mı..diyorum ya bekar gibi yaşıyormuş..babası hayatını yaşa oğlum demiş ya

evli erkeği prens olarak nitelemesin lütfen çünkü;prensi olacak yaşına uygun çok bekar erkek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…