Olsa olsa şeytan masalı olur bu.. Şeytan girmiş bunların içine. Adam 5 parasız kaldığında da peri masalı olacak mı acaba? Yok maldivler yok bilmem ne demekki kızın peri masalı dediği PARA oluyor. E boylelerinden başka ne beklenir ki. Ahh ahh ama yuva yikanin yuvası olmaz olmaz...
Adam bununla evlenmezki gönül eğlendiriyor evdeki cepte nasılsa allah bilir kadının haberide yoktur. Böyle kadınlar kullandırıyor kendilerini adam alacağını alıyor sonra vuruyor tekmeyi en sevdiğim yerde burası
Arkadasinin peri masalindan kasti para allah askina yoruma bile gerkkyok igrenc bir vaziyet. Okumamistm ama okuduktan sonra saygi duylcak yani yok.
Sen kalk elin adamiyla
Bir baskasinin kocasiyla santorini senin maldivler benim tatil tatil gez herseyi yap
Oooooh ne ala memleket yahu
Ortak arkadaşlarının evinde tanışmışlar.bizimkisi adamın evli olduğunu duyunca uzaklaşmış..bir buçuk sene peşinden koştu çocuk ben şahidim evli diye istemedi.ortak evli arkadaşları var,adamın evine gitmişler ve evde kadını çocukların bakıcısı zannetmişler..adam genç yaşında ailesinin baskısı yüzünden köyden bir kızla evlendirilmiş.karısını karşısına alıp boşanmak istediğini kendisinin de daha genç olduğunu ve yeniden mutlu olabileceği birisiyle evlenebileceğini söylemiş.kadın da eğer boşanırsa çocukları alıp köye ailesinin yanına gideceğini söylemiş.adam da çocuklarının istanbul da eğitim almalarını istiyormuş..hatta demiş kadına size istediğiniz yerden ev alayım çocuklarla otur ama kadın kabul etmemiş.adam ailesiyle de konuşmuş.babası da boşanma ama hayatını yaşa demiş çünkü kadın çocuklarla köye gitmek istiyormuş.çocukların biraz daha büyümesini bekliyormuş..bilemiyorummsonuçta ben bu yorumları da okutucam o na,kendisi bilir artık..
Sonuçta adami silah zoruyla evlendirmemisler e hadi evlenmiş niye çocuk yapmış şerefsiz. Sevmediği birinden niye günahsız yavruları dünyaya getirtmis. Çocuklarına düşkün olan adam bunuda yapmaz 1buçuk sene direnmisde sonunda nasıl kabul etmiş arkadaşınız merak ettim. Ayrıca her köyden gelin gelen kız bakımsız çirkin değildir. Benimde memleketimde yani köyümüzde kadınlar kızlar benden iyi giyinirler ben ıstanbulda büyüdüm köy hayatı bilmem ama onlar köyde yaşıyorlar valla fıstık gibi hatunlar.
evli barklı,saçma sebeplerle boşanamadığını iddia edip gece karısının yanına giden adamla ne 'peri masalı' yahu?
böyle peri masalı mı olur?
hani marjinal bizdik?
bu olsa olsa evlilik bahane paracıklar şahane durumu olur..
klasik para için kendi onurunu ve gururunu ayaklar altına alan kadın modeli.amerikalılar bu kadınlara 'gold digger' diyor.bence de tam bir gold digger vakası..
herneyse, bence arkadaşınız buraya olup üye olup konuyu kendisi açsa daha mantıklı olurdu, zira siz bir yandan konuya cevap ararken bir yandan da konudaki kişinin siz olmadıgını ispatlamakla uğraşıyorsunuz
Aynen o duruma düştümama onun böyle bir zamanı yok,ve ben de daha geniş kitleye ulaşıp herbirinizin bakış açısını anlatmaya çalışıcam...sadece aynı düşünceye sahip ben değilim diyerek...bu arada adam gerçekten evine gitmiyor arkadaşın evinde kalıyor.adam oruç tutuyor ve iftara dahi evine gitmiyor,geçen gün bizim kız zorla iftara evine yollamış çocuklarınla iftarını aç diye...hooppp gece yine bunun yanında
Artik ceksinler ellerini su evli adamlardan bu nedir yaa midem almiyor
arkadasinda pek bir düsünceliymis,git iftarini cocuklarinla ac diyor
masum cocuklari yuvayi düsünen bir kadin zaten evli erkekle isi olmaz
arkadasinin sevgilisi prens filan degil tam bir hovarda,arkadasin olmasaydi baskasi olcakti,belki esini ilk sizin arkadasinizla aldatmadi gecmistede sevgileri olmustur böylelerin,arkadasinda o sevgililerden biri yani yasak aski
yok bosanamazmis asretmis neymis,asiret filan dinlemiyor kimse bu zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?