ay çokkomik geldi arkadaşınız 38 yaşına gelmiş eminm adamda kırk küsürdür hayallerinin prensini bulmuş prenses. yanlız yaşlar biraz uymamış 18 ve 20 olacaktı birzaz usulünce uydur bari fakeeeeeeeee
Baska bır konudakı yorumunuz
Beni etkileyen beni o kadar güzel sevdi ki,kendimi peri masalında prenses gibi hissettirdi.ama dışarıdan baktığım zaman yapısı öyle zaten,her gittiği ortamda kendini sevdiriyor,9 köyle barışık...karşısındakini şımartmayı seviyor,kimin ne derdi varsa gece,gündüz demeden koşuyor..ben bana kahvaltı hazırlıyor,yemek yapıyor bebek gibi bakıyor diye düşünürken geçenlerde eşi işteyken çocuğun yanına gidiyor onların evine ve mutfağa girip yemek yapıyor...tabi kadın da işten gelince yiyor...ne varmış ki bunda...haaa çocuğun odasını boyamasını tv tamiri için bunu çağırmalarını saymıyorum bile...evet mavi boncuk dağıtmayı seviyor galiba...herkesle iyi olsun herkes bunu sevsin..birşey deyincede ben senin kuruntun olsun..bir ara 6 ay ayrıldım çünkü görmüştüm belki de..6 ay boyunca hergün hiç pes etmedi,neler yaptı beni kazanmak için...kapılarımda yattı diyebilirim tabi o dönem bu eş hiç yüz vermiyordu,araları iyi değildi..şimdi ise kendine güveni geldi ve ben beni anlamya başlamak isteyene kadar ara verelim dediğim zaman sen de kuruntularından kurtulduğun zamana kadar diye cevap veriyor..yok yere huzurumuzu kaçırıyormuşum..bence de ilerleyen zamanlarda ben aradan çekilince karşımıza birlikte çıkıcakşar..hep söylüyorum mutlu olacaksan çocuk var arada ben çekilirim diyorum ama inkar ediyordu hep..seyredip görücem bakalım...
Bence bır an önce hayatınıza çekıduzen verıp kendınıze gelın
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Baska bır konudakı yorumunuz
Beni etkileyen beni o kadar güzel sevdi ki,kendimi peri masalında prenses gibi hissettirdi.ama dışarıdan baktığım zaman yapısı öyle zaten,her gittiği ortamda kendini sevdiriyor,9 köyle barışık...karşısındakini şımartmayı seviyor,kimin ne derdi varsa gece,gündüz demeden koşuyor..ben bana kahvaltı hazırlıyor,yemek yapıyor bebek gibi bakıyor diye düşünürken geçenlerde eşi işteyken çocuğun yanına gidiyor onların evine ve mutfağa girip yemek yapıyor...tabi kadın da işten gelince yiyor...ne varmış ki bunda...haaa çocuğun odasını boyamasını tv tamiri için bunu çağırmalarını saymıyorum bile...evet mavi boncuk dağıtmayı seviyor galiba...herkesle iyi olsun herkes bunu sevsin..birşey deyincede ben senin kuruntun olsun..bir ara 6 ay ayrıldım çünkü görmüştüm belki de..6 ay boyunca hergün hiç pes etmedi,neler yaptı beni kazanmak için...kapılarımda yattı diyebilirim tabi o dönem bu eş hiç yüz vermiyordu,araları iyi değildi..şimdi ise kendine güveni geldi ve ben beni anlamya başlamak isteyene kadar ara verelim dediğim zaman sen de kuruntularından kurtulduğun zamana kadar diye cevap veriyor..yok yere huzurumuzu kaçırıyormuşum..bence de ilerleyen zamanlarda ben aradan çekilince karşımıza birlikte çıkıcakşar..hep söylüyorum mutlu olacaksan çocuk var arada ben çekilirim diyorum ama inkar ediyordu hep..seyredip görücem bakalım...
Bence bır an önce hayatınıza çekıduzen verıp kendınıze gelın
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu
Arkadasınız "peri masalı" !!!! Ndan kastı yatlar katlar galiba
Adamın altındakı arabası
Vaad ettiği veya götürdüğü tatillerdir belikide kimbilir?!!
Arkadasınızın yaptığı büyük terbiyesizlik ve de günah
Bir kadın olarak diğer eşe saygı duymalı
Kadın kadının kurdu resmen yazıklar olsun
Arkadaşınızın sevgilisi Urfali falan mı? Çünkü hikaye çok tanıdık ve iğrenç geldi. % 100 kültürleri de uyusuyordur çok kültürel Sohbetleri de vardır. Kesin eşi de akrabası falandır dimi?
Yazıklar olsun diyorum. Para için bedenini satan ve buna da "AŞK" diyen kadınlara yazıklar olsun ve Allah Hidayet versin..
Bizden beklediği hemen acil çocuk yapsındi herhalde ... Yazıklar olsunda şiddete hayır diyoruz evette böyle birisi çıkacak karşıma eşime musallat olacak önce eşimi sonrada onu yolarim insan içine çıkacak yüz bırakmam eşi izin vermişmismis hadi oradan hangi kadın izin verir. Birde utanmadan akıl danışıyorlar yaptıkları çok normal ya sabır allahım yazacak çok şey varda neyse....
Allah kimsenin yuvasını bozmasın. Evet bi ERKEK çocuk yapsa mirastan da pay alır falan.. ne günlere kaldık ya. Eşi ve çocuklarına harcayacagi vakti bir pacavraya harcayan adama da yazıklar olsun inşallah ömrü boyunca derin bir tövbe eder... Allah ikisine de hidayet versin. Kesin bi de internetten tanismislardir. .....
Senin kadar yumuşak olamiyorum bilge valla okuduğumdan beri sinirim tavan yaptı eşimi düşündüm öyle bir kadınla ayyy sahura kaldırcam şimdi o yapmış gibi kavga et diyoadamda ne oluyo diyecek
Bakma ben de sakin değilim ama iki pisligin suçunu kocamdan niye cikartayim canım.Allahlarindan bulsunlar diyorum. Tamam belki bi hata yaptılar ama bunlar hatada diretiyorlar. Gözleri kör olmuş inşallah tez vakitte gözleri açılır. ..
Haklısın canım ışte bi anlık sinirle düşünmedim değil. Hata olduğunu kabul etmiyorlar neymiş peri masaliymis bilmem ne başkasının kocasını al koynuna peri masalı de ahlaksız kadın utanmaz ar damarın çatlamis senin iyi oku bunları başkasının gözünde ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?