Arkadaşımın evli aşkı :(

Kesinlikle katılıyorum cok guzel yazmışsıniz 👏👏👏

yenı konunuz yukardaxxx

Evlenmek istiyor benimle ama 3 çocuk iki eş çok zor...biri 18 biri 15 diğeri de 8 yaşında çocukların..kendimi dış etkiler olmadığı sürece o nun yanında çok iyi hissediyorum ama bunlar da gerçekler...benim görüşlerime saygı duymaması,aramızda birşey yok deyip geçiştirmesi...(alıntı bır oncekı konunuzdan)

Eski konunuz yukardaxxx

ha bir ek. peri masalındaki prenses gibi hissettirmek.
bunu arkadaşınız dediği için bu mesajdada görünce bunu düşünmek ütopya olmuyor nedense. ettimi 6

Okypete senden de kaçmıyor

Açık aramak değil de sorun,forumdakı arkadaslara yuklenılınce dayanamadım paylaştım..

Sızın daha önce de dedıgım gıbı bır an önce kendı hayatınızı düzene sokmanız lazım..en azından oğlunuz ıcın,,,arkadasın evine geceyarısı geldıgını yazmışsınız,umarım oğlunuz evdeyken evil adamın evinizde ısı yoktur,erkek ıcın elının kırı ama oglunuza ısmınızı bırakacaksınız sız,ıyı duşunun lutfen,çok yazık olacak sıze

bence sizden bir şey kaçmıyor:)

bu konu.

Evlenmek istiyor benimle ama 3 çocuk iki eş çok zor...biri 18 biri 15 diğeri de 8 yaşında çocukların..kendimi dış etkiler olmadığı sürece o nun yanında çok iyi hissediyorum ama bunlar da gerçekler...benim görüşlerime saygı duymaması,aramızda birşey yok deyip geçiştirmesi...
eski konu.

ilk eşten 18 yaşında bir çocuk. 2cide 15 ve 8 yaşında 2 çocuk.
2ci eşte çocukların yaşları aynı..
siz ve arkadaşınızın beraber olduğu adamların çocuklarının yaşı aynı. tesadüfün böylesi.

Son düzenleme:
Hiç inandırıcı gelmedi bana fakeeeeeee o arkadaşın ddiğin kişi sen olmayasınn ne insanlarr var arkadaşşşş kullanır kullanır atar kenaraaaa

Son düzenleme:
Yakin arkadasimin babasi bu durumdaydi. Annesi bosanmayi kabul etti ama asiret etmiyordu. Gizlice bosandilar adam arada eve gelmeye devam ediyordu. Ama nufus kayitlarinda ortaya cikinca adam kadinin ailesinden iyi bi dayak yedi. Geri evlenmek zorunda kaldi. Diger kadin da 10 yillik kacak gocek birlikteligin ardindan evlendi. Adam simdi bi basina yasiyor.

Konu fake yada degil,kendinizi yada arkadasinizi anlatiyorsunuz bunlar da onemli degil.
Yazdiklariniza inanarak yorum yapiyorum.
Zorla evlendirilse de cocuklari neden yapmis bu prens?
Hadi bir tane yapilir hata dersin bilmem ne,ikinci cocuk neden yapilir svmedigin insandan?
Ayrica nasil bir asiret ki zinayi kabul edebiliyor?
Gunumuzde asiret baskisi hala var kabul ediyorum ama git sen bekar gibi yasa diyecek asiret oldugunu sanmiyorum.
Hadi tutun adam bosandi arkadasinizla evlendi diyelim,bir zaman sonra simdiki esinden sikildigi gibi arkadasinizdan da sikilirsa ayni asiret istedigin gibi bekar takilabilirsin fetvasini da verirse? Arkadasiniz ilk esin yasadigina katlanabilir mi?
Cocuk sahibi olmak istiyor arkadasiniz,ya yaptigi cocugu da kirk yilda bir gormeye gelirse adam?
Arkadasiniz kendini nasil metres olarak rahat hissediyor?
Lutfeder gibi git cocuklarini gor demesi neyin kafasidir?
O asiret boyle bir ahlaksizliga canak tutuyorsa aralarina gitmeyi nasil goze aliyor sizin prensesiniz?
Yapmayin lutfen,ortada duzgun hir evlilik yok diye vicdaninizin sesini bastirmayin,cok yazik,adama sorun bakalim esi baska erkeklerle gezse icine sindirebilir mi? Kesin kabul eder dersiniz ama kabul etseydi onca varligin icinde herseyi yapardi bu kadincagiz,yapmadigina gore?
O kadinin,o cocuklarin bedduasiyla arkadasiniz ayakta kalabilir mi?
Bir de sorun bakalim o prens kurbagaya donusurse hala sever mi arkadasiniz?
Hic sanmam.
Allah islah etsin o adami da arkadasinizi da. Sayenizde evliligin,askin kutsalligi da ayaklar altinda.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Acaba zerre kadar Allah korkusu var mı. Allah kimseyi yolundan şaşırtmasın. Kimseye göstermesin. Evlilik bitmiş git aldat öyle olmuş artık. Peki :Allah katında da böyle mi ben eşimle kavga etsem bile aklıma ayetler hadisler gelir evlilik öyle kolay kolay bitmemeli. Zorla evlendirilmiş öyle olmuş falan önceden ne kadar sevgi vardı. Her şey den önce saygı vardı eşler birbirine emanet diye bakar öyle davranırdı. Hep evlilik konusunda Peygamber efendimizin hadisleri gelir. EVLİLİK aldatma boşanma değil azcık ALLAH katında da evlilik hükümlerini okuyun. Arkadaşınıza gelince ne kadar yanlış bir yolda Allah doğru yola çeksin. Hiç bir zaman ağlayanın malı gülene yaramaz. Adamın karısı arkadaşının dediği prens den neler çekti belkide hiç bunları düşünüyor musunuz. O çocukların günahlarını nasıl çekecekler. Arkadaşınıza söyleyin boşansın öyle gelsin diyenlere de kızıyorum hayır doğru değil. Yine bir babadan evlat ayrılacak yine o çocukların üzerindeki ilgi gidecek doğru değil hiç biri doğru değil. Böyle bir şeyin hafifleticisi olmaz boşanma.Karısını aldatan arkadaşınızı aldatmaz mı. Aldatır bal gibi de çok örneği var etrafımda. En yakınımdaki kişide öyle karısını sevgilisi ile aldatıyor. Sevgilisi zonguldak ta görüştüğü gittiği ettiği evleri falan var ikisini, ama sevgilisini de aldatıyor. Allah hepimize hidayet versin. Ben 23 yasındayım 10 aylık evliyim Allah ikimizi yaşatmasın böyle bir şeyi. Arkadaşınız 38 yasında benim gördüklerimin hiç birini göremiyor yada sizde göremiyorsunuz. Yaş demek ki hiç bir şey kişilik ve akıl olmadıktan sonra.

Son düzenleme:
Ayıp ya utanın biraz zengin bir adam gördünüz mü hemen boşatmak için elinizden geleni yapıyorsunuz umarım bu adam sizinle asla evlenmez dünyadaki bekarlara kıran girmiş gibi herkes evli erkeklere takmış kafayı ne edepsiz insanlarsınız yaa 😡😡😡

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadasini pek de zeki bulmadim acikcasi.bikac yila yuzu pörsudugunde peri masali da aynen biter.akilli kadin yarinini garantiye alir.hicbir hak talep edemeyecegi ise yatirim yapmaz.birak vaktini tirnaginin ucunu vermez.akilli kainlar boyledir tabi.yarina yatirim yapmayi akli kesen.bilmem acik olabildim mi ?

Adam aşiret yüzünden bosanmayacagina gore kuma oluverir iste arkadasin boşa dusunmesin öyle de mutlu olurlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çüşşşşşş bir de aşirete kuma gider çocuğu yapıp olur biter.Allahım ne iradasi zayıf insanlar var.

evli adamlarla ilişki yaşayıp, o ilişkiye "peri masalı" diyorsunuz.

sizin gibilere değil 1 taneden fazla yorum yazmak, sokakta yürürken yüzünüze bakmam.

asla insan ayırt etmem, katile bile sorulur neden, ama siz kadınların yüz karasısınız.

Son düzenleme:

Valla canım yaşı hariç anlattığın şeyleri benim arkadaşımda yaşadı yaşıyor hala ama bu aşiret erkekleri böyle ne yardan vazgeçiyor ne serden o adam hayatta boşanmaz benim arkadaşıma da aynı vaatleri verip duruyor 5 yıl oldu bide üstüne 2.çocuğu oldu adamın bide karımın yanına bile yaklaşmıyorum diyor.Hangi kadın işe yaramayan bir erkeği isterki neden evli kalır.Ben arkadaşıma da söylüyordum zaten adam karısının gönlünü de yapıyor onada onlar geçici sen kalıcısın diyor.Sevgilisine de istemeden evlendirdiler mutsuzum ayrılmak istiyorum diyip gününü gün ediyor.Benim arkadaşım gözünü açtı ama maddi durumuda iyi çocuğun çocuk buna bakıyor evlenilcek birini bulup ayrılcam diyo ama artık rahata alıştı oda kabullendi artık bile bile devam ediyo.Tabiki oda evlenip çocuk sahibi olmak istiyor ayrılıyo 3-5 ay sonra gidip tekrar barışıyo adam bide bunu bile aldatıyo düşün :) karısını onla onuda başka kadınlarla belki senin arkadaşınada aynı şeyi yapıyordur ama farkında değildir.38 yaşında bi insana ne diyebilirsin ki kendi kararlarını alabilecek yaşta çocuk değil herşeyin farkındadır ama görmek istediği gibi görüyordur.

hikayenin sonu çok güzel olur, özellikle kalabalık aile seviyorsanız.. negzel ilk eşi, arkadaşınız (!) ve tabi ondan sonra gelecek kumalar olarak gayet iyi yaşarsınız.. adamı da haftanın günlerine bölersiniz.. kalabalık aile gibisi var mı

Yasiniz kucuk ama cok mantikli konusmussunuz.yuzde yuz katiliyorum size.ben yemek yapmadam kocam ac kaldi diye vicdan azabi cekiyirum vallahi.bu kadinlar nekadar vicdansiz olabiliyor anlamiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen peri masalları temiz masum olur benim bildiğim bunlarınki günah dolu kirli.anca ibretlik hikayeler çıkar bu yasak ilişkilerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…