Yasiniz kucuk ama cok mantikli konusmussunuz.yuzde yuz katiliyorum size.ben yemek yapmadam kocam ac kaldi diye vicdan azabi cekiyirum vallahi.bu kadinlar nekadar vicdansiz olabiliyor anlamiyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla öyle. Sevgi değil saygı olsa birbirlerine karşı. Düşünmüyorlar günün gün etme derdindeler.
Ne o kiz ne adam nede karisi hicbiri mutlu olamicaklar...hepsi bir ask,izdirap cemberinde yasayacaklar ne aci.bi adamin hatasi 3kisinin hayatina, mutsuzluguna sebep.ne kotu
birde çocuklar ama olan kadınla,çocuklarına olucak. Gerisi tınlamadıkları için birşeyleri muylu olur onlar yada öyle sanırlar
Allah herkesin kalbine gøre versin, veriyorda...
Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???i
Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
maşallah, siz de arkadaşınız da yolun yarısını çoktan geçmiş hatunlar olarak, tutturmuş bir peri masalı gidiyorsunuz.
unutmadan peri masallarında cadılar da olurdu dimi.
Yahu kendi hikayem olsa neden böyle bir konu açıp ben de eleştiri de bulunup sizlerden de yorum isteyeyim?? Yaşar giderim,neden kaşınayım...daha önce de samimiyetimle ifade ettim arkadaşım yaşıyor bu durumu diye...neden bu kadar güvensizsiniz..ben bir konu açtım evet,arkadaşımın evli aşkı diye..böyle bir hikaye var karşımızda.. Bu durumda arkadaşım birisini çok seviyor,ruh eşim diyor ve evli olduğunu bildiği için de çok acı çekiyor.adam da arkadaşımı çok sevdiğini söylüyor yanından bir dk bile ayrılmıyor,boşanmayı çok istediğini eşine de defalarca bunu söylediğini söylüyor.diğer tarafta da eş boşanmak istemediğini boşanırsa da eğer çocukları alıp köyüne yerleşeceğini söylüyor.ve eşi günlerce eve gitmese dahi bir kere bile aramıyor...böyle bir durum var ve bu durumda kim daha çok mağdur diye sizlerin de yorumlarınızı öğrenmek istedim ben..çünkü böyle bir konuyu ancak iki arkadaş konuşabilir ben zinciri genişletmek istedim sadece..sonuçta geniş bir platform burası her kesimden her görüşten insanların yorumu olacaktır,saygı duyuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?