komik olmayın arkadaşım ,kk daki paylaşımlarıma bakarsanız emin olabilirsiniz ..Bi an arkadaşım dediğiniz kişinin de siz olduğunuzu düşünmedim değil doğrusu..
konu da patlamaya uygun.
hayırlı uğurlu olsun!
pardın aynı anda iki sf açıktı e yanlış yere yanlış yorumu yazınca sildim zaten.mesaj sayım 1 değil 6,000 küsür arkadaşım tekrar bak istersen ,macera aramıyorum ayrıca siz arıyorsanız bilemem ..
arkadaşınızın bir hatası yok bir kere. Bence o başlık yanlış olmuş. burada asıl hatalı olan arkaadşınızın kocası.. Herkes kendisine dönsün ve düşünsün . Sevgiliniz kcoanız sözlünüz nişanlınız .. size hiç ilgi göstermiyor, sizi sevmiyor, sövüyor, arada sevgi saygı kalmamış.. Dışarıdan gördüğnüz en ufak ilgiye kapılmazmısınız? Kapılmasanız bile aklınızdan geçmez mi " ah ah keşke bu adamla olsaydım" diye? ve fırsatınız olsa o adamla mutlu olmayı seçersiniz. Şu durumda arkadaşınız hatalı değil. O çabalamış değil mi ? konuşmuş kocasıyla yapma etme demiş.. Ama o adam bunu anlamamış, zaten o adam karısını kaybetmeyi göze almış ki.. Hangi olgun erkek bunu bilmez? her olgun erkek eğer kadına sevgi ilgi göstermezse , onu saymazsa sevmezse o kadının başklarına gönlünün kayacağını bilir. Bunu gidin her erkek cemiyetinde sorun. Arkadaşınızın kcoası zaten eşinden ayrılmk için yapmadığını bırakmamış. Bile bile lades demiş..
Aradaşınız bir kere vicdan azabından kurtulsun.. Kızcağızın kendine olan özgüveni çok zedelenmiş belli ki .Eminim hala kendini suçluyordur. Yapması gereken ilk iş o adamdan boşanmak, böyle hayat geçmez hele ki daha 27 yaşındayken..
Sonrasında ise kendine uygun bekar birini hayatına somak.. Şu durumda bahsettiğiniz kişi ile olması mümkün değil. Hem ne biçim adammış bu onu da anlamadım. Sen hem ben mutluyum karımla de, hem de başka bir kadının gönlünü çal. Arkadaşınızla olsa bile o tutkunun büyüsü geçtiğinde aynı şeyi arkadaşınıza yapmayacağı ne malum???
bence en mantıklı 2 hareket bunlar olurdu
adam karısına saygı duyuyor yazmışsınız ama saygı duyduğu filan yok
arkadaşın da ne eşine nede çocuğuna saygısı var
anlaşamıyorlarsa boşansınlar ne bu aldatma ilgisizdi de sevgi göstermiyordu da boşan gitsin o zaman
komik olmayın arkadaşım ,kk daki paylaşımlarıma bakarsanız emin olabilirsiniz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?