arkadaşının suçu yok mu
beğenmiyorsa kocasını boşasın bu kadar basit hem kocamdan olmayayım hemde gönlümün başkası hoş tutsun olur mu canım
başka erkeklere yakınlaşmaya gerek yok
o zaman sizde kocanıza ilgisiz davranırsanız sizi aldatsın hoş mu karşılayacaksınız
derler ya hatayı kendinde ara diye ,eşi aldatan kadınlar kendilerine dönüp bakmazlar çoğu zaman ,ben naptım acaba demezler ,ne kadınlar tanırım bütün gün sokakta gezip adam eve gelince yemek olmayan ,temizlikten bi haber ,bütün gün günlerde ,sokaklarda ,alışverişlerde gezen ,eşine ilgi sevgi vermeyen ,e adam napsın o da dışarda gördümü azcık güler yüz ,onunda gönlü kayar .sonrada vay efendim kocam beni aldattı .varmı böyle bir dünya ,kör ölür badem gözlü olur ,sonra anlarlar koca kıymetini ..iş işten geçer ..evlilikte saygı da sevgide eşit orantıda olacak ..
arkadaşının suçu yok mu
beğenmiyorsa kocasını boşasın bu kadar basit hem kocamdan olmayayım hemde gönlümün başkası hoş tutsun olur mu canım
başka erkeklere yakınlaşmaya gerek yok
o zaman sizde kocanıza ilgisiz davranırsanız sizi aldatsın hoş mu karşılayacaksınız
Böyle bir mantık var mı arkadaş.Ben boşansam adamın boşanmaz diyor.Sen boşanmak için niye karşı tarafın boşanmasını bekliyorsun.
Sen mutsuzsan boşansana.Hem mutsuzum hem boşanmam hem de aşk yaşayayım ulan ne ala memleket.
Bu arada adam da çok tutkun bir gülüşüne dünyayı serer ama karısından boşanmaya maçası yemez.
Tam bir riyarkarlar buluşması.
ben arkadaşıma hiç suçu yok diyemem ,madem öyle boşansın tabi ama bunu da söyleyemiyorum ,içinden ne geçiyo diyorum ne yapmayı düşünüyorsun ,onu unutmak istiyorum ama olmuyo diyor..evimi yuvamı yoluna koymak istiyorum ,kocam düzelsin istiyorum ondan gelecek huzur kocamdan gelsin istiyorum ..ama yok diyor yok yok ..bende herkes gibi eşi çocuğu mutlu bir aile olayım diyorum dior..çok zor ya ..
evet tabi ki de kızın suçu yok. Öyle bir adam evdeyken kendine iyi davranan nazik birine gönlünü kaptırmanın nesi garip ben anlayamadım ? Burada bir aldatma söz konusu değil ki sadece gönlünün kayması hoşlanma söz konusuymuş . İnsan psikolojisi acıdan kaçar ve kendine huzur verecek ortamlar kişiler arar.
ve son sorunuza cevap veriyorum..
evet ben de eğer o kocama o şekilde davranırsam,ilgisizliğimi sürdürürsem,onu umursamazsam , onun tüm arayı düzeltme çabalarına karşılık vermezsem , gitsin aldatsın! ben bunu haketmişimdir ve zaten de artık bu umurumda değildir ki böyle davranmışımdır.
ben arkadaşıma hiç suçu yok diyemem ,madem öyle boşansın tabi ama bunu da söyleyemiyorum ,içinden ne geçiyo diyorum ne yapmayı düşünüyorsun ,onu unutmak istiyorum ama olmuyo diyor..evimi yuvamı yoluna koymak istiyorum ,kocam düzelsin istiyorum ondan gelecek huzur kocamdan gelsin istiyorum ..ama yok diyor yok yok ..bende herkes gibi eşi çocuğu mutlu bir aile olayım diyorum dior..çok zor ya ..
derler ya hatayı kendinde ara diye ,eşi aldatan kadınlar kendilerine dönüp bakmazlar çoğu zaman ,ben naptım acaba demezler ,ne kadınlar tanırım bütün gün sokakta gezip adam eve gelince yemek olmayan ,temizlikten bi haber ,bütün gün günlerde ,sokaklarda ,alışverişlerde gezen ,eşine ilgi sevgi vermeyen ,e adam napsın o da dışarda gördümü azcık güler yüz ,onunda gönlü kayar .sonrada vay efendim kocam beni aldattı .varmı böyle bir dünya ,kör ölür badem gözlü olur ,sonra anlarlar koca kıymetini ..iş işten geçer ..evlilikte saygı da sevgide eşit orantıda olacak ..
adam karısına saygı duyuyor çünkü ,evi ayrı seni ayrı yaşıyorum diyomuş kıza ...
e pes artık! bu nasıl saygı anlayışı bu nasıl adam böyle? hem arkadaşına hem de o adamın eşine üzüldüm.bir kadının üzgün ve zayıf halinden faydalanıp kullanmaya çalışan çok tecrübeli bir çakalla karşı karşıya arkadaşın! aman uzak dursun!
Bu nasıl bir çelişkiler yumağıdır anlamadım.
Sen demiyor musun arkadaşımın evliliğinde sevgi, saygı hiçbir şey yok diye peki neden boşan diyemem diyorsun.
Bu arada arkadaşın o adamı seninle ne diye tanıştırdı orası da ayrı bir muamma, size adamı ne olarak tanıttı.
Ne dedi mesela yeni bir adamla tanıştım ona da evliliğim hakkında bahsettim o da bana aşık mı oldu dedi.
Bahanelerde çok güzel sıralanmış maşallah ama iş boşanmaya gelince yok.
Bence bunlar hiç iyi niyetli davranışlar değil.
ne yalan söyliyim aynı şeyi düşünüyorum ,en son adam demişki tamam sevgilim olma ,senden hiçbir beklentim yok ,ama hayatımda bi yerlerde ol ,varlığını bileyim ,arada sırada aradığımda en azından tatlı bir söz duyayım senden v.s v.s işte adamında ne yapmaya çalıştığını anlamadım aslına bakarsanız..adam karısına saygı duyuyor çünkü ,evi ayrı seni ayrı yaşıyorum diyomuş kıza ...
e pes artık! bu nasıl saygı anlayışı bu nasıl adam böyle? hem arkadaşına hem de o adamın eşine üzüldüm.bir kadının üzgün ve zayıf halinden faydalanıp kullanmaya çalışan çok tecrübeli bir çakalla karşı karşıya arkadaşın! aman uzak dursun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?