aldatma illa bedensel mi olmalı onun dışındakiler aldatma sayılmıyor mu
valla ne olursa olsun ben kendime aldatılmayı layık göremem
memnun değilse gitsin boşasın beni
aldatılmak kadar acı birşey yok bence
evet gönlü kayabilir ama bunu devam ettirmek yerine gider boşanma davasını açar
hem kendi evli hem karşıda ki adam ne kadar kötü ve saygısızca bi durum
hem kocam olsun hemde beni hoş tutan adam olsun ohh ne güzel valla
düşüncelerimiz o kadar farklı ki
evliliğinde mutsuz bir kadını mutlu bir kadın anlayamaz ,ben çok idrak edemiyorum Allah'a şükür iyi bir evliliğim var,kendimi yerine koyayım diyorum başka birini düşünemiyorum ,dünyanın en yakışıklı en karizmatik erkeği gelsin gönlüm kaymaz gibi geliyor.çünkü neden mutluyum ,ama o mutsuz ,bunu tüm çevresi ailesi dahil biliyor ,kızın içinde küçücük bir ümit var ,belki eskisi gibi olur herşey diyor ,belki kocam düzelir diyor ,belki kurtarırım evliliğimi diye bekliyor..belki o adam biraz baskısına ara verse ,vazgeçse bitecek herşey ,tam aramıyor sormuyor hah bak unutacak diyorum pat bi mesaj adamdan ,yok 22 gündür sesini duymuyorum diye ,bu sefer kız mahvoluyor .
derler ya hatayı kendinde ara diye ,eşi aldatan kadınlar kendilerine dönüp bakmazlar çoğu zaman ,ben naptım acaba demezler ,ne kadınlar tanırım bütün gün sokakta gezip adam eve gelince yemek olmayan ,temizlikten bi haber ,bütün gün günlerde ,sokaklarda ,alışverişlerde gezen ,eşine ilgi sevgi vermeyen ,e adam napsın o da dışarda gördümü azcık güler yüz ,onunda gönlü kayar .sonrada vay efendim kocam beni aldattı .varmı böyle bir dünya ,kör ölür badem gözlü olur ,sonra anlarlar koca kıymetini ..iş işten geçer ..evlilikte saygı da sevgide eşit orantıda olacak ..
ima etmek yerine açık konuşsanız ,benim kk da yıllardır paylaşımlarımı bilen bilir ,7 yıllık evliyim allahıma binlerce şükür çok mutluyum prensesler gibi bir kızım var ,allah bozmasın ,beni tanıyan bilen bilir ,böyle bişey yaşasamda kalkıpta ben olarak böyle bir konu açmazdım zaten ,evet arkadaşım için uğraşıyorum çünkü hergün bana gelip ağlıyor ,size değil ,bende sıkıldım bu durumdan ,bitsin istiyorum ,onu da kıramıyorum ,10 yıllık dost bu ,git başımdan mı diyeyim.sizin hiç arkadaşınız olmadımı sorunları olmadımı çözmeye uğraşmadınız mı ,yoksa siz biyonikmisiniz..ilginç emin msiniz arkadaşınız olduğuna sizin yanınızda yalvarması olayı absürt geldi :)
bu arkadaşı için konu açanlarıda gerçekten tebrik ediyorum büyük özveri ...
son mesajıma bakarsanız arkadaşım boşandı zaten belirttim ,
ama şu anda adam boşanmıyor ,
ama sevgili olmak istiyor,ayrıca diyormuşki senden bişey beklemiyorum (cinsel manada ) yanımda ol,senin huzurun ,senin sevgin ,senin gözlerin yeter bana ,bi kere aşkım de dünyalar benim olur diyormuş ,
ama adam sırılsıklam aşık buna eminim,
eşime saygı duyuyorum ,2 çocuğumun annesi ama sen benim hayatımın kadınısın diyormuş ,ömrümü seninle tüketmek istiyorum diyormuş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?