Arkadaşımın kocası

Çok haklısınız bugün avukata gidip bilgi alacaktı ama bakalım ne yapacak ben de haber bekliyorum

Kocası gayet rahat. Delil olsa yazismalar falan tum aileyi toplayip rezil etsin derdim ama bu asamada sen yanlis anladin, kocana sahip cik deyip aileler konuyu kapamaya calisabilir.

Ama delil toplamak da artik zorlasti cunku konu aciga çikti.

Takipte kalip izlemek lazim baska napilabilir ki?

Olanlar gerçekten çok tuhaf.. eşin ve kuzenin söyledikleri çelişkili.. Bir şey oldu veya olmadı onu ikisinden başka kimse bilmiyor.. Fakat bu şüpheyle yaşayamaz insan.. Sürekli güvensizlik olacak arkadaşında.. O yüzden kendi hayatına baksın bence..

Haklısınız

Olabilir belki de ne yapması lazım sizce
Ailesinin yanına gitsin ama ailesine bişey söylemesin bence kocası kesinlikle iş çevirmiş bunun başka açıklaması Yok arkadaşınızın kararı çok önemli bu şüphe ile de yaşanmaz ki... eşi herşeyi itiraf edene kadar da görüşmesin biz burada ne kadınlar gördük kocalarını bülbül gibi öttüren merak etmesin konuşacak anlatacaktır herşeyi karısına

Gerçekten çok üzüldüm ben.. Dün o kadar etkilenmişim ki akşam eşime de anlattım.. Düşün yani bir erkek olarak eşim bile yok artık dedi.. Rabbim yar ve yardımcısı olsun

Amin inşallah aynen ben bile etkilendim akşam rüyalarıma neler neler girdi Rabbim korusun böylelerinden..

Eşi biraz farklı birisi ben ilk tanıştığımda bile şaşırmıştım hemen herkesle kırk yıllık dostmuş gibi konuşur anlatır mı bilemem çünkü ben bir şey yapmadım deyip durmuş akşam

Gerçekten çok üzüldüm ben.. Dün o kadar etkilenmişim ki akşam eşime de anlattım.. Düşün yani bir erkek olarak eşim bile yok artık dedi.. Rabbim yar ve yardımcısı olsun
Ben de eşime anlattım bir erkek olarak sence kötü bişey mi var ortada diye eşim kesinlikle var dedi Zerosima

Yada yapamadı eşi niyetlendi ama elinde patladı gibi.
Arkadaşınızın eşi masum değil bence kuzende meilliymiş böyle şeylere .Niye kızsın ki arkadaşınız kuzenini kaydetti diye eşine burdan başlıyor eşinin saçmaladığı madem öyle eşinin kızacağını düşünüyorsun o zaman hiç kaydetme telefonunu cebine hem o kızın iyi biri olmadığını da biliyormuş
valla kime güveneceğimizi şaşırdık insanın kuzeni de böyle yapıyorsa .
Elle tutulur hiç bir yanı yok yazık

Ben de eşime anlattım bir erkek olarak sence kötü bişey mi var ortada diye eşim kesinlikle var dedi Zerosima
Erkek arkadaşıma anlattım siz kadınlar gibi detaycı düşünemeyiz biz ama bilmem ne usta diye kaydetmesi yüzde bir milyon var bunun altında bişey dedi Zerosima

Biz de olduğunu düşünüyoruz ama ne olduğunu bulamıyoruz bir de inkar var tabi bir şey yapmadım sen yanlış anladın ondan böyle oluyor diyormuş eşi

Aynen öyle valla dün o sinir anında arkadaşım da demiş nasıl birisi olduğunu biliyorsun belki de amacın farklıydı ondan sankladın gizledin demiş

Erkek arkadaşıma anlattım siz kadınlar gibi detaycı düşünemeyiz biz ama bilmem ne usta diye kaydetmesi yüzde bir milyon var bunun altında bişey dedi Zerosima

Kesinlikle var ama işte ne kızın iyice psikolojisi bozulmuş konuşmaları değişmiş 1 günde

Burnuma okadar iyi kokular gelmedi okudukca arkadasiniz büyük ihtimalle aldatiliyor baya bayaa hemde bu kimin kuzeni arkadasinin kuzeni mi yoksa kocasinik kuzeni mi onu anlamadim ben

ben de eşime sordum. kesinlikle normal değil dedi. Zerosima

Ben kadınlar kulübünde bu zamana kadar yanlış fikir yürüten kimseyi görmedim.. Ve eşime sorma nedenim de bir erkek gözünden olayı değerlendirmesi içindi.. İlk tepkisi ''yok artık'' oldu.. Senin kuzenini bilmem ne usta diye kayıt ediyorsam bi nane yemişimdir dedi.. Rabbim korusun gerçekten çok ama çok zor bir durum.. İnşallah bir an önce kurtulur kız bu durumdan..

Burnuma okadar iyi kokular gelmedi okudukca arkadasiniz büyük ihtimalle aldatiliyor baya bayaa hemde bu kimin kuzeni arkadasinin kuzeni mi yoksa kocasinik kuzeni mi onu anlamadim ben

Arkadaşımın kuzeni

ben de eşime sordum. kesinlikle normal değil dedi. Zerosima

Amin inşallah kızlar ben de çok üzülüyorum durumuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…