Arkadaşımın kocası

Zor bir durum. İnşallah hepimiz yanılıyoruzdur da onların ki masumca bir tesadüftür.

Arkadaşım tamam hadi gerçekten tesadüfen karşılaştılar ama bu ismi suat usta diye kaydetmekteki amaç ne diyor bunun bana açıklaması lazım diyor kocasının açıklaması saçma çünkü

—-DİKKAT İYİ NİYET BARINDIRIR—-

Şöyle bişi geldi aklıma; kuzenle karşılaşmış olsunlar adam da sürpriz yapacak olsun kadına kuzenin numarasını istesin kuzen de telaşla diğer numarasını versin.

—DİKKAT İYİ NİYET BARINDIRIR—-

Aralarında tam olarak birşey başlamasa da başlayacaktı (tabi bu illa ciddi ilişki değil ) siz farkettiniz bence.. kız sağlam pabuç değilse dediğiniz gibi adam da bunu anlamıştır tabiki o da ona göre davranacaktı ona yoksa neden söylemesin eşine kuzeninle karşılaştık numaramı aldı diye

Burnuma kötü kokular geliyor

Bence burda eşini yakalayan kadınların konularını bastırıp bütün kahvelere, halısahalara, ne biliyim erkeklerin takıldıkları yerlere asalım. Artık yapmasınlar şu salak numaraları! Yakalıyoruz, anlıyoruz işte! Arkadaşınıza gelince kesinlikle bit yeniği var.

Zerosima ara sayfaları okumadım yazıldıysa bilmiyorum ama arkadaşınız eşinin telefonunu eline aldığında whatsapp yedekleme ayarlarını değiştirsin, adam mesajları yedeklemiyorsa bile bu saatten sonraki mesajlar yedeklenmiş olsun en azından. 1 saniyelik iş.

Sürprizi adam değil, kuzen başka bir arkadaşına yapacakmış. Adamın işi çiçek falan bunun üzerineymiş.
Yani en iyi ihtimal kuzen adamla iletişime geçmeli. Ondan da kadının haberi yok, kocayla kuzen kendi kendilerine işi görmüşler.

kuzeni nasil bir kadin?
ben bu tür konularda erkegi ilk suclarim.
kiz belki masumca verdi numarasini ve es kisisi yürüme amacli "suat usta" diye kayit altina aldi.
ben hemen telefona bir casus app yüklerdim ve durum ortaya cikana kudar saf ayagina yatardim. arti arabasina bir kayit cihazi saklardim ( yan koltugun altina)
varsa bir pis durum cikar meydana

şimdi i phone ise i clouda kaydeder ama whatsappa girdiğin zaman sık görüşülenleri gösteriyor başka bir mesajı ilet desin isim listesinin üstünde sık görüşenler var telde öyle en sola gidince ayşeyi ara mustafa mesaj at diyor

Hayır yani kuzen neden kuzenine söylemiyor ya eşinden bi rica etsen fiyat verse vs diyip onu haberdar etmiyor
Adam neden usta diye kaydediyor eşine anlatmıyor
Kızın neden iki hattı varda kuzeni bu hattı bilmiyor
Neresinden tutarsan tut sonuç boynuza cıkıyor

Ben de bayağı iyi niyetliymişim:d

Başima gelen tuhaf bir konu geldi aklima.
Dayimin kizini istemeye geldikleri gunun yarini cocuk beni aramaya başladi. Seninle artik akraba olduk bundan sonra seni ariycam diye filan. Ben şok oldum, dayimin kizini aradim, sen mi numarami sozlune verdin dedim, evet istedi verdim dedi. Neyse, bu cocuk her gun beni aramaya başladi, ayip olmasin diye 1-2 kere cevap verdim, sonra acmamaya başladim, en sonda biktim numarami degistim. Ustunden 2-3 ay gecmisti, dayimlardaydim. Bunlar nişanlandilar o arada. Dayimlardaydim bi gun. Bu cocuk aradi kuzenimi. Kuzen MiruMir yanimda deyince cocuk telefonu ver konusayim dedi. Kuzen kulakligin bir kulagini kendi kulagina takti, digerini de benim kulagima dedi konus. Konustum cocukla. Nasilsin, sesini duyan cennetlik filan. Arkasindan da seni ozledim filan. Sonra da ben seni cok seviyorum dedi. Ben şok. Kuzenimin yuzune baktim yuzu duşmuş. Cocuga anlamadim dedim, o da akraba gibi seviyorum dedi. Ben de konusmayi biraktim, bunlar konusmaya devam ettiler. Cocyk yuzsuz gibi MiruMirin numarasini ver ona da sana da knt yukluycem dedi. Verme dedim. Kiz da vermedi.
Buna ragmen kiz o cocukla nişanlandi. Hayati dayak ve kufurle geciyor .
Demem o ki, arkadasinizin esiyle kuzeni arasinda bir seyler var. Adim gibi eminim.

Hayatta en korktuğum şey birinin musallat olmasıdır. Size resmen ramak kalmış. Adi pislik. Kuzeniniz de umarım kurtulur elindin o paikoptın.

İnanamıyorum kuzeninizde bunları göre göre nasıl evlenmiş vallahi diyecek söz bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…