- 1 Ocak 2016
- 131
- 51
- 13
- 41
- Konu Sahibi Sevgilisevginerdesin
-
Her hareketi yanlis anlayip kendine gore yontan bir erkek modeli daha iste.Meraba
Biz eşimle iş nedeniyle bir yıla yakın ayrı yasadık çok sıkıntılar yaşadım zaten eşimle üç gün iyi dördüncü gün kavgalıyız onun hataları benim haklıyken haksız durumuna sokmam kendimi bunlar çok oldu. Her neyse iki haftadır aynı şehirdeyiz birleştik ama sonuç aynı zaten aynı yerdeykende aynıydı uzaktaykende.
Biz ayrı şehirlerdeyken en yakın arkadaşlarım hep evliler tabi hep kocaları ile gmrüşmek zorunda kaldık iki üç haftada bir ya bi evde ya dışarda buluştuk oğlumla gittim hepsine.
Geçen gün arkadaşımın eşi facebooktanda arkadaşız çünkü hep samimi hep beraberdik faceden bana mesaj yazdı ama kızlar bu adam nasıl biliyomusunuz boylu posslu huyuu suyu guzel ailesine çoookk düşkün karısını çok seviyor hep ona özendim hep ona bakıp vay be ne mutlular derdim hep maşallah derdim nazarım değmesin diye
Neyse uzatmayayım bana mesaj yazdı iyimisin hayat nasıl vs bende cevap verdim arkadaşımı sordum oda iyi dedi geçiltirdi sonra keşke gitmeseydin akıldasın dedi ben de sağol aynen hepinizi çok özledim dedim benim için yerin çok başkaydı dedi mutlumusun falan filan baktım konuşma değişik bi yöne kayıyor dedimki ya yanlış anlama beni dedim allah sahibine bağışlasın sen de çok iyisin ailene düşkünlüğün falan bunları hep taktir ettim falan yazdım hani belki toplar da konu kapanır diye oysa öyle olmadı dedi ki akıl başka yürek başka konuşur sahibine bağışlama konusuna gelince orası başka dedi. Çok tedirgin oldum ve dedim ki ben sana yanlış bi izlenim verdiysem özür dilerim dedim kimsebin mutluluğunda gözüm yok sadece imrenerek baktım size hep öyle kalın inşallah dedim o da asıl ben özür dilerim böyle düşüneceğini bilemedim dedi adama nasıl göründüm acaba çok mutsuz mu çok cıvık mı arkadasımjn kocası ayartacak kadar ahlaksız mı çok üzüldüm konu kapansın lütfen kimse bilmesin dedi kapandı bile dedim hemen facemi kapattım o ara oğlum geldi falan neyse zaman geçti falan yattık sabah mesaj çekmiş faceden arayayım mı diye ne munasabet dedim ne konuşacagız ki. Ya mutlu yıllar dicektim yazmış ben de mutlu yıllar yazdım ve anında engelledim. O gün bu gündür buarada kocam küs bana:) ağlasam mı gülsem mi bilmiyırum hala küsüz ve ben ona bunu söyleyemedim yani anlatmadım bu olayı içim içimi kemiriyor günah mı saklamak yada yanlış mı arkadaşıma da kimseye de anlatamadım nasıl anlatayım ya nasıl üç tane çocukları var ama içim rahat değil
Adam anlattığınız kadar aile babası iyi koca izlenimi yarattıysa karısı büyük ihtimalle ona hayrandır.
Arkadaşınıza mesajları okutmanız lazım inanması için.
Yine de sizi suçlamaya kalkışabilir. Eğer açıklamayı düşünüyorsanız bunları göz önünde bulundurun derim.
Kadın saf mı, kurnaz mı, nasıl biri?
Valla bilemedim ki adam size yavşamış sizde kibarca reddetmişsiniz tekrar neden msj atıyor ki müsaitsen arayım diye? Bi daha rahatsız ederse ekran fotosu alın ve karısına söylemekle tehdit edin ama asla karşılık vermeyin ne ayıp şey o karısını salak yerine koymayı göze almış sizi de mutsuzluğunuzdan istifade kullanacak gibime geldi...
Belki de dışı seni içi onları yakıyordur bilemeyiz...Arkadaşım oldukça güçlü bir kadın oldukça neşe dolu bakımlııı güzellll konuşkan cilveli ben ona da derdim canım kocanla sana imreniyom allah mutluluğunuzu hiççç bozmasın diye bana inanma konusuna gelirsek çok akıllı bi kadın böyle bi konuda asla yalan söylemeyeceğimi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?