Arkadaşımın kocası........

Yerinde olsam kimseye bahsetmezdim. Bi daha da asla görüsmezdim. Olay daha da karmasik bi hal alir. Gerek yok. Adam niyeti bozuk biriyse bi yerde acik verir zaten.

Siz de adama ne diye “ mutlu yillar” diye karsilik verdiniz ki. Yüz bulmus biraz. Adamakilli cemkirmemissiniz.

Kimseye anlatma, adamın ruhu kevaşe ise ille başka yerden çıkar o zaman görürsün arkadaşın gerçekten affetmiyo mu

Doğru söylemek lazım ama diyemiyorum işte. Arkadaşım asla böyle bişey yapmaz çünkü mesajları okursa bana hak verir ne olur sa olsun çok akıllı dürüst bir kadındır

Valla ben anlatırım ama benim kocam pek böle arkadaş canlısı zaten de ildir bole bişey oldu olur biseybolur duyarsa masum olSam bile düşünemiyorum yani
keşke uzatmasaydin muhabbeti hiç sonuçta bu aileye gene yüz yüze geleceksin birde bunu düşün kocan ya anlarsa
yada adam baksana anlatmamis diye onunda yönlü var derse ne bilim ben çok korkarım heralde

Ben hic cvp vermezdim.
yazmayada devam ederse esime derdim.
Ne gerek var fac ozelden yazma .zaten ordan yacmadinda bi mana var.
O kadar konusmadan sonra ne esime nede adamin karisina bisey demem.
adami engellediyseniz zaten korkmustur.

Kesinlikle haklısın bilmek hakkı ama yuvası yıkılacak biliyor musun

Ben bilmek isterim ama sana git söyle diyemem.
sonuçta kadını tanımıyorum. nasıl bir reaksiyon gösterir bilemiyorum.
Yani bilmemesi de kötü geliyor bana.

Belki eşi daha önce de aldatmıştır ama affedip devam etmiştir.
Bir sürü olasılık varken bu topa girmemen sanırım daha doğru.
yani bilmiyorum yaa ben bu konularda söylenmeli mi yoksa söylenmemeli mi, hangisi daha dogru kestiremiyorum.

Çok keskin hatları olan bir kadın ben bukadar bakımlıyken herseyine özen gösterir ve onun hiçbirşeyini eksik etmezken bişeyini yakalarsam biter derdi hep
Söyle ki kimle evli olduğunu öğrensin.
Söyleme çünkü yakalarsam demiş henüz yakalamadı sen söylersen olmaz :)
Ne diyeyim bilemedim.

Ben hic cvp vermezdim.
yazmayada devam ederse esime derdim.
Ne gerek var fac ozelden yazma .zaten ordan yacmadinda bi mana var.
O kadar konusmadan sonra ne esime nede adamin karisina bisey demem.
adami engellediyseniz zaten korkmustur.

Bir muhabbetimiz vardı neden cevap yazmayayım ki oradaki arkadaşlarımdılar

korkunc bir sey.

Yanlış anladınız karıştırmak istemem bu yüzden susuyorum zaten ama sizce diyorum etik mi bu yaptığım yani siz olsanız ne yapardınız sadece bunu merak ediyorum

onun yaptığı etik değil ki sizin ki olsun
bazen uygun olmasa da kaos yaşatmamak için susarız maalesef

Demek ki neymiş , kimsenin hayatına özenilmemeliymiş.
Neyin ne olduğu asla belli olmuyor.
Çok mutlu bir aile tablosunun altından çok mutsuzluklar çıkabiliyor.
Herkesin derdi başka oluyor işte.

Eşinizle sorununuz neyse çözebilirsiniz. Konuşun, dertleşin. Sarılın, sarmalayın.
Uzaktınız. Böyle kopukluk yaşamanız çok normal.

O gün bugundur aramadıda zaten faceden engelledim yılbasından beri aramadı sorun o değil sorun kocamdan gizlediğim için vijdanen kötüyüm bi de arkadasımdan tabikii

E Tamam işte adam rahat bıraktıysa karıştırma ortalığı sende bırak, abartma evetvadam karaktersizlik yapmış ama varsa böyle devam eden bi durumu karısı yakalar zaten başkasıyla dediğin kadar akıllıysa tabi...
Üç çocuk varmış yuvası yıkılır diyorsun sebep olma unut gitsin bir daha da görüşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…