Arkadaşımın kocası........

Bak aklıma ne geldi...
Karısına söyleme. Eğer bir gün kendisi öğrenir de sana hesap soracak olursa kendini şöyle savunursun:
"Sen hep affetmem boşarım diyordun. O olayda suçlu kocandı ama sana söylersem boşanmanıza ben sebep olurdum. Buna dayanamazdım ve kendin öğrenmeni bekledim."
Tabii kadın günün birinde öğrenir mi onu bilemiyorum. Adam salak değilse silmiştir mesajları.

Kızlar eminim ki silmiştir mesajları ben de sildim bu bidaha olamaz çünkü direk engelledim anlamıştır yani ciddiyetimi bidaha karşılaşırmıyız yaz için planımız vardı benim kocamda yanımda olcak oh hep beraber gezeriz diye bi bu yoksa baska bişey yok zaten taşındım o şehirden kaldıki taşınmasam bile görüimezdim son zamanlarda çok sık feliyordu işyerimize ben de o gelince çıkıyordum çünkü adama imrendiğim için bunun bi hayranlığa dönüşmesinden korkuyordum ama dediğim gibi ailesine düşkünlüğü vs. Adma boylu poslu dedim evet çünkü anlayın gözünüzde canlandırın diye yani böle sümsük kocalar genelde böle sümsük işler çeviriyor ya öle değil gibisinden ne bileyim kimileri hatalı bulmuş beni varsa bi hatam allahım affetsin asla böyle seyler yasamak istemem

Valla aynı durumu ben yaşıcam bırak anlatmayı hatırlamak bile istemezdim korkudan eşime anlatsam adamın niyeti anlamana rağmen ne diye uzattın diye beni mahveder kıyamet kopar. Adamı linç eder gebertir. Sizde be diye uzattınız acaba yaa eşinizle sıkıntılarınızda varmış duygusal boşlukta kalıp adamın ilgisi hoşunuzamı gitti acaba bence sakın söyleme kapat konu senin hafife aldığın gibi bişey değil cinayet işleniyor ülkemde bu konulardan

Neden uzattığınızı kırmızılarla belirttim sizinde niyet belliymiş ayıp ayıp

Senin eşine ve arkadaşına durumu açıklaman demek, sen
Olay boy pos endam değil, karakter meselesidir.. Bazı kendine güvenen adam gibi görünenlerde oynuyordur etrafına.. Yanlış anlama ama sende etkilenmişsin belliki.. Muhtemelen bunu farkettiğinden yaptı böyle, tabii ihtimal..
Ama doğru düzgün dururken yerinde kendini mahçup ve rezil etme..Mutsuzsan yapamazsan eşinle belki ayrılacaksın.. Bunları eşe ve arkadaşa anlatırsan, hata yapmışsın durumuna düşersin.. Kendin bilirsin.. Hakkında hayırlısı olsun..

Eger o ahlaksiz herif birdaha size yavsayacak olursa ki tekrar edecektir
Arkadasina ve kocana söyleyeceğini bu hatasının ağır odenecegini söyle ve bu konuşmayı kaydet elinizde bulunsun nolur bilinmez is size dönebilir

Ben hatalı bulmadım sizi. Nefs diye bir şey var. Önüne geçmek için uzak durmuşsunuz adamdan. Akrabanız değil bir şey değil beğenmeniz de normal yani. Yakışıklıya yakışıklı denir bunda ne var anlamıyorum. Adam nefsine çanak tutmuş işte size ilgi göstermiş geri çevirmişsiniz. Kendinizi suçlu hissetmeyin...

Eşimle ayrı kalmamızda onun suçuydu etrafımda hep mutlu çiftler varken ona olan sinirim her gecen gun artıyordu ama yine de asla asla kötü düşünmedim allah korusun o adam karımı boşayıp seni alcam dese yine istemezdim. Neden ayıpladığınızı anlayamadım

Çok sağolun kensimden şüpheye düşecektim

o akıllı kadınlar işin içine kocaları girince birden akılları baştan gidiyor
daha önce imrendiğinizi söylediğiniz için sizin kıskandığınızı bile düşünebilir hatta sizi bile suçlar

Size tavsiyem asla esinizden bir sey saklamayin. Ben asla saklamam. Eger yarin obur gun o mesajlari gorurse araniz daha da cok acilir...
Herkes soylemeyin demis ama soylemezseniz hata edersiniz..

Onun suçuydu derken
Sen baya etkilenmişsin bu adamdan ve farkında olmadan bu begeniyi hissettirmiş olabilirsin.

Adam evine girip çıkan, eşiyle bu derece yakın bir kadına yürüme cesaretini senden almış gibi, öyle görünüyor.

Yoksa eşimle olan sorunumun suçunu arkadasımın eşine niye yükleyeyim ki. Kafam karıştı

Adam resmen nabız yoklamış karşılık versen yasak ilişki teklif edecekti kesinlikle.

ve sen bu adiyi daha o vakit engelleyeceğine övüp durmaya devam etmişsin

neymiş ailesine çok düşkünmüş eşini çok seviyormuşmuş ta muşmuş seven adam karısının evli barklı arkadaşına göz koyar mı

ahlaksız şerefsizin teki belli işte ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…