Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

walla bi taraftan doğru olmamasınıda isterim çnkü eğer anlatılanlar doğruysa genç bir kızın hayatı hayalleri yıkılcakk .

düğüne 15 gün kala aldatılan bir kadının nişanlıyı şutlaması bana çok düşük ihtimal geliyor aslında

yutar da yıne evlenir bence..

tamamen önyargı bu aslında farkındayım...

arkadaşım ben de aynen senin anladığın gibi anladım ama başka bir arkadaşın yorumuna istinaden demiştim.rahberden nasıl bulabilir soyismini bilmeden demişti ondan sebep yani..

konu sahibi arkadaş
ee sen ne yapmayı düşünüyorsun?

yarın fotoları mı gösterceksin?
sen bu cesaretsizlikle hiç bişi yapmaz dügüne gidip bi güzel oynar bide altın takarsı üstüne...

Vayy arkadaş insanlar ne olmuş böyle. Bugün daha başka neler göreceğiz bakalım. Kıza yazık, başka da bir şey değil...

konu sahibi arkadaş
ee sen ne yapmayı düşünüyorsun?

yarın fotoları mı gösterceksin?
sen bu cesaretsizlikle hiç bişi yapmaz dügüne gidip bi güzel oynar bide altın takarsı üstüne...

arkadaş yazdı ya kızı aramış çağırmış..şu andada onla ilgileniyo herhalde..bizde bekliyok işte öyle....

ben şahsen kendi adıma konuştum herkes kendinden sorumlu

arkadaş senden çok daha eski üye canım

ben sana laf atmadım farkındaysan. yorumum sana degıl konu sahıbıne yazdım

bütün hatunlar buraya toplanmış :))) mantık olarak bu işi yapıcak insan öle camı pencereyi açıpda millete seyirlik olsun diye yapmaz, konu sahibi vidyo ve fotoğraf çekebildiğine göre birde ışığıda açmış olmalrı gerk yani olay şöyle oluyor adam kızı eve getiriyor ışığı açıyor pencereyi perdeyi falan açıyor işe koyuluyor, saçmalık.... eğer bu saçmalık gerçekse Allah belasını versin vericek zaten birzdan hatta veriyordur

söylediğinize inandığı halde neden boşanmamış.o anda görmekle sonradan görmek arasında ne fark var?gözüyle görmeyince daha mı az aldatmış oluyor?

niye kendine dert ediyorsun ki, söyle arkadaşına olsun bitsin..

dert satın almanın ne alemi var!.

hadi bee aramış mı
kaçırmışım kacıncı sayfada yazıyo göremedim.

ee ne demiş kıza kız ne demiş:) anlatın çatlıcamm

:18::18::18::18::18:

kişinin nikine tıklayıp forumdaki cevapları kısmına tıklarsan burda yazdıklarını sırayla çıkartıyo bende yeni öğrendim

erkek milleti ya valla sinir oldum gece gece inşallah kız gözleriyle görür de başlamadan biter bu evlilik meselesi...

inşallah konu kapanmazda sonucu ögrenebiliriz...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…