Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

benim dayım yıllar önce ihanete uğradığına tanık olduğu gün kalp krizi geçirip vefat etti. böyle bir şeyden çok korkuyorum.
başın sağolsun..gerçekten çok zor ama iyi yapmışsın arayarak..
ayynen katılıyorum harfi harfine

allahım o kıza güç sabır versin ve iyiki seninle tanışmış o adamla bir ömür geçirseydi nasıl dayanabilirdii ..

annem arama, yarın videoyu gösterirsin demesine rağmen aradım. umarım kız soğukkanlı davranır. hasta falan olmasın da. tek çekincem bu.

İnşallah olmaz Allah korusun ama sinir krizi falan geçirse vicdanı sızlıyıcak kişi değilsin vicdan yapıcak kişi o iğrenç herif! sen doğru olanı yaptın

Bu olaya hiç inanasım gelmiyor ya niyeyse:)))
Kızı arayıp ne dediniz?
Biraz sonra konu sahibi ya polis bile geldi çok kötü kavga ettiler diyecek ya da aa ben yanlış anlamışım kardeşi ya da akrabasıymış diyecek::)

al benden de o kadar

Insan akrabasiyla soyunur mu ki :)

Bu olaya hiç inanasım gelmiyor ya niyeyse:)))
Kızı arayıp ne dediniz?

al bendende o kadar diyecektim ama şimdi derler ki inanmıyorsan yorum yapma okuma..konu sahibi sen bu komsuyla ne zaman tanıştın numarasını aldın aynı apartmandada değilsiniz galiba bide yeni evlenecek bi insan camı pencereyi acıpta naklen yayın yapmaz konu komsuya sonuçta bu adam o mahalede yaşıycak ne biliyim ben inanmadım

çok kötü bir durum kimsenin başına verme rabbim ya.
bence de haberi olmalı sakin bir şekilde anlatmaya çalışın.

benim dayım yıllar önce ihanete uğradığına tanık olduğu gün kalp krizi geçirip vefat etti. böyle bir şeyden çok korkuyorum.

aradım. taksiye bindi, geliyor.

allahın verdiği ömür ne kadar kimse bilemez
vakti gelince insanın herşey bahane

her işte bir hayır vardır
olaya senin tanık olmanda da
kk ne üye olmandada
bu kadar insanın sana ara demesindede

heyecan aradığımızı idda eden arkadaşada kendi adıma cevabım
milletin derdinde,yıkılmak üzere olan bir yuvanın durumunda heyecan arayacak kadar hasta ruhlu değilim be canım

valla ben inandım erkek milletidir yapar yapar nerden aklına gelicek karşıda komşu var da görürde haber verirde bilmemne..

şu ara sözlukler kkya fena sarmış durumda oldugu için yenı uyeler yenı konular suphelendırıyor beni

aynen katılıyorum olayı biz kendimiz görmedikki neden heycan arayalım fikir veriyoruz fikrimizde araması yani kendim orda olsamda tanık olsam hadi belki heycan arıyo diyilebilir ama biz burdan yazıldığı kadarını okuduk o kadarını biliyoruz ortada bi ihanet var hangi bayan buna susar ki elbette aramasını söyleyeceğiz ne diyebiliriz ..kızı aradığında kızın yaptığı baskını video kayıt etde bizede göster demedik yani bunu desek doğrudur heycan arıyor olabiliriz biz sadece ara o adama haddini bildirsin diye ara dedikk ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…