başın sağolsun..gerçekten çok zor ama iyi yapmışsın arayarak..benim dayım yıllar önce ihanete uğradığına tanık olduğu gün kalp krizi geçirip vefat etti. böyle bir şeyden çok korkuyorum.
ayynen katılıyorum harfi harfinevalla kapısına git diyende oldu
geç oldu uyuyodur kızı uyandırma diyende
videoya çek izlet bunlardan daha mantıklı olmakla birlikte
konu sahibi kızın arkadaşı olsaydı işe yarayabilirdi
ama kızla daha yeni tanışmış
ben olsam elin kızına değil nişanlıma güvenirdim
bu arada benim tel ayıptır söylemesi çok iyi video çeker
ama gece vakti aynı odanın bir ucundan diğer ucunu çekecek olsam netliği bozulur
birde gece vakti camdan çeksem dahada bozulur
görüntü bozuldukça kızın inancı kaybolur gibime gelio
annem arama, yarın videoyu gösterirsin demesine rağmen aradım. umarım kız soğukkanlı davranır. hasta falan olmasın da. tek çekincem bu.
Bu olaya hiç inanasım gelmiyor ya niyeyse:)))
Kızı arayıp ne dediniz?
Biraz sonra konu sahibi ya polis bile geldi çok kötü kavga ettiler diyecek ya da aa ben yanlış anlamışım kardeşi ya da akrabasıymış diyecek::)
Ne olabilir ki başka:)Bu olaya hiç inanasım gelmiyor ya niyeyse:)))
Kızı arayıp ne dediniz?
Biraz sonra konu sahibi ya polis bile geldi çok kötü kavga ettiler diyecek ya da aa ben yanlış anlamışım kardeşi ya da akrabasıymış diyecek::)
Kızı arayıp ne dediniz?
Kızı arayıp ne dediniz?
benim dayım yıllar önce ihanete uğradığına tanık olduğu gün kalp krizi geçirip vefat etti. böyle bir şeyden çok korkuyorum.
aradım. taksiye bindi, geliyor.
telefonda ne dedin canım ya??
direkt söylemedim. şüphelendiğim bir durum olduğunu söyledim. aradıktan sonra da keşke yarın söyleseydim dedim , kıza bir şey olmasından korkuyorum sadece. şimdi ayrılıyorum. döndüğümde yazarım mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?