bana garip gelen şey şu ki; adam neden kaba tabirle yatağa atacağı hatunu alıp, 15 gün sonra karısını getireceği eve getirsin.
Otel mi kalmadı memlekette arkadaş evi mi? Komşular şahit olur nişanlısının kulağına gelir diye hiç mi tedirgin olmuyor.Konunun sonucunu merakla tıpkı 50 üye 11 ziyaretçi gibi bende bekliyorum....
bana garip gelen şey şu ki; adam neden kaba tabirle yatağa atacağı hatunu alıp, 15 gün sonra karısını getireceği eve getirsin.
Otel mi kalmadı memlekette arkadaş evi mi? Komşular şahit olur nişanlısının kulağına gelir diye hiç mi tedirgin olmuyor.Konunun sonucunu merakla tıpkı 50 üye 11 ziyaretçi gibi bende bekliyorum....
arkadaşım bari o çektiğin fotodan bi örnekte bize yolla da merakımız tatmin olsunilk defa bu kadar merak içimi yedi:)
bence bu tarz konu yazacak biri 100e yakın mesaj atmaz bu sitede..benim görüşüm böyle..
Erkek milletinden her şey beklenir de ne bileyim ben de inanmadım:) Perdeler açık,cam açık öpüşmek vs.. Sonra teli rehberden bulmak.Rehber mi kalmış artık :) Hem rehberde kızın ismini bulmanız zor.Bekarsa ailesiyle yaşıyorsa ya baba ismi,ya anne ismi kayıtlıdır.Soyadını nerden biliyorsunuz?Tanıştığım kişiye ben direk adımı söylerim,soyadımı söylemem.Oldu da haber verdiniz kıza,ilk işi sevgilisini aramak olmazmıydı?Camdan onu da göreydinizEv telinden aradınız muhtemelen,rehber den bulmuşsunuz ya.Annesi,babası çıkmadı mı tele?Tele uyanmadılar mı acaba,dur kızım nereye gidiyorsun demediler mi ki?Neyse bunları senden öğreneceğiz bakalım gelişmeler neler olacak :)
düğün davetiyesini verdiyse eğer rehberden teli bulmuş olabilir belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?