Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

arkadaşım bari o çektiğin fotodan bi örnekte bize yolla da merakımız tatmin olsun ilk defa bu kadar merak içimi yedi:)

bana garip gelen şey şu ki; adam neden kaba tabirle yatağa atacağı hatunu alıp, 15 gün sonra karısını getireceği eve getirsin.
Otel mi kalmadı memlekette arkadaş evi mi? Komşular şahit olur nişanlısının kulağına gelir diye hiç mi tedirgin olmuyor.Konunun sonucunu merakla tıpkı 50 üye 11 ziyaretçi gibi bende bekliyorum....

Son düzenleme:
benim sadce merak ettiğim şey ne biliyomusunuz onu o rezil halde yakaladığında adamın yüzünün şeklii saddece bunu merak ediyorum

belli olmaz tabi bu durum ama genelde zıyaretcı coksa sozluk konusu oluyor yazılanlar. merakla beklıyoruz bakalım

çünkü heyecan arayan biz değiliz bence o adam:)fantezi yapmış işte..

çok güldüm ya)) 50 üye ve 11 ziyaretçi...konu sahibi arkadaş olay fake yada değil herkesi bilgisayar başına topladı gece gece))

Katılıyorum...Üstelik bir de cam pencere açık yapacak öyle mi?
Hiç inandırıcı değil.
Bak ben yazdım konu sahibi gitti hemen:)

Erkek milletinden her şey beklenir de ne bileyim ben de inanmadım:) Perdeler açık,cam açık öpüşmek vs.. Sonra teli rehberden bulmak.Rehber mi kalmış artık :) Hem rehberde kızın ismini bulmanız zor.Bekarsa ailesiyle yaşıyorsa ya baba ismi,ya anne ismi kayıtlıdır.Soyadını nerden biliyorsunuz?Tanıştığım kişiye ben direk adımı söylerim,soyadımı söylemem.Oldu da haber verdiniz kıza,ilk işi sevgilisini aramak olmazmıydı?Camdan onu da göreydinizEv telinden aradınız muhtemelen,rehber den bulmuşsunuz ya.Annesi,babası çıkmadı mı tele?Tele uyanmadılar mı acaba,dur kızım nereye gidiyorsun demediler mi ki?Neyse bunları senden öğreneceğiz bakalım gelişmeler neler olacak :)

Bence kuzen falan değildir,yaa erkekler o kadar ince düşünemezzz zaten
kesin baska bir hanfendi kendileri
Ama üzüldüm salak adam madem baska yere gitseymiş
tee işte yakalandı ne olcak?
1 hafta kala evlilik biter

(maaşalahhh 70 kişi ziyaretçilerde artısı)

Son düzenleme:
ha birde bedava ev varken kızı neden otele götürsün..nişanlısına da çok değer veriyor ki(!) yatağa değil kanepeye atıyor..havalar çok sıcak olduğu için camı kapıyıda açmış olabilir...yani bana fake gibi gelmiyo ya..ya da çok pollyannayım

Vakit kaybetmeden arayın bence.hatta ben olsam gördüğümde hemen haber verirdim.Çıplak bassin onları.Simdi yapan ilerde de yapar.Ay çok evhamlandim.

anlamadığım hala adam niye başka bi kadınla yakında eşiyle oturacakları eve gelsin ve neden dakikalarca camın önünde perde bile açıkken aldatsın neden????

bugün ev kalabalıktı, o kadar çok misafir vardı ki.. çok yoruldum acayip de uykum var .. birazdan sahur yapıp yatıcaktım, ama şimdi ne olduğunu öğrenmezsem uyku muyku girmez gözüme

rehber dediği kendi telefon rehberi...

bu arada konu fake diyenlere 14 sene önce yaşadığım olayı kısaca özeltiyorum

üst komşumuz 12-13 yıllık evliydi ozaman 2de kızı vardı
çok samimiydik bana abla anneme kardeş gibiydi
kocası mütemadiyen dışarıda aldatıyor diye düşünüyordu
bizde koca adama(aralarında 10 yaş vardı)yakıştıramıyorduk
yapmaz falan diyoduk
adamıda görseniz bir kibar bir efendi....

birgün komşumuzu apar topar ablasına götürdü adam
sen orda kal birkaç gün dedi(1 ssaatlik yolda)
giderlerken balkondan el salladık
2,5 saat sonra adamın arabayı gördük
arabadan bir kız indi sonra bizim komşu bizi farkedince farklı bir yere parketti arabayı
kız önden o arkadan çıktılar merdivenleri gece saat 1 falandı
sabaha kadar kafayı yedik annemle
ertesi gün aradık komşumuzu böyleyken böyle gel dedik
geldi tabi hemen adamda kıvırdıda kıvırdı
kadıncağızda aile baskısıda vardı ayrılamadı ancak 5 sene daha dayanabildi
ve o sürede bize sürekli şunu dedi
''keşke görür görmez arasaydınız taksiye atlar gelirdim
poliste alırdım yanıma bir celsede boşardım''
kekşe arasaydık diyorum bende hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…