Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

fazla samimiyetiniz yoksa bayan size ne kadar inanabilirki? biri bana gelse tasınacağım yerde tanıstıgım bir kisi deseki nisanlın seni aldattı ben süpelenirim o sikayyet eden kisiden kanıt lazım..

attığınız son yorumları gördüm kanıt varsa tamamdır süper

Son düzenleme:

sorma ya... ama bugün bu ikinci curcuna kk gittikçe atraksiyonu arttırıyor

yalnız var ya fake'de dense sahtede dense bütün kk burda

Hayırlısı bende çok merak ettim erkek milleti yapar inanırım ama camı yada tülü çeker heralde ya bilemedim şimdi

videonun müstehcen yerlerini kesip buraya aktarsın olmaz mı

konu sahibi arkadaş
ee sen ne yapmayı düşünüyorsun?

yarın fotoları mı gösterceksin?
sen bu cesaretsizlikle hiç bişi yapmaz dügüne gidip bi güzel oynar bide altın takarsı üstüne...

yaw adam azmışsa cam kapı pencere görmez onu mu düşüncek erkek milleti..

aynen erkekler detaycı olmaz biz gibi ince ayrıntıları ihtimalleri düşünüp senaryo kurmazlar kafalarında
allah ne verdiyse diyip atmışlar kendilerini eve belli ki..
hava sıcak sabahtan beri vantilatör karşısındayım alet patlıcak diye korkuyorum artık o derece,pencerenin perdenin açık olması ondandır

Yok anlamadığım arada gelip gelişmeleri yazabilirdi. Gece gece dışarımı çıktı.
Cam da bekleyebilirdi bayanı.

Son düzenleme:
eğer fake ise konu sahibini kutluyorum sonuçta orjinal bir konu.2.kadın olmak için çırpınanlardan sıkılmıştık.

bencede tartışmayın kızlar forum ortamı gece gece bide kimse kimsenin bişey yazarken konuşurken olduğu gibi tonlamasını bilmiyo alınmaya gerek yok..

sanırım dediğin gibi oldu tonlamalar duyulmuyo yazıda
bu güne kadar 264 msj yazmışım 1inde bir kişinin şahsına laf söylemedim
sanırım ilk kez biri yanlış anladı ama onunda benim hatam olduğunu sanmıyorum
ve bu konu ile ilgili başkada yorum yapmıyorum

yani mantıklı düşününce saçma geliyor,, eğer bu hikaye uydurmaysa baya baya talep gördü tebrik etmeli :)

taksiye bindi den baska birsey yok mu kotu bisey olmamistir ins. bizi merakta birakmazdi heralde. Ay ne feci bisey ya.. ben katil olurdum yemin ediyorum.

eğer fake ise konu sahibini kutluyorum sonuçta orjinal bir konu.2.kadın olmak için çırpınanlardan sıkılmıştık.

fake oldugunu sanmıyorum gece gece bunu kafasında kurmamıştır bence..
erkek işte kapıya pencereye bakar mı coşmuş demek
ince düşünemez onlar

konu sahibi için demiyorum

burda eger benim gözümün gördü zamanımı ayırıp yorum yaptıgım FAKE YANİ YALAN KONULARI AÇAN KİŞİLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM..senin kimde ne hakkın olur demeyım bu kul hakkına girer...beni kimse aptal yerine koyupta vaktımı almaya hakkı yok

ben de benım haam oldugunu sanmıyorum sen bılırsın

ben de benım hatam oldugunu sanmıyorum sen bılırsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar valla hiç üşenmedim hesapladım
Konu sahibi konuyu 00.13te açmış
Videoyu da 00.58de çekmiş
Yani arada 45 dakika var
Bide bu olayı görüp siteye girme süresini de minimum 10 dk dersek yaklaşık 1 saat sonra videoyu çekiyor
Allah aşkına bunlar 1 saat bişey mi yapıyolar
Ben daha nişanlı olduğum için o bölümlere geçemedim ama bana biraz uzun bi süre gibi göründü

Konu fake olmasın yani

hahahaha helal olsun ya :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…