Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

ben sana laf atmadım farkındaysan. yorumum sana degıl konu sahıbıne yazdım

bende tartışmak amaçlı yazmadım
yeni üye yeni konu emin olamıyorum dediğin için merak edip konu sahibinin üyeliğine baktım
sonra sana göre mi yeni diye senin üyeliğine baktım
ve çoğu zaman biri böyle yazınca direk kapatırdım okumazdım konuyu
benim gibi düşünen ve bakmadan kapatan varsa diye yazdım

Öğrendiğinde vericeği tepkiyi düşnüdükçe üzldüm açıkcasi belki de son kaçamağını yapıyor

bütün hatunlar buraya toplanmış :))) mantık olarak bu işi yapıcak insan öle camı pencereyi açıpda millete seyirlik olsun diye yapmaz, konu sahibi vidyo ve fotoğraf çekebildiğine göre birde ışığıda açmış olmalrı gerk yani olay şöyle oluyor adam kızı eve getiriyor ışığı açıyor pencereyi perdeyi falan açıyor işe koyuluyor, saçmalık.... eğer bu saçmalık gerçekse Allah belasını versin vericek zaten birzdan hatta veriyordur

boşuna dememişler "cehalet mutluluktur." diye.

konu sahibi arkadaş gece gece dert almış başına. bekliyoruz sonuçları.

ikimizi karsılastırmanın amacını anlayamadım ama yenı uye degıl demek fake olmadıgı anlamına gelmez. sozluklerdn dolayı yenı uyelıkten bahsettım bende zaten onun uyelıggıne bakmıstım yazmadan once. neyse tartsmaya gerek yok

Son düzenleyen: Moderatör:
söylediğinize inandığı halde neden boşanmamış.o anda görmekle sonradan görmek arasında ne fark var?gözüyle görmeyince daha mı az aldatmış oluyor?

olay 14 sene önceydi
ailesi çok muhafazakardı
polisle bassa kimse bişey diyemezdi
yoksa zaten kadıncağız ondan önceki 10 senede de sürekli aldatıldığını biliyordu

anlamakta zorlansakta bazen çok faklı hayatlar olabiliyor etrafımızda
ekşicilere de dün bunu anlatmaya çalışıyorduk değilmi?

ee neler oluyor orda biri anlatsın!!

bu arada kız yakın mı oturuyo acaba

nasıl gelicek bu saatte?

bencede tartışmayın kızlar forum ortamı gece gece bide kimse kimsenin bişey yazarken konuşurken olduğu gibi tonlamasını bilmiyo alınmaya gerek yok..

yaw gidin özelden tartışın konu siz değilsiniz suanda..
konu kapatılmasın lütfen

şu olay bi çözümlensin...

Sonucu yarına anca öğreniriz heralde
Açıkçası yazılanlara da şüphelendim nası bi adam yeni komşularına görünme ihtimalini göze alarak ışığı perdeyi açık bırakabilir
Neyse gene de takip edicem konuyu
Zaten her akşam bi curcuna var bu kk'da

bencede tartışmayın kızlar forum ortamı gece gece bide kimse kimsenin bişey yazarken konuşurken olduğu gibi tonlamasını bilmiyo alınmaya gerek yok..

alınmadım dırekt sahsıma yazdıgı ıcın elbette cevap vermek durumundayım. ki bu tartısma degıl

yaw adam azmışsa cam kapı pencere görmez onu mu düşüncek erkek milleti..

banada saçma geldi...yayıptır soylemesi biz eşimle bir şeyler yaşıcagımız zaman tüle falan dikkat ederiz kaldıkı aksam olursa mutlaka konturol ederiz kalın perdeyi ..eeeee bu gizli saklı yaşanılan bir şey oldugundan yok artıkkkk vıdyo fotografff ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…