ben sana laf atmadım farkındaysan. yorumum sana degıl konu sahıbıne yazdım
heyecan aramıyoruz diyenlere...
bende tartışmak amaçlı yazmadım
yeni üye yeni konu emin olamıyorum dediğin için merak edip konu sahibinin üyeliğine baktım
sonra sana göre mi yeni diye senin üyeliğine baktım
ve çoğu zaman biri böyle yazınca direk kapatırdım okumazdım konuyu
benim gibi düşünen ve bakmadan kapatan varsa diye yazdım
söylediğinize inandığı halde neden boşanmamış.o anda görmekle sonradan görmek arasında ne fark var?gözüyle görmeyince daha mı az aldatmış oluyor?
ikimizi karsılastırmanın amacını anlayamadım ama yenı uye degıl demek fake olmadıgı anlamına gelmez. sozluklerdn dolayı yenı uyelıkten bahsettım bende zaten onun uyelıggıne bakmıstım zaten yazmadanonce. neyse tartsmaya gerek yok
ikimizi karsılastırmanın amacını anlayamadım ama yenı uye degıl demek fake olmadıgı anlamına gelmez. sozluklerdn dolayı yenı uyelıkten bahsettım bende zaten onun uyelıggıne bakmıstım yazmadan once. neyse tartsmaya gerek yok
bencede tartışmayın kızlar forum ortamı gece gece bide kimse kimsenin bişey yazarken konuşurken olduğu gibi tonlamasını bilmiyo alınmaya gerek yok..
Sonucu yarına anca öğreniriz heralde
Açıkçası yazılanlara da şüphelendim nası bi adam yeni komşularına görünme ihtimalini göze alarak ışığı perdeyi açık bırakabilir
Neyse gene de takip edicem konuyu
Zaten her akşam bi curcuna var bu kk'da
yaw gidin özelden tartışın konu siz değilsiniz suanda..
konu kapatılmasın lütfen
şu olay bi çözümlensin...
en son kız taksideydi konu sahibinin evine gidiyordu...
banada saçma geldi...yayıptır soylemesi biz eşimle bir şeyler yaşıcagımız zaman tüle falan dikkat ederiz kaldıkı aksam olursa mutlaka konturol ederiz kalın perdeyi ..eeeee bu gizli saklı yaşanılan bir şey oldugundan yok artıkkkk vıdyo fotografff ...bütün hatunlar buraya toplanmış :))) mantık olarak bu işi yapıcak insan öle camı pencereyi açıpda millete seyirlik olsun diye yapmaz, konu sahibi vidyo ve fotoğraf çekebildiğine göre birde ışığıda açmış olmalrı gerk yani olay şöyle oluyor adam kızı eve getiriyor ışığı açıyor pencereyi perdeyi falan açıyor işe koyuluyor, saçmalık.... eğer bu saçmalık gerçekse Allah belasını versin vericek zaten birzdan hatta veriyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?