Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

şşt nereye gittin kız?
daha kzı gelmeden sen neden ayrılıyosun forumdan..
hoş kız da gelmiştir artık

şimdi biz atlayıp gelice oraya nerdesiniz siz?

alıcaz şimdi gelişmeleri :)

sorma ya... ama bugün bu ikinci curcuna kk gittikçe atraksiyonu arttırıyor

detayları yazsam banlanırım şimdi:)
eve gelir gelmez atlamamışlardır belki yakınlaştılar cilveleştiler bişeyler içtiler ilk yarım saat.çünkü ilk başta yakınlar demişti sonradan soyundular dedi kızı aradığındaysa yattılar uyuyorlar kanepede dedi

Ay az önce kocamla tartıştım bütün moralimm sıfırdı ama
şu anda koptum bütün moralim yerine geldi yani
ben nişanlı olduğum için oralara geçemedim
bunlar 1 saat bişey mi yapıyolar lafına bayıldım
Allah'da seni güldürsün

yahu konunun fake oldugunu düşünüyorsanız takip etmeyin, cevap yazmayın arkadaslar.Onlarca sayfa ilerlemiş, konu gerçekmi yalan mı tartışılıyor.İnanmıyorsanız ilgilenmeyin..Belki gercek..Belki de konu sahibinin düşünmesi gereken çok farklı seyler varken onun kafasını bide böyle seylerle yoruyorsunuz

banlandı mı o hakettı vallahı

bu konuyu bende kaçırmışım..

ayyy üşenmedim neredeyse tüm sayfaları okudum ama hadi konu sahibi yaz bişeyler...ben burada okurken bile kızın gelmesi lazımdı...bu saatte trafikte olmaz....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gelsin artık yatmak istiyorum öğrenemezsem de meraktan uyuyamam kii

bilmiyorum valla dur şuna bir cevap daha yazayım sinir oldum dedim.Fakat bir baktım konu da üyede yok olmuş.halbuki tam hatunun asıl sorununa çözüm bulacaktık forumca

ay sen cok yaşa e mi banlanmadı ama sanırım ya:44:

canım benim Allah sana daha uzunlarını nasip etsin de.ilk açtığında belki sadece eve çıkarken görmüştür,sonra birşeyler içme konuşma oynaşma falan derken normal yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…