- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
direkt söylemedim. şüphelendiğim bir durum olduğunu söyledim. aradıktan sonra da keşke yarın söyleseydim dedim , kıza bir şey olmasından korkuyorum sadece. şimdi ayrılıyorum. döndüğümde yazarım mutlaka.
konu sahibi için demiyorum
burda eger benim gözümün gördü zamanımı ayırıp yorum yaptıgım FAKE YANİ YALAN KONULARI AÇAN KİŞİLERE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM..senin kimde ne hakkın olur demeyım bu kul hakkına girer...beni kimse aptal yerine koyupta vaktımı almaya hakkı yok
sorma ya... ama bugün bu ikinci curcuna kk gittikçe atraksiyonu arttırıyor
detayları yazsam banlanırım şimdi:)Arkadaşlar valla hiç üşenmedim hesapladım
Konu sahibi konuyu 00.13te açmış
Videoyu da 00.58de çekmiş
Yani arada 45 dakika var
Bide bu olayı görüp siteye girme süresini de minimum 10 dk dersek yaklaşık 1 saat sonra videoyu çekiyor
Allah aşkına bunlar 1 saat bişey mi yapıyolar
Ben daha nişanlı olduğum için o bölümlere geçemedim ama bana biraz uzun bi süre gibi göründü
Konu fake olmasın yani
Arkadaşlar valla hiç üşenmedim hesapladım
Yani arada 45 dakika var
Bide bu olayı görüp siteye girme süresini de minimum 10 dk dersek yaklaşık 1 saat sonra videoyu çekiyor
Ben daha nişanlı olduğum için o bölümlere geçemedim ama bana biraz uzun bi süre gibi göründü
Konu fake olmasın yani
diğer curcuna ne kaçırmışım ben onu:)
aa nasıl kaçırdın esraozen diye bir bayan(!) üyemiz vardı.Bugün kendisi atraksiyonlu konularına sonuncusunu ekledi
Sonuncu derken gerçekten son oldu sanırım bir anda konu bizim ekşi sözlük konusu gibi buhar oldu
aa nasıl kaçırdın esraozen diye bir bayan(!) üyemiz vardı.Bugün kendisi atraksiyonlu konularına sonuncusunu ekledi
Sonuncu derken gerçekten son oldu sanırım bir anda konu bizim ekşi sözlük konusu gibi buhar oldu
ayyy üşenmedim neredeyse tüm sayfaları okudum ama hadi konu sahibi yaz bişeyler...ben burada okurken bile kızın gelmesi lazımdı...bu saatte trafikte olmaz....
banlandı mı o hakettı vallahı
bilmiyorum valla dur şuna bir cevap daha yazayım sinir oldum dedim.Fakat bir baktım konu da üyede yok olmuş.halbuki tam hatunun asıl sorununa çözüm bulacaktık forumca
bakalım lauranacım beklıyoruz.
Arkadaşlar valla hiç üşenmedim hesapladım
Yani arada 45 dakika var
Konu fake olmasın yani
ösym yi beklediğimiz kadar beklemeyelimde:))) yoksa arkası yarına döncek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?