Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

1-konu bazı arkadaşlar için eğlenceli ya da inanılır nitelikte olmayabilir. benim için epey dramatik ve kötü bir deneyimdi. ihanet, bir ilişkide ölüm acısından sonra gelebilecek en ağır acı bana göre.

2- ihanet edenin neden bu kadar rahat ya da amatör olduğunu sizler kadar irdelemedim açıkçası. bilmiyorum gerekçelerini, neden eve geldiklerini vs. keşke eve gelmeselerdi ve ben görmeseydim.

3- cesaretsizliğimin sebebi ise kıza bir şey olması; sağlığını tehlikeye sokmasıydı. çünkü benim dayım 35 yaşında eşi tarafından ihanete ugradığı gün kalp krizi geçirip öldü. böyle bir örnek varken kafamda ha deyince arayamadım.

4-bütün hayat enerjim çekilmiş durumda. o yüzden ikna edici olmak gibi bir çabam olmayacak. üye isimlerini hatırlayamıyorum ama görüşlerini fikirlerini belirten yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

peki sonuçta ne olduğunu anlatıcak mısın acaba??

canım benim Allah sana daha uzunlarını nasip etsin de.ilk açtığında belki sadece eve çıkarken görmüştür,sonra birşeyler içme konuşma oynaşma falan derken normal yani..

daha uzunları ............ aman Allah kolaylıklar versin gece gece...

Bu konu fake diyenler de beklemekte yalnız ben inanmadığım şey için bu kadar beklemezdim.yatın gari gıııı

canım kıza kötü bişey olmamıştır inş.

burada bu kadar insan seni beklerken konuna inanmayanlara trip yapman da ilginç yani...

ne olduğunu yazmayacaksan söylede gidelim...

arayamdın mı ben aradın dıye bılıyorum yanlıs mı hatırlıyorum ki:44:

bu kadar insan merakla seni bekledi neler olduğunu yazıcakmısın?

tatlım noldu peki şimdi????

trip yapmıyorum gerçekten. çok mesaj gelmiş ve hepsi konunun gerçekliğini irdeleyen mesajlar. ona cevap verdim.

geçmiş olsun diyelim ...sonuç nedir??* soyledin mi soylediysen ne tepki verdi.....zaman zaman siteye girip çıktıgında ne yaptın madem bir konu actın fikir ve görüşlerimize baş vurdun bizde dogal olarak merak ettik....

bende aradı diye biliyorum taksiye bindi geliyodedi :S

bumudur????

ya yazık gözlerimize yazık...arkadaşını senin kadar düşündüğümüz beynimize yazık...

bize ne olduğunu anlatmalısın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…