Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

aha mune geldi....

bir konunun daha sonuna gelmiş olmayalım???

hemde hevesimiz daha kursaktan inmemişken

bu kadar insan bu saatte bilgisayar başında sana destek olduk karar vermene yardımcı olduk ve olduk diye düşünüyorum ama sonucunu bi türlü öğrenemiyoruz ..

ay bak gelen moralim gene gidicek şimdi gidip kocama sarıcam gene
Çatladım meraktan önce ne olduğunu yazsaydın sonra keşke inanmayanlara laf vursaydın sonuç
daha önemli :S

kız yanında bir bayanla geldi. arkadaşı mı akrabası mı onu bilemiyorum. eve girdi-çıktı. gözümüzün önünde sinir krizi geçirdi. hatırlamak bile istemiyorum.

hadi yaaa??? şimdi napıyor?? hastaneye mi kaldırdılar??? sen niye onla değilsin şimdi....

ya kız taksye bindi geldi sonra?????? onları bastı sen aradığın için kızın yanında olmuşsundur kapıyı açmadılarsa sizin evin camdan göstermişsndr bak burdan bunları çektim ie kızda çıldırmıştır sende ona destek oluyorsundur , hatta kız yanındadır sende burda millete trip yapıyorsundur ... hikayeni tamamladım ama kusura bakma

Hadi ama kaldim topik basinda, bir nisanli erkek eve kiz atmis
Allahim düstügüm su duruma baksana meraktan

kız yanında bir bayanla geldi. arkadaşı mı akrabası mı onu bilemiyorum. eve girdi-çıktı. gözümüzün önünde sinir krizi geçirdi. hatırlamak bile istemiyorum.

gerçekten mi yazık ya..
gittiler mi peki şimdi içeri girdiğinde sen perde açıktıya görmedin mi bişeyler?

sonra bu kadar mı?

sana bişey demedimi saol aradığın için falan yada yukarı cıkınca o acık olan camdan başka şeylergörmedin mi?

sakinleşti mi peki? hastanelik bir durum yok dimi?
çok zor bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…