- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.201
- 1.123
kız yanında bir bayanla geldi. arkadaşı mı akrabası mı onu bilemiyorum. eve girdi-çıktı. gözümüzün önünde sinir krizi geçirdi. hatırlamak bile istemiyorum.
soyunmuşlardı düşün...
bu kadar insan bu saatte bilgisayar başında sana destek olduk karar vermene yardımcı olduk ve olduk diye düşünüyorum ama sonucunu bi türlü öğrenemiyoruz ..
Arkadaş yardım istedi,öneri isted,.amma ayrıntı istediniz yahu! söyledi işte.gelmiş-görmüş-gitmiş.daha ne! yerlerde süründü sinirden demesini mi bekliyorsunuz?! Yardım edince illa karşılığı olmalı yani?! pes!
hepinize teşekkür ederim. enerjim çekildi dediğim gibi kötü hissediyorum özellikle de tanık olduğum için. tartışmalar falan oldu. erkek tarafı olduğunu tahmin ediyorum birileri geldi. adamı götürdüler. adam uykulu-alkollü gibiydi. çok da gözlemlemedim o tarafı. kızı da hastaneye götürdüler.
siz ne diyorsunuz Allah aşkına???
yok hatta öldü kız kriz geçirdi demesini bekliyoruz töbee....
evet kız bizden yardım istedi,hepberaber yardımcı olduk...
mudahil olduk durumuna ve sonunda ne olduğunu merak etmemiz çok mu garip geldi????
asıl size pes....
İnanmayanlara da şaşırdım
daha ne söylemeliydi ki kız?
sinir krizi geçirdi dedi işte bunun ayrıntısı ne olabilir ki?
Hatırlamak istemiyosun:) ?? ee arkadaşım konu açtın an be an paylaştın olaylarıı ben o kadar etkilendikten sonra tekrar geçemezdim pc başına ayrıca trip attamazdım o kadar olayın şookundayken. Ben anlamadım şimdi biraz garipsedim kusura bakma gece gece böyle bi olay oluyorken dur şu kkya bi konu açıpta sorayım diyemezdim sensoğuk kanlılıkla paylaştın video çektin şimdi elin ayağın boşaldı.. neyse yaaa konunun tadı kaçmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?