Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

kız yanında bir bayanla geldi. arkadaşı mı akrabası mı onu bilemiyorum. eve girdi-çıktı. gözümüzün önünde sinir krizi geçirdi. hatırlamak bile istemiyorum.

Çok zor bir durum kız için
adam da tam gerizekalıymış
madem yapacaksın eve getirme git nereye gidersen yap yani degil mi?

Hatırlamak istemiyosun:) ?? ee arkadaşım konu açtın an be an paylaştın olaylarıı ben o kadar etkilendikten sonra tekrar geçemezdim pc başına ayrıca trip attamazdım o kadar olayın şookundayken. Ben anlamadım şimdi biraz garipsedim kusura bakma gece gece böyle bi olay oluyorken dur şu kkya bi konu açıpta sorayım diyemezdim sensoğuk kanlılıkla paylaştın video çektin şimdi elin ayağın boşaldı.. neyse yaaa konunun tadı kaçmışş

Arkadaş yardım istedi,öneri isted,.amma ayrıntı istediniz yahu! söyledi işte.gelmiş-görmüş-gitmiş.daha ne! yerlerde süründü sinirden demesini mi bekliyorsunuz?! Yardım edince illa karşılığı olmalı yani?! pes!

HIMMMMMMMMMMMMM....GEÇMİŞ OLSUN TEKRARDAN !!!!

neyse gidiyım sahurumu yapım sonrada yatımmm...iyi gecelerrr sevgili kadınlarrr klübü üyüleriiiiii:))))

bu kadar insan bu saatte bilgisayar başında sana destek olduk karar vermene yardımcı olduk ve olduk diye düşünüyorum ama sonucunu bi türlü öğrenemiyoruz ..

hepinize teşekkür ederim. enerjim çekildi dediğim gibi kötü hissediyorum özellikle de tanık olduğum için. tartışmalar falan oldu. erkek tarafı olduğunu tahmin ediyorum birileri geldi. adamı götürdüler. adam uykulu-alkollü gibiydi. çok da gözlemlemedim o tarafı. kızı da hastaneye götürdüler.

ben cıkıyorum okumuyorum da ınandırıcı degıl benım ıcın ınananlar ınansın herkesın dusuncesı kendıne. o olaylar olurken ınanmayanlara trıp atıyor nasıl rahatlık anlamadım hadı by

siz ne diyorsunuz Allah aşkına???

yok hatta öldü kız kriz geçirdi demesini bekliyoruz töbee....

evet kız bizden yardım istedi,hepberaber yardımcı olduk...

mudahil olduk durumuna ve sonunda ne olduğunu merak etmemiz çok mu garip geldi????

asıl size pes....

Yazik kiza ya ne beyinsiz geri zekali insanlar var dünyada, onlarla ayni havayi soludugum icin nefesimden tiksiniyorum !!

İnanmayanlara da şaşırdım
daha ne söylemeliydi ki kız?
sinir krizi geçirdi dedi işte bunun ayrıntısı ne olabilir ki?

oofff ne olcakti ki baska... kendini kotu hissetme tamam mi canim sen yapman gerekeni yaptin...

yorumlara bakiyorumda kitabin sonunu merak eder gibi etmissiniz. kiz burda perisan olmus millet detay soruyo ya.

Valla pek bi anlam veremedim en baştada verememiştim zaten ama fake yada gerçek
80 kişi toplandık buraya yani umduğumu bulamadım açıkcası tek cümle beklemiyordum

Neyse herkese hayırlı sahurlar...

ya bende çıkıyorum bu tamamen atmasyon ya sonucuda güzel bağlasaydın keşke ... neyse herkeze ii geceler

yok yau..heyecan lazım herkese gece gece..ben de sonucunu öğrendim.üzüldüğümü belirttim geçtim."daha fazlasını görmedin mi?" demek garip geldi sadece..Gecenin bir saati sinirler gergin herhalde.Hiç uğraşamam.İyi geceler

İnanmayanlara da şaşırdım
daha ne söylemeliydi ki kız?
sinir krizi geçirdi dedi işte bunun ayrıntısı ne olabilir ki?

canım biz sinir krizinin ayrıntısını istemedik!!!!!!

neden başka pencereden bakıyorsunuz olaya???

bence şuan merak ettiklerimiz sorgulanacak en son şey gibi duruyor güzelim....

bu olay iyi tanıdığım birinin başına gelse olacakları kestirebilrdim zaten. forumdaydım o esnada. ilk defa konu açıyorum ben. böyle bir konuda açıp da hata ettiğimi düşünebilirsin ona lafım yok .kızın çığlıkları hala kulağımda; bu kötü hissettirmez diyemezsin.

sonu çok sıradan oldu ya.başlangıcı güzeldi halbuki.ama sen de haklısın uykun gelmiştir.şu herkes olayı merak ederken sen millete laf söyleme derdine düştün ya işte o zaman konunun fake olduğuna dair hiç bir tereddüt kalmadı içimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…