Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

sen sorumluluğunu yerine getirmişsin için rahat olsun bilmeseydi üstünde vebali olurdu...

Boşver cogu inanmıyor zaten söylediklerine
daha da yazma bence..olacagı olmuş zaten

kasap et koyun can derdine... kizlar ne senaryosu kadin adami dograsin fln mi bekliyordunuz

leilaqq sen nasi uyuycan bu gece o kiz bunu nasil atlatcak... erkege hicbi halt olmaz anacim annesi babasi bulurlar ona bi kiz yasar gider iste. iyice tiksinmeye basladim ya ben

ben fake olduğunu düşünmüyorum fake olsa bu kadar sallayan daha da sallardı ama bence gerçek ve o olayları gördükten sonra belli ki gece gece bu olaya sebep olduğunu düşündüğünden doğru yapsa da morali bozulmuş kendimi onun yerine koyuyorum da bi insana nişanlısının aldattığını ispat ettiğinizde ve karşı taraf üzüldüğünde o ana işim gücüm yok bi de bu meraklılara dert mi anlatcam benim derdim beni aşmış diye düşünüyorum ayrıca burda kimse de ben meraktan burda değilim demesin bal gibi meraktan öldük patladık bile (kendim de dahilim)

sen pişmanlık duyma doğru olanı yaptın böyle bir sorumlulukla yaşanmaz kız için çok üzüldüm ama biraz sakinleşince ve olanları idrak etmeye başlayınca sana minnettar olucaktır..

kimseye laf söylemiyorum arkadaşlar. benim niyetim belli başından beri. ikna ile ugraşmıyorum zaten. olayın nihayetinde kızın kötü durumda olduğunu söyledim zaten. ailesi hastaneye götürdü. başka bilgim yok. birazdan arayıp durumunu soracağım bende.

sen pişmanlık duyma doğru olanı yaptın böyle bir sorumlulukla yaşanmaz kız için çok üzüldüm ama biraz sakinleşince ve olanları idrak etmeye başlayınca sana minnettar olucaktır..

zaten anlatacaktım saklamayı düşünmedim. ama zaman için öneriye ihtiyacım vardı. sağol. umarım sağlığı bozulmaz.

Allah o kıza dayanma gücü ve sabır versin yinede ucuz kurtardı yıllarca aldatılıp çocukları için susan kadınlar var allah onlara yardım etsin şu mübarek günlerde bu adiliği yapan erkekleride allah bildiği gibi yapsın allah içlerinde insanlık vicdan sevgi olmayan erkekleri bizden uzak tutsun

Konu sahibi konusuna karşı görevini yerine getirdi fake ya da değil sonuca bağladı.( ki zaten bunu ispatlamamız imkansız) yani öyle ya da böyle konu nihayete erdi.Umarım nişanlı kızımız erkeğin ''çok sarhoştum özür dilerim'' vs laflarına kanıp o imzayı atmaz. Ben adamın yanındaki diğer kızıda merak ettim ama açıkçası.
Gidip başka konulara bakayım daha fazla gelişme verilmeyecek gibi zaten

kızlar niye bu kadar üsteliyorsunuz anlamıyorum.arkadaş ister istemez olayın içinde olduğu için böyle olmasında payı olduğunu düşünüyordur ve rahatsız oluyordur.
o kadar çok analiz yapmaya gerek yok bence sonuç olarak kız sinir krizi geçirmiş, adam müsvettesini de toparlayıp götürmüşler.kötü biten bi olay.fake kısmını nerden nasıl çıkardınız anlamadım.inanılmayacak, olağanüstü birşey yok halbuki ortada.ya da ben mi göremiyorum ??

Konunun sonunu beğenmeyenler, fake olduğunu iddia edenler, konu sahibesi size konuyu nasıl anlatmalıydı, kız taksiye bindi geldi, eve girdi, nişanlısının boğazına sarıldı, delikanlı kıza bir vurdu kız bayıldı, kızın babasıda olay yerine gelip belinden beylik tabancasını çıkardı, nişanlı ve aldatan adam yerde kanlar içinde, kız sinir krizi geçirdi babaaa elini kana buladın diyerek kendini duvardan duvara vurdu, gencin ailesi gelip erkektir oğlumuz yapar, bundan sonra kızınız ve siz kanlımızsınız dedi.
Ortalık ayağa kalktı, güvenlik güçleri geldi, aileler karakola götürüldü, kız ve nişanlısı hastaneye kaldırıldı.

İşte size beklediğiniz gibi bir son, hadi hepinize hayırlı sahurlar, konuları dedektif gibi incelemekten aç karnına oruç tutar hale geleceksiniz...

yahu var yaa konu sahibi merak edenlere neden merak ediyorsunuz demiyorda size noluyor???

kraldan çok kralcı bu olsa gerek.....

hadi biz meraktan buradayız...ya siz????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…