zaten anlatacaktım saklamayı düşünmedim. ama zaman için öneriye ihtiyacım vardı. sağol. umarım sağlığı bozulmaz.
e çok soru soruyorsunuz açıklamak istediğinde bence açıklar ayrıntısıyla bu ne böyle dedektif ya da polis gibi kız iyi değilim diyo hala soru hala merak
Evdeki kız kimmiş peki adam söyledi mi kim olduğunu?
Ya da kendini aklamak için savunmaya geçti mi?
yahu var yaa konu sahibi merak edenlere neden merak ediyorsunuz demiyorda size noluyor???
kraldan çok kralcı bu olsa gerek.....
hadi biz meraktan buradayız...ya siz????
Senden mi izin alacağım arkadaşım. Herkes soruyor bana çatıyorsun.
O kadar kişiyi burada sayfalara yazdırıp da sadece sinir krizi geçirdi deyip giderse sorarım ben de.
Hesabını da sana vermem.
Konunun sonunu beğenmeyenler, fake olduğunu iddia edenler, konu sahibesi size konuyu nasıl anlatmalıydı, kız taksiye bindi geldi, eve girdi, nişanlısının boğazına sarıldı, delikanlı kıza bir vurdu kız bayıldı, kızın babasıda olay yerine gelip belinden beylik tabancasını çıkardı, nişanlı ve aldatan adam yerde kanlar içinde, kız sinir krizi geçirdi babaaa elini kana buladın diyerek kendini duvardan duvara vurdu, gencin ailesi gelip erkektir oğlumuz yapar, bundan sonra kızınız ve siz kanlımızsınız dedi.
Ortalık ayağa kalktı, güvenlik güçleri geldi, aileler karakola götürüldü, kız ve nişanlısı hastaneye kaldırıldı.
İşte size beklediğiniz gibi bir son, hadi hepinize hayırlı sahurlar, konuları dedektif gibi incelemekten aç karnına oruç tutar hale geleceksiniz...
Sonucu öğrendik ya,
artık birbirine çatma zamanı geldi şu an KK'da..
İnşallah kız doğru bir karar verir..:44:
Konunun sonunu beğenmeyenler, fake olduğunu iddia edenler, konu sahibesi size konuyu nasıl anlatmalıydı, kız taksiye bindi geldi, eve girdi, nişanlısının boğazına sarıldı, delikanlı kıza bir vurdu kız bayıldı, kızın babasıda olay yerine gelip belinden beylik tabancasını çıkardı, nişanlı ve aldatan adam yerde kanlar içinde, kız sinir krizi geçirdi babaaa elini kana buladın diyerek kendini duvardan duvara vurdu, gencin ailesi gelip erkektir oğlumuz yapar, bundan sonra kızınız ve siz kanlımızsınız dedi.
Ortalık ayağa kalktı, güvenlik güçleri geldi, aileler karakola götürüldü, kız ve nişanlısı hastaneye kaldırıldı.
İşte size beklediğiniz gibi bir son, hadi hepinize hayırlı sahurlar, konuları dedektif gibi incelemekten aç karnına oruç tutar hale geleceksiniz...
evet kızın peşinden dışarıya çıktı. ben aşağıdaydım. tartışma büyüdü. adam ya çok uykulu ya da çok sarhoştu-ya da ikiside ondan çok emin değilim ama ayakta zor duruyordu. adamın akrabaları olduğunu tahmin ettiğim kişiler onu oradan alel acele uzaklaştırmaya çalıştılar ve yaptılar da. kızı daha sonra götürdüler. ihanet aracı olan kadını görmedim bile aşağıda.
toparlaması zaman alıcaktır inşallah en zararsız şekilde atlatır..arayıp nasıl olduğunu sorduğun zaman söyler misin iyi olup olmadığını,kendimi kızcağızın yerine dahi koyamadığımdan kestiremiyorum..
aradım ama kapalı telefonu. ulaştığımda bildiririm mutlaka. çok korkuyorum açıkçası. şayet sağlık durumu iyi değilse o zaman suçlu hissedeceğim.
daha iki dakika öncesi konunun sahte olduğunu düşünürken sonrasında bu kadar soru sormanız pek bi acayip... kendinizle mi çelişiyorsunuz... sizin kadar ben merakla bekldim zaten beklediğimi de daka önce yazdığım yorumda da belirttim am kız iyi değilim derken mahallenin ayaklı gazeteleri gibi öyle bi sorular soruyorsunuz ki eskiden mahallenin muhtarları diye bi dizi vardı bilir misiniz ordaki bi bayana epeyce benzettim sizi :)
aradım ama kapalı telefonu. ulaştığımda bildiririm mutlaka. çok korkuyorum açıkçası. şayet sağlık durumu iyi değilse o zaman suçlu hissedeceğim.
yahu var yaa konu sahibi merak edenlere neden merak ediyorsunuz demiyorda size noluyor???
kraldan çok kralcı bu olsa gerek.....
hadi biz meraktan buradayız...ya siz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?