Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

zaten anlatacaktım saklamayı düşünmedim. ama zaman için öneriye ihtiyacım vardı. sağol. umarım sağlığı bozulmaz.

toparlaması zaman alıcaktır inşallah en zararsız şekilde atlatır..arayıp nasıl olduğunu sorduğun zaman söyler misin iyi olup olmadığını,kendimi kızcağızın yerine dahi koyamadığımdan kestiremiyorum..

e çok soru soruyorsunuz açıklamak istediğinde bence açıklar ayrıntısıyla bu ne böyle dedektif ya da polis gibi kız iyi değilim diyo hala soru hala merak

Senden mi izin alacağım arkadaşım. Herkes soruyor bana çatıyorsun.
O kadar kişiyi burada sayfalara yazdırıp da sadece sinir krizi geçirdi deyip giderse sorarım ben de.
Hesabını da sana vermem.

Sonucu öğrendik ya,
artık birbirine çatma zamanı geldi şu an KK'da..

İnşallah kız doğru bir karar verir..:44:

Evdeki kız kimmiş peki adam söyledi mi kim olduğunu?
Ya da kendini aklamak için savunmaya geçti mi?

evet kızın peşinden dışarıya çıktı. ben aşağıdaydım. tartışma büyüdü. adam ya çok uykulu ya da çok sarhoştu-ya da ikiside ondan çok emin değilim ama ayakta zor duruyordu. adamın akrabaları olduğunu tahmin ettiğim kişiler onu oradan alel acele uzaklaştırmaya çalıştılar ve yaptılar da. kızı daha sonra götürdüler. ihanet aracı olan kadını görmedim bile aşağıda.

Gercekten cok kötü bisey, allah kimsenin basina vermesin
Hemen aramakla en dogrusunu yaptin
kesinlikle bende gözlerimle görmeyi tercih ederdim ki birdaha asla affetmiyeyim ve ah edeyim ona diye..

Utanmaz adam bide oturacaklari evde, yeni gelin evinde yemis haltlarini
Hemde ramazan ramazan ne bu icki icmis felan bide zina yapiyor, ay allahim yarabbim yaa

Kiz geldiginde sen kapidami bekledin ? yani iceri girmedin sanirim ?
Disari ciktiginda sinir krizi gecirdi demissin, o sirada oglan napti yani icerdemi kaldi ?

Senden mi izin alacağım arkadaşım. Herkes soruyor bana çatıyorsun.
O kadar kişiyi burada sayfalara yazdırıp da sadece sinir krizi geçirdi deyip giderse sorarım ben de.
Hesabını da sana vermem.

daha iki dakika öncesi konunun sahte olduğunu düşünürken sonrasında bu kadar soru sormanız pek bi acayip... kendinizle mi çelişiyorsunuz... sizin kadar ben merakla bekldim zaten beklediğimi de daka önce yazdığım yorumda da belirttim am kız iyi değilim derken mahallenin ayaklı gazeteleri gibi öyle bi sorular soruyorsunuz ki eskiden mahallenin muhtarları diye bi dizi vardı bilir misiniz ordaki bi bayana epeyce benzettim sizi :)

Vallaha helal olsun size bir cirpida konuyu beklenen sonu guncellediniz.... Yorumunuza bayildim....

meraktan degil de insan gibi empati kurabildigimiz icin uzuldugumuzden hala burda olmayalim? Bunlar sizin basiniza gelse Allah korusun sizin tavrinizda insanlar olsun istemezdiniz cevrenizde emin olun. biraz anlayis ya bu kadar.

güzel senaryo

Konu gerçek ya da değil ama haber vermekle sen en doğrusunu yaptın.
Bir genç kızın daha evlenmeden gerçekleri görmesini sağladın.
Umarım kızın aklı başına gelir.
Buna rağmen o kişiyle evlenirse yazık olur.
İyi olur Allah'tan kötü olur senden bilirler.

Son düzenleme:

aradım ama kapalı telefonu. ulaştığımda bildiririm mutlaka. çok korkuyorum açıkçası. şayet sağlık durumu iyi değilse o zaman suçlu hissedeceğim.

eveet bize ayrılan sürenin yine sonuna geldik....

burası kadınlar kahvesine dönmeden ben kaçar...

iyi sahurlar...

aradım ama kapalı telefonu. ulaştığımda bildiririm mutlaka. çok korkuyorum açıkçası. şayet sağlık durumu iyi değilse o zaman suçlu hissedeceğim.

sakın suçlu hissestme canım kendini suçlu olan o aç gözlü adamdır sen sadece olanı söyledin bunda suçlu hissetmen gereken bişey yokk

Soracağım tabiki olayı anlamak için!
Ayaklı gazeteler sizin gibilerdir.
Bende sizi Fatmagül'ün suçu ne dizisindeki Mukaddese pek bir benzettim:))))
NOT: Bir daha yanıt yazmayınız bana...

Son düzenleme:

suçlu hissetmene gerek yok.. doğru olanı yaptın. acı da olsa gerçekleri bilmek hakkıydı.

umarım en kısa zamanda toparlanır arkadaşın. çok zor bir durum.

Yılmadım 35 sayfadaki her yorumu tekeeeeeer teker okudum.

Olayın fake olup olmadığını bilemem ama eğer gerçekse adamın kapı pencere açık bu tür bir işe kalkışması mümkün değil,mümkün olması sadece şu şekilde olabilir : adam bilerek,isteyerek kız duysun da benden umudu kessin,ayrılsın diye de yapmış olabilir böyle bir şeyi

Çünkü bizim komşumuzun oğlu vardı ve doğulu bir ailenin kızıyla yıllarca çıkmıştı,sonra kızla evlenmek istemedi ve kızın ailesi çok baskı yaptılar oğlana "kızımızın adını çıkardın,evleneceksin"diye.

Belki de bu şahıs da kızdan tamamen ayrılmak istedi ihanet ediyormuş süsü vererek (ihanetin ne kız ne de kızın ailesi tarafından affedilemeyeceğini düşünerek)
:44:

yahu var yaa konu sahibi merak edenlere neden merak ediyorsunuz demiyorda size noluyor???

kraldan çok kralcı bu olsa gerek.....

hadi biz meraktan buradayız...ya siz????

bizde meraktan buradayız ama fark şu ; biz merakımız karşılığında aldığımız cevaplardan tatmin olabiliyoruz ve konu sahibini yok fake, yok sonuç böyle olmamalıydı diye suçlamıyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…