o diziyi seyretmediğimden bilmiyorum ayrıca olayı yeterince anladık gerisi ayrıntı ve sizi de beni de çok fazla ilgilendirmiyor genel hatları öğrendik gerisini ne yapacaksınız ki o ne demiş bu ne demiş o koşarken o atlamış mı falan bu arada ayaklı gazetenin ne olduğunu bence öğrenin iyi geceler herkese...Soracağım tabiki olayı anlamak için!
Ayaklı gazeteler sizin gibilerdir.
Bende sizi Fatmagül'ün suçu ne dizisindeki Mukaddese pek bir benzettim:))))
Yılmadım 35 sayfadaki her yorumu tekeeeeeer teker okudum.
Olayın fake olup olmadığını bilemem ama eğer gerçekse adamın kapı pencere açık bu tür bir işe kalkışması mümkün değil,mümkün olması sadece şu şekilde olabilir : adam bilerek,isteyerek kız duysun da benden umudu kessin,ayrılsın diye de yapmış olabilir böyle bir şeyi
Çünkü bizim komşumuzun oğlu vardı ve doğulu bir ailenin kızıyla yıllarca çıkmıştı,sonra kızla evlenmek istemedi ve kızın ailesi çok baskı yaptılar oğlana "kızımızın adını çıkardın,evleneceksin"diye.
Belki de bu şahıs da kızdan tamamen ayrılmak istedi ihanet ediyormuş süsü vererek (ihanetin ne kız ne de kızın ailesi tarafından affedilemeyeceğini düşünerek) :44:
adamın gerekçelerini bilmiyorum. böyle amatör eylemler ve ihanetler olmasa kimse aldatıldığını bilemezdi. keşke dikkatli davransaydı ve bende tanık olmasaydım.
o diziyi seyretmediğimden bilmiyorum ayrıca olayı yeterince anladık gerisi ayrıntı ve sizi de beni de çok fazla ilgilendirmiyor genel hatları öğrendik gerisini ne yapacaksınız ki o ne demiş bu ne demiş o koşarken o atlamış mı falan bu arada ayaklı gazetenin ne olduğunu bence öğrenin iyi geceler herkese...
şahsen ben konuyada konu sahibinede konunun sonunada inanıyorum
neden dersenizde düşündüklerimi sıralıyorum;
1.ben kızın yerinde olsam böyle bi tel gelince en yakınımda kim varsa alır onu giderdim eve
konu sahibini aramak yada çağırmak aklıma gelmezdi dolayısıyla konu sahibi muhtemelen ancak onların geldiğini görünce gitmiştir
2.o gidene kadarda kız göreceğini görüp fenalaşmıştır
3.konu sahibi kızın çok yakını olmadığı için olaya karışmamış sadece izleyici olabilmiştir
4.dolayısıyla anlatabileceği şeyleri(kız geldi eve girdi-çıktı fenalaştı hastaneye götürdüler)yazmıştır
5.konu sahibinin yerinde ben olsam elim ayağım titrerdi o esnada düşünsenize bu olaya kendisinin sebep olduğunu düşünmezmi insan
ve sonrasında da gelip buraya hem cevap yazayım hemde sakinleşeyim diye düşünürdüm
6.bu ruh haliyle konuya inanmayanların msjlarını okuyunca sinirlenmesi ve trip atmasıda olası bişeydir
7.hala ve hatta belki önümüzdeki günlerde de olayın etkisini üzerinden atamayacak olması ve dolayısıyla inanmayanlar içinde bişey yapamıycam demeside gayet normaldir.
8.konu sahibinin bu olayı tamamen uydurması ve bu kadar saat boyunca kurgulamış olması olası değğildir.çünkü öyle ise ciddi bir ruh hastalığı var demektir
eğer öyle olsa idi bu konu sahibinin 2yıllık üyeliğindeki ilk konusu olmazdı
bunlar sadece benim düşüncelerim isteyen istediğini düşünmekte özgür her fikre saygım var
birincisi siz yazmayınız diye notu sonradan düştünüz ve ben onu görmeden cevap yazmaya başlamıştım bile
Gerisini merak etmiyorum zaten.
Daha ilk sayfalarda ne olacağını yazmıştım.
Kaldı ki ayaklı gazetenin ne oldduğunu da sizden öğrenecek değilim.
Kendinize , kendi muadiliniz olan birilerini bulun.
Bana yanıt yazmayın dediğim halde yazıyorsunuz.
Muahatabım değilsiniz.
bari kizi evlenince oturacaginiz eve atma dimi... kupesi duser bi esyasi kalir bilemedin kiz kalkip gelir biseyimi unutmusum diye akrabalari gider... bu ne rahatlik... ama zil zurna sarhosmus belli ki saglam ayakkabi degil zaten evlense daha kotu olurdu. o kadar icmenin ne alemi var ki?
hayırlı olmuş canım senşn tanık olman sen tanık olmsaydın o adam o gün haltı yiyip gidip kızın gözlerine bakıp evlencektii kızın hayatı için senin tanık olman hayırlı olmuş canım umarım kızda sende olayın şokunu çabuk atlatırsınız
birincisi siz yazmayınız diye notu sonradan düştünüz ve ben onu görmeden cevap yazmaya başlamıştım bile
ikincisi de siz bana 'benim ne yapacağımı bana söylemeyezsiniz' diyebiliyorsunuz da bana neden emrivaki yapıyorsunuz yoksa yine mi kendinizle çelişiyorsunuz neyse haklısınız kendi muadillerimle (çelişmeyenler) mesajlaşmayı tercih ediyorum ve size iyi geceler diliyorum
Ayy evet ben de böyle diyorum
madem çok canın istiyor böyle yerler var git neyse öde bedelini,gel
Değil mi ama?
Uluorta mahallede oturacagı evde sey mi olurmuş onu bile düşünememiş..yazık
Allahım sen saf sevgisiyle,aşkıyla yaşayan bir insana ihanet acısını çektirme.Gözyaşlarını akıtan adi herifler hem bu dünyada hem öbür dünyada Allahından bulsunlar.Kimse böyle birşeyle imtihan olmasın..
amiiiin canım
düğüne 15 gün kala sarılıp uyumama amma çok var bee deyip dünyada başka erkek olduğunu unutmuştum adamın yaptığına bak ya
konu sahibi vijdanına sağlık aman banane deyip bana bulaşır şimdi deyip perdeyide çekebilirdin....[/QU
vicdanım henüz hiç rahat değil malesef. kız için endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?