ihanet, büyük hastalıklar, ölüm vs bunlar çok zor sınavlar. hele ölümün olduğu yerde daha ciddi bir konu yoktur. olayın sıcaklığıyla iradesine yenilir kendisine bir şey yapar ya da rahatsızlanır diye çekincelerim çok. bunlar geçse rahatlarım. teşekkür ederim.
yeni tanıştığım bir arkadaşın lanet olası nişanlısı az önce evlenince taşınacakları eve başka bir kız getirdi; perdenin açık olduğunu fark etmediler, çok yakın davrandılar(!) ben tam karşıda oturduğum için tanık oldum. sizce ne yapmalıyım. düğünlerine 15 gün var : ( çaresiz kaldım şu an. afalladım. haber vereyim mi sizce hemen ? yoksa yarın mı söylesem ?
Resimlerini çek , sahte profil alıp o kıza faceden at resimleri..
Hem kız gerçekleri görmüş olur hem de kendini ele vermezsin
felaketten beslenen, başkalarının evlerini gözetleyen, gözetlediği yetmiyormuş gibi bir de foto, video çeken insanların olduğunu bilmek ne acı. Başkalarının hayatına karışma, müdahale etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlayamıyorum. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir, iyi ya da kötü yaşayacağı tecrübeler, ihanetler, hastalıklar, kayıplar o insanı ilgilendirir. Yazık, ne biçim insanlarız! Başkalarının hayatını merak eden, kurcayalan. Bu ülkede saçma sapan dizilerin bu kadar izlenmesine şaşırmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?