Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

bu zor durumla saatlerdir ilgilenip destek olduğunuz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar.

Son düzenleme:

herkes kendi kaderini yaşar canım

belki evlendikten sonra bu kızla komşu olacaktın(affederse hala da olabilirsin tabi)
her karşılaşmanızda içten içe kızın aldatıldığını bilmek inan senin için çok daha zor olacaktı
belki yıllar sonra çok daha kötüsünü yaşayıp boşanacaktı

belki nişanlısı muhtemelen o mahalleye yeni taşınacak olmanın ve tanınmamanın rahatlığıyla ve alkolünde etkisiyle hareket etti
belki adam kızı çok seviyor ve bu olay evlenmeden önce son kez diye yapılan ona göre basit bir kaçamaktı
belki barışacaklar 2 gün sonra

belkide yarın evi boşaltacaklar
bu olayda belkiler bitmez

belki doğru yaptın belki yanlış kisiye göre değişir
sen ahlaka ve vicdana uygun olanı yaptın canım içini ferah tut
hiçbir onurlu kadın aldatılarak yaşamayı ve aldatıldığı eve gelin gitmeyi tercih etmez diye düşünüyorum

birde bende sen yokken başımdan geçen bir olayı paylaştım o msjı oku

ve emin ol birgün bu kız gelip sana teşekkür edecek canım hislerimde pek yanılmam

of gelişmeleri okudumda biran basıma geldiğini düsündüm çok kötü bir durum yazık olmuş daha bir hayır beklenmez o adamdan da ilişkiden de sonları belli zaten kız insallah kendine bir sey yapmaz o acıyla..Yapacağınıda sanmıyorum gerçi..

yuh be bu ne cesaret! hadi kendine yakıştırıyorsun da be adam, 15 gün sonra yuvan olacak yere ne diye getirirsin. çok sinirlendim. yazık olmuş...

canım ya ben bu konularda söylenilmesi gerektiğine inananlardanım ancak annemin bir lafı var YAPAN KURTULMUŞ DA GÖREN KURTULMAMIŞ diye. arkadaşını yeni tanıdığını yazmışsın, belki de haberi vardır ya da sana ne der, niişanlısına inanıp seni kötü ilan eder, belki nişanlısı piskopat sen söylediğin için ayrılırlarsa adam senn başına bela olur. yani söylemek gerek insani duygularla bu tarz şeyleri ama biliyosun günümüzde insani duygulara pek yer veren yok. bence söyleme. ama bu da doğru değil de, en başta yazdığım gibi; atalarımızın dediği hep doğru çıkar. sonuçta cinayet faln görmedin...

Bende ılıklerıme kdar hıssettım bu konuyu
bızde nısanlıyız 29 gun sonra dugunumuz var
bızde arada evimize gideriz ınsanlar ne dusunuyor dıye utanıyoruz vs
suanda kendımı o kızın yerıne koydumda
kahrolurdum ya

Allah kahretsin böyle iğrenç insanları o kız nasıl kendine gelicek Allah yardımcısı olsun sabır versin benim ne hayallerle aldığım eşyalarımda kanepemde biriyle mideme ağrılar girdi..kızın durumundan bizide haberdar et canım umarım iyidir

ben yarın sabahı bekle diodum ama arkadaşların yazdıklarını okuyunca hak verdim..gözüyle görmesi daha iyi oldu..
yalnız adam hiç mi hiiiç beklemiyordu ya..neye uğradığını şaşırmıştır..düşünsenize daha taşınmamışsınız sizi tanıyan kimse yok diyerek rahat davranıyorsunuz ve pat diye nişanlınız çıkageliyor..Allah bilir kıza ne yalan uydurmuştu...
kız için üzgünüm kim olsa kahrolur...erkek içinse büyük bir oooooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhh olsun diyorum.........

Son düzenleme:
konuyu yeni gördüm ve bastan sona okudum.

konu sahibi seni tebrik ediyorum.en dogru olani yaptin vijdanin rahat etsin. banane deyip perdeyi cekip gidebilirdinde. o kiz o pislik adamla evlenip daha kötü seyler yasayabilirdi hatta ortada kücücük yavrular kalabilirdi.adam belli evlenincede yapacagi kesin.o kiz evlendiginde böyle bisey yapmasi onun icin daha agir olurdu,daha da kaldiramazdi ömrü boyunca. öyle bir pislik adamdan simdikten kurtuldugu onun icin cok daha iyi.
insallah o kizcagizada bisey olmaz,en kisa sürede kendini toparlar.cok zor bisey.Allah yardimcisi olsun.

konu sahibi arkadaşım en doğru olanını yapmışsın. ayrıca konu fake diyenler memlekette hiç mi bu tarz olaylar yaşanmıyor !!!

adam ne midesizmiş ya. ve evlenecek kız Allahın sevgili kuluymuş senin sayende ömrünü yakmaktan kurtulmuş.. toparlanması zaman alır. ne hayallerle eşyalarını alıp yerleştirmiştir. nişanlısı olcak şerefsizin yaptığına bak.

koparıp biyerini eline vercen o olcak böylelerine!

Konunun fake olduğunu düşünmüyorum .Benim eski erkek arkadaşımın ,arkadaşları sevgileri olduğu halde hep başka kızlarla takılıp ,flört ediyorlardı .
Yeter artık bu olanlara göz yummayacağım anlatacağım dediğimde ,erkek arkadaşım sana düşmez deyip ,bağrıp çağrıyordu .

Allahtan ondan ve pislik arkadaşlarından kurtuldum

Son düzenleme:
Resimlerini çek , sahte profil alıp o kıza faceden at resimleri..

Hem kız gerçekleri görmüş olur hem de kendini ele vermezsin

Resimlerini çek , sahte profil alıp o kıza faceden at resimleri..

Hem kız gerçekleri görmüş olur hem de kendini ele vermezsin

Olay olmuş bitmiş zaten . Konu sahibi arkdaşım sen doğru olanı yapmışsın o kız da kim bilir ne haldedir ama evlenmeye ramak kala bir hayvanla evleneceğinin farkına varmış oldu o da bir nevi Allah'ın sevgili kuluymuş diyebiliriz.

felaketten beslenen, başkalarının evlerini gözetleyen, gözetlediği yetmiyormuş gibi bir de foto, video çeken insanların olduğunu bilmek ne acı. Başkalarının hayatına karışma, müdahale etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlayamıyorum. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir, iyi ya da kötü yaşayacağı tecrübeler, ihanetler, hastalıklar, kayıplar o insanı ilgilendirir. Yazık, ne biçim insanlarız! Başkalarının hayatını merak eden, kurcayalan. Bu ülkede saçma sapan dizilerin bu kadar izlenmesine şaşırmamalı.

ilginç bir yorum
şahsen yoldan geçen adam beni ilgilendirmez ama komşum ilgilendirir
geçmişten günümüze komşu ile ilgili atasözleri ve hatta hadisler mevcuttur

ayrıca bu mantıkla baktığınıza göre başkalarının hayatlarını paylaştığı bu forumuda takip etmeniz çok şaşırtıcı

senin o adamı o saatte göremk kesinlikle tesadüf değil bence..o kız Allahın sevgili kuluymuş ki sen gördün...o durumda kendi göremezdi haberi olmazdı..ve o adamla mutlu mesut! bir yuva kuracaktı belkide..

kız için çok zor bi sınav insan ne acılar yaşıyor öyle Allah sabır ve güç versin..

perde konusunda evlenmesine 15 gün kala bir adamla tek gecelik ilişki yaşayan kadın perdenin açık olmasını önemsemez.. konu sahibi adam sarhoştu diyor oda dikkat etmemiştir..hele o durumda adam cam penceremi görecek..üstelik bunu mübarek günde yapan adam!

bence konu fake falan değil..fake diyenlerede kızmıyorum neler görüyoruz neler ama her kimse gecenin bi vakti uğraşıpta üyelik alacak insanları kandıracak hiç inanasım gelmiyor..yapanlar yok mu var ama konu daha sapıkça oluyor..bu konuda fake olacak bir durum yok..

birde son olarak sen en doğru kararı verdin anlaratak..kızın hiç yatmadığı yatağında başka bir kadının yattığı nişanlısınında buna göz yumduğu bir evlilikten hayır beklenemez..

kızın sağlık durumunu çok merak ettim... umarım daha iyidir..

Eminim aldatıldığınız zaman öğrenmekte istemezsiniz siz.. Aldatan eşinize ve ya sevgilinize değil de sizi gerçeklerle yüzleştiren dostunuza tavır alırsınız.. Valla sizin gibi insanların olduğunu bilmekte çok acı. Dost acı söyler diye bir laf vardır..

Ben aldatılsam ve bunu en yakın arkadaşım görse ve bana söylemese, daha sonra öğrendiğim zaman; neden söylemedin nasıl salak yerine konmama müsaade ettin diye ona çıkışırım...

Çok şüpheci bir insan olsam da bu konunun gerçek olduğunu düşünüyorum,fake diye konu sahibine yüklenen insanların gerekçesini çözemedim.Ne oldu hayal kırıklığına mı uğradınız?Öyle bir haldesiniz ki sanki Ece-Melek senaryolarından bir dizi izliyorsunuz ve dizi sizi tatmin etmemiş gibi.Bazı insanların başkalarının dertleriyle heyecan araması mide bulandırıcı.Ve umarım o aldatılan kadının durumuna hiç kimse düşmez.

Şu var ki fake konu açanlar olayın merkezine her zaman kendilerini koyarlar.Konu sahibi arkadaşın böyle bir amacı yok.Bu tür şeyler olabilir hiç mi birisinin ihanetine şahit olmadınız.Konu sahibi sanki beni uzaylılar kaçırdı gibi fantastik bir şey attı ortalığa.

Sonuç olarak konu sahibi en doğrusunu yaptı.Kendi içinde vicdan yapmasın tam tersi vicdanını rahat tutsun.O aldatılan kadın tüm bunlardan habersiz evlenmiş olsaydı ilerde yine aldatılmaya devam edicekti hatta çocukları olcaktı belki.Ayrılması daha zor bir hale gelcekti.Şu an her şeyi yol yakınken öğrenmiş en azından.

Doğru olanı yapmışsın. Biliyorum yinede için rahat değil, huzursuzsun. Ama o kız sana sonradan cok dua edecek. İyikide söylemiş iyikide yol yakınken dönmüşüm diye. Merak etme, içini rahat tut. Allah kimseyi böyle pislikler karşılaştırmasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…