felaketten beslenen, başkalarının evlerini gözetleyen, gözetlediği yetmiyormuş gibi bir de foto, video çeken insanların olduğunu bilmek ne acı. Başkalarının hayatına karışma, müdahale etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlayamıyorum. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir, iyi ya da kötü yaşayacağı tecrübeler, ihanetler, hastalıklar, kayıplar o insanı ilgilendirir. Yazık, ne biçim insanlarız! Başkalarının hayatını merak eden, kurcayalan. Bu ülkede saçma sapan dizilerin bu kadar izlenmesine şaşırmamalı.
felaketten beslenen, başkalarının evlerini gözetleyen, gözetlediği yetmiyormuş gibi bir de foto, video çeken insanların olduğunu bilmek ne acı. Başkalarının hayatına karışma, müdahale etme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz anlayamıyorum. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir, iyi ya da kötü yaşayacağı tecrübeler, ihanetler, hastalıklar, kayıplar o insanı ilgilendirir. Yazık, ne biçim insanlarız! Başkalarının hayatını merak eden, kurcayalan. Bu ülkede saçma sapan dizilerin bu kadar izlenmesine şaşırmamalı.
Kızın durumu ne oldu acaba :44:
hala ulaşamadım malesef. telefonu kapalı.
ailesine filan da ulaşamıyormusun?
yani ben olsam şimdiye coktan gidip bakmıştım durumuna.
sen nasıl durabiliyorsun?
yanlız o adam umarım gercekten cok içkilidir ve seni hatırlamaz
tehlikeli olabilir dikkat et...:18::18::18:
Konunun fake olduğunu düşünmüyorum .Benim eski erkek arkadaşımın ,arkadaşları sevgileri olduğu haldehep başka kızlarla takılıp ,flört ediyorlardı .
Yeter artık bu olanlara göz yummayacağım anlatacağım dediğimde ,erkek arkadaşım sana düşmez deyip ,bağrıp çağrıyordu .
Allahtan ondan ve pislik arkadaşlarından kurtuldum
Konunun fake olduğunu düşünmüyorum .Benim eski erkek arkadaşımın ,arkadaşları sevgileri olduğu haldehep başka kızlarla takılıp ,flört ediyorlardı .
Yeter artık bu olanlara göz yummayacağım anlatacağım dediğimde ,erkek arkadaşım sana düşmez deyip ,bağrıp çağrıyordu .
Allahtan ondan ve pislik arkadaşlarından kurtuldum
Konuyu okudum.Mesajları okuyorum okuyorum sonuç yok.Hala mı söylemediniz o bayana? Pes doğrusu o zaman niye böyle bir konu açıp yardım istiyorsunuz anlamış değilim......
aradım ama kapalı telefonu. ulaştığımda bildiririm mutlaka. çok korkuyorum açıkçası. şayet sağlık durumu iyi değilse o zaman suçlu hissedeceğim.
kendini suçlu hissetmemelisin
bilakis onu bir yalanın içine itmediğin için mutlu olmalısın
tabii düğüne 15 gün kala böyle bir olayı sosyal baskı gibi görüp de
sineye çekmezler umarım
son olarak da ulaşabildin mi kıza acaba çok merak ediyorum kızı yaa
umarım daha iyidir :18::18::18::18:
hala bi haber yok mu :18::18::18::18::18::18::18:
yok yine ulaşırsın bir şekilde.hiç olmasa o evi boşaltmaya gelir o ya da ailesinden biri.eşyaları toplamaya illaki gelirler.ya da numarasını 118lerden birine sorgulatarak isim soyisim öğrenebilirsin.ve o isme kayıtlı başka numara olup olmadığını da öğrenebilirsin.ama zaten ben bir şekilde o kızın sana ulaşacağını düşünüyorum belki biraz zaman gerekir ama ulaşacaktır..hala ulaşamadım canım. umarım telefonunu henüz açmak istememiştir. numarasını falan değiştirirse ulaşmam imkansıza yakın.
yok yine ulaşırsın bir şekilde.hiç olmasa o evi boşaltmaya gelir o ya da ailesinden biri.eşyaları toplamaya illaki gelirler.ya da numarasını 118lerden birine sorgulatarak isim soyisim öğrenebilirsin.ve o isme kayıtlı başka numara olup olmadığını da öğrenebilirsin.ama zaten ben bir şekilde o kızın sana ulaşacağını düşünüyorum belki biraz zaman gerekir ama ulaşacaktır..
eve gelip giden olur da denk gelir miyim bilmiyorum. o zor gibi. umarım dediğin gibi olur da ulaşır bana. ben kimseyle görüşmek istemediği için telefonu açmadığını düşünmek istiyorum. sağlık durumu müsait değilse şayet bunda benim de payım olacak. onu olayın göbeğine atan benim sonuçta.
ertesi gün söylesem böyle olmayacaktı gibi geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?