Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

video ve fotografla açıklamak daha zordu, haklısın canım; ama sanki bu denli yıpranmazdı olayı basmasaydı . içim tahrir meydanı gibi. hiç rahatım yok.

video ve fotografla açıklamak daha zordu, haklısın canım; ama sanki bu denli yıpranmazdı olayı basmasaydı . içim tahrir meydanı gibi. hiç rahatım yok.
facebook sayfası falan vardır belki?huzursuzluğunu anlıyorum ama her yönden onu yıpratmadan bunu göstermenin bir yolu zaten yok,varsa da sen psikolog ya da ilişki uzmanı falan değilsin yapabileceğimn kadarını ve yapman gerekeni yaptın diye düşün..

Çok üzücü şeyler yaşanmış ama bana kalırsa da en doğru şeyi yapmışsınız. Ertesi gün video ve fotoğraflarla durumu izah etmeye çalışsaydınız kadın size inanmayabilirdi, inansa nişanlısı olacak hayvan bir şekilde kızı ikna edebilirdi, o da olmasa evliliğe çeyrek kala aileler evlenin diye baskı yapabilirdi, göz göre göre kadın aldatıldığı eve gelin gidebilirdi. Rezillik çıkması bile iyi olmuş bence. Öbür türlü erkek tarafı olayın üstünü örtüp gençleri bir araya getirmek için çok uğraşırdı, belki bunu başarırlardı bile ama şimdi hadlerini bilip susup otururlar diye düşünüyorum.

Kadın gerçekten şanslıymış ki nasıl aşağılık bir adamla evlenmek üzere olduğunu görebildi. Umarım en kısa zamanda her şeyi geride bırakıp hayatında temiz bir sayfa açar. Siz de gerçekten vicdan sahibiymişsiniz ki aranızdaki yüzeysel arkadaşlığa rağmen "bana ne" demeyip o kadını yanlış yoldan döndürdünüz. Umarım birkaç güne kadar güzel haberler alırsınız.

ne kadar kötü bir durum sizin içinde insan ne yapacagıni bilemez.
okuyunca içim burkuldu ya

konunun devamını okuyabilmek için tam 43 sayfayı okumak zorunda kaldım arkadaşım yazmışsın etmişsin de olaylar tam olarak nasıl gelişti neler oldu kız eve girdi ne yaptı tam olarak toplayıp anlatsaydın keşke yarım yarım anlatmışsın. Ya kıza ne olduğu konusuna gelinceye kadar umarım 43 sayfa daha olmaz ya:) . Neyse konuya gelince en iyisini yapmışsın kız için zor bir durum kim bilir ne haldedir birlikte daha yaşamayadıkları evde aldatılmak çok korkunç iğrenç mahvedici bir durum Allah sabır versin.

yanlız sana kimsenin ulaşmaması senin kimseye ulaşmaman bence çok sacma..
o eve illa biri gelir denk gelirsiniz.
sen acaba yalan mı söylüyosun?
madem bi konu actın bi şeye sebep oldun gidip ögrenmeden nasıl için rahat edebiliyor ki? kim olsa gidip bi bakardı . insan istese her türlü ulaşır.
ulaşmak istemediğine göre böyle bir olay yok sanırım?
şimdi hemen yok ben seni inandırmak zorundayım deme. ben olaya en başından beri inananlardanım.
kız şöyledir böyledir kendimi şöyle hissedicem demek yerine bi sekilde ulaşabilirsin.

şahsen ben böyle bir olaya karışsam uyku uyuyamazdım ögrenmeden
yazdıklarında kötüyüm filan diyorsun ama bence çok rahat görünüyorsun.

Son düzenleme:

ne kadar ilginç düşünüyorsunuz...
adamlar altı üstü karşı apartmandan bir daire kiralamış,evlenip oturacaklarmış.
öncesi yok,sonrası muamma.
arayıp ulaşamıyormuş daha ne yapsın,pusu mu kursun pencereye?
kaldı ki ailesinden birilerşi gelip girse apartmana,nerden bilecek kim olduğunu?
tanıdığı insanlar değil ki bu kişiler.
taşınma sırasında tanışılmış,telefonlar alınmış bu kadar:26:

telefon numarasına kadar varsa demekki ulaşabileceği bir kişi olarak düşünüyorum, tesadüfen o eve giren adamı görüyosa bence o eve giren diger kişiler de cok rahat görebilir!!

ulaşmak isteyen her türlü ulaşır. kızında aramaması enteresan... hiç mi arayıp detay sormaz
insanın aklına bin türlü soru geliyo..
tabi yaşayan bilir. ama bu olasılıkarı da düşünmek lazım..

Kaldı ki arkadas kızın cok kötü durumda olabileceğini düşünüyor.
nasıl uyuyabiliyor ki insanın hiç aklından cıkmaz böyle bişeye sebep olmak..

halen yazıyorsam o kızı gercekten merak ettiğim ve arkadasında ona ulaşmasını istediğim içindir.

Nasıl ulaşabilirim yardımcı olur musun bana ? Sadece cep telefonu var; o da kapalı. Gittim kapılarına not bile yapıştırdım endişelendiğime ve haber beklediğime dair. Rahat gecem ve günüm yok. Varsa bildiğiniz bir yol paylaşırsanız sevinirim.

bütün sayfaları okudum ve çok üzüldüm gerçekten..
bu forumda çok şey görüp çok şey öğreniyoruz artık hiçbir şeye şaşırmıyorum..
sadece gelecek konusunda kaygılıyım.
yazık yaniii.
2 dakkalık zevkler için yıkılan hayatlara yazık..
ne hayaller ne planlar ne mutluluklar yıkıldı kim bilir.
konu sahibi arkadaşım en iyisini yaptın gerçekten kızın o aşağılıkla evlenip bir ömür mutsuz olmasındansa şimdi olsun ki iyileşsin biran önce.
umarım kızın iyi haberlerini alırsın...
kendini suçlama sakın.

Bilinmeyen numaralardan isme ait başka numara var mı diye defalarca sorguladım. Apartmana girip, tuttukları daireye not bıraktım. Karşı daireye de haber bıraktım şayet gelen olursa ve görürse bana haber vermesini rica ettim. Ev sahibinin bilgisi vardır diye ona ulaşmaya çalıştım, apartmanda bilen tanıyan yok. Kızın hattı kapalı olmasına mesajlar attım; Açtığından haberim olsun diye.
İyi ya da kötü hiçbir haber alamadım henüz.

Başkalarının özel hayatlarına karışmamanız gerektiğini, buna hakkınızın olmadığını anladığınız zaman bu ülkede bir şeyler değişmeye başlayacak. 2-3 gün önce tanıştığımız komşu bile hayatımıza bu denli karışabilecekse işimiz var demektir. Bu iyilik yapmak değildir. Eve getirdiği kadın tarafından bakmamışsınız hiç olaya, belki kandırıldı, nişanlı olduğunu bilmiyordu belki. Ama doğru hepiniz ahlak bekçisisiniz, hepiniz çok yüksek ahlaklısınız, tek doğru sizin doğrunuz, bu sitede sayfalarca kızlık zarımı diktirdim, adamı kandıracağım, seviştik, durumu nasıl lehime çevirebilirim yazılarının sahipleri sizler değilsiniz. Gerçekten tiksindim konulardan, bilgi almak için girdiğim siteye bak, üyeliğimi iptal edeceğim.
Keşke o adam ya da kadın burayı okuyor olsalar da, özel hayatına tecavüz ettiğiniz, sevişmesini izlediğiniz yetmiyormuş gibi bir de videoya çektiğinizi bilse ve size dava açsa, bir avukat olarak ücretsiz alırım davasını. Sırf sizin gibi insanlar kimselerin hayatına müdahale edemesinler diye. Bunun BÜYÜK BİR SUÇ olduğunun bilincinde bile değilsiniz. Ben aldatılacak olsam bile bunu 2-3 günlük komşumdan öğrenmek istemem, gecenin bir yarısı böyle biri beni arasa, kendi işine bak, evimi mi gözetliyorsun derim. Bu tam anlamıyla hastalık, başka bir şey değil.
İnsanların hayatlarına müdahale edemezsiniz, evlerini gözetleyemezsiniz, evine kimle girip çıktığı, kimin kimi aldattığı, ne yaptığı sizi ilgilendirmez. Kendi hayatlarınıza bakın, bir şeyleri düzeltmek istiyorsanız kendinizi düzeltin. Oturup magazin izleyeceğinize, bütün gün saçma sapan kadın programları yerine biraz kitap okuyun, yararlı sitelere girin, kendinizi geliştirin. Kendinize bir hayat kurun, gerçek bir hayat!! O zaman kim ne yapıyor diye heyecan aramanıza gerek kalmaz, başkalarının hayatlarını böyle mahvetmez, burnunuzu sokmazsınız. Dilerim bunların cezasını bir şekilde çekersiniz.
Şu sayfaları okudukça neden GERİ kaldığımızı bir kez daha anladım. Kendinizi geliştirmek yerine başkalarını düzeltmeye (!) çalışıyorsunuz, komiksiniz.

Konu eve getirdiği kız değil bizzat nişanlısı. Ne yani çeyiz evinde NİŞANLISINI ALDATAN biriyle evlenmesine göz yumulması sizce normal mi?

Bizi sizin gibi adalet, hak, hukuk bilen biri mi temsil edecek?
Haksızın yanında olmanız yetmiyormuş gibi gelip bir de ahlak bekçisi diyorsunuz!
Bazı kadınlar gerçekten aldatılmayı hakediyor derler de inanmak istemem ama siz gibi uçkur delisi adamların bir genç kızın hayatını karartmasına göz yuman bir kadını görünce hak vermeden edemiyorum.
Bir gün aldatıldığınızda sevgiliniz size, seni aldattım kusura bakma der böylece medeniyete ermiş olursunuz

Son düzenleme:

hayatımda okuduğum en saçma yorumlardan oldu.
bir kere arkadaşın konusuyla yok diktirmek yok adamları kandırmak ne alaka.
biri bir şey yapıyorsa arkasında durmalıdır her ne yaparsa, ben de onu savunurum ama konuyla alakası yok şu anda.
kaldı ki burda kandırılan evlenmek üzere olan bir kızcağız.
napsın yani 2 gün önce tanıştı diye öküzün tekiyle evlenilmesine göz mü yumulsaydı.
ayrıca 2. kadın konuyla ne alaka.
adamın nişanlı olup olmadığını bilmemesi biz ilgilendirmiyor, konuyla da hiç ilgisi yok.
şahsen büyük konuşmak istemem, Allah kimseye de vermesin ama aynı durumda olsam bilmek isterdim.
konu sahibi seni sonuna kadar destekliyorum.
şu yorumunuzla asıl biz size gülüyoruz çok komiksiniz.
evlenmek üzere olan bir nişanlıya müstakbel evlerinde kendi koltuklarında aldatıldığını söylemek geri kalmaksa çağdaşlık nasıl bişey acaba?
çok fazla sözlük filan mı okudunuz?
üyeliğinizi iptal ettirmeniz bence de çok iyi bi fikir.

Yeni üyesiniz ve soluğu burada almışsınız.

Biraz Kadınlar Kulübü'nü keşfetmeyi deneyin.

Gercekten ilginc ve hazin bir durum. Düsünüyorum da böyle bir durumla karsilassam ne yapardim. Cok zor. Ama sizin verdiginiz karari verirdim herhalde. Cok üzgünsünüz bunu yazilarinizdan anliyorum birde kizi merak ediyorsunuz. Benim aklima sadece birkac soru takildi?

1. Bu ev zemin katta mi ?
2. Bu kiza ne söylediniz de geldi ? bu iki sorunun cevabini anlamadim.

Bu kadar üzülmeyin eminim ki bir gün bu kiz size tesekkür edecek. Suan sokta ve ayakta duramiyor kesin. Nisanlisiyla görüsmek istemedigi icin telefonunu acmiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…