Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

kıza bir şey olur diye korktuğumdan çağırmadım. annem tanık, o da gördü. fotograf çektim&video çektim. kanıt çok. ama çoğu kişi ara diyor. arayacağım şimdi.
kötü bir şeye sebep olursam bilemiyorum artık...........

canım neden kotu bişeye sebep olasın kı hatta arkadaşın sana ne kadar teşekkür etse azdır.

vallahi göbeğim çatladı burda, ara artık arkadaşım yazık değilmi o kızcağıza.beklediğin hata yarın herşey için geç olabilir.özelden ara sesini değiştir bişekilde söyle bence

Böyle bi durumda ertesi gün değil anında öğrenmek isterdim sonradan öğrenmek daha kötü oluyor. Sen o gün saf saf onu sevmiş düşünmüş iyi geçinmiş oluyorsun ve birden onun aslında seni aldattığını öğreniyorsun. Şimdi söylemen daha iyi olur

pembe dizi gibi takipte sanırım herkes bu satte canlı canlı olacakları bekliyorlar...

allah o adamı ıslah etsin demekten başka bişey gelmyor aklıma...15 gün sonra eşiyle oturacağı evde,koltukta vs..neyse artık...nasıl böyle bir şeye teşebbüs edebiliyor,vicdansız,midesiz...artık daha ne diyeyim bilmyorumki...

siz karar verene kadar adam alıp kadını gidecek bile belkide...

allahım bu ne pişkinliktir sanki kendi karısı cam açık perde açık edepsiz pislik adam ya bari bi halt yiyosun saklanda yap utanmaz adam işte ne blr utanmak ara canım kız görsün hallerinii o pisliğin

giderse erkeği bu kız bassa nolurki? nişanlısına hemen kızın ona asıldığını söyler.. inkar eder diyoruz bence nişanlısı gitsin görsün

arkadasinin yerine koy kendini ve vakit kaybetmeden haber ver bence

Arkadaşım ver biz arayalım en kötü.Vakit kaybettin çok.
Direk sor deki evdeki sizmisiniz bir çift var ama kim bilemedim .Senin haberin varmı diye.Direk söyleme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…