Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

bence arama ya .ara diyenler heyecan arıyorlar herhade.kız sinir krizleri geçirir kolay mı böyle bir şey yaşamak.sonra en azından usülünce sakinleştirerek anlatır delilleri gösterirsin.ha inanmazsa kandırılırsa da o zaman kendi bilir,mutlu yarınlara (!) hazır olsun,günah senden gider.

canım ben de sayfalardır kız gelsin görsün yoksa kandırılır diyorum:)
video olmazsa dediğim bazı arkadaşlar videoya gerek yok söyle ya da kapısına git falan demişler ondandı

valla kapısına git diyende oldu
geç oldu uyuyodur kızı uyandırma diyende
videoya çek izlet bunlardan daha mantıklı olmakla birlikte
konu sahibi kızın arkadaşı olsaydı işe yarayabilirdi
ama kızla daha yeni tanışmış
ben olsam elin kızına değil nişanlıma güvenirdim

bu arada benim tel ayıptır söylemesi çok iyi video çeker
ama gece vakti aynı odanın bir ucundan diğer ucunu çekecek olsam netliği bozulur
birde gece vakti camdan çeksem dahada bozulur
görüntü bozuldukça kızın inancı kaybolur gibime gelio

Arkadaşım ver biz arayalım en kötü.Vakit kaybettin çok.
Direk sor deki evdeki sizmisiniz bir çift var ama kim bilemedim .Senin haberin varmı diye.Direk söyleme.

O zamanda nişanlısına sorarsa ben değilim der. Adamın elinde bedava yalan oluyor.

ara "sizin evin ışıkları yanıyor.sahura mı geldiniz?" falan de...ama öyle de olmaz.adamı arar kız eve mi gittin diye bu sefer.adam da toparlanır gider.yok sen kızı çağır o görsün bence.40 video olsa sevdiğine inanır.salla videoyu.

kendimi aşk ı memnu izliyo gibi hissettim meraktan çatlıyorum şuan durum trajik o kız için çok üzüldüm ama bi taraftanda sevindim geç olmadan öğrenmiş olur ne mal olduğunu...

Bir ömür evi paylaşmak için gelecek olan biri var o eve.Yakışırmı bu hareket.Şimdi üzülsün ağlasın ilerde çoluk çocuğa karışıp ayrılmak istesede ayrılamaz.

Bu olaya hiç inanasım gelmiyor ya niyeyse:)))
Kızı arayıp ne dediniz?
Biraz sonra konu sahibi ya polis bile geldi çok kötü kavga ettiler diyecek ya da aa ben yanlış anlamışım kardeşi ya da akrabasıymış diyecek::)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…