Arkadaşımın takıntısı

deryafr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
50
8
1
27
Yakın bi arkadaşım çok büyük bi hata yapıp sevgilisinin olduğu ili yazdı tercih yaparken yapma etme ona göre ayarlama yarın öbür gün nolacak belli değil dedik böyle dedikçe uzaklaştı bizden şimdi aramız çok soğuk ama çocukla bi problem çıkarsa gittikleri yerde çok yalnız kalcak biliyorum ve kendini toparlayamayacak napmalıyız ben yakınlarında da değilim başka arkadaşı da yok orda, bizi bile görmüyor bizle olması gereken zamanlarda onla oluyor nasıl çocuğa olan bağımlılığını azaltabiliriz?

Hey allahım ya siz annesi falan mı sandınız kendinizi bu ne yahu nerden buluyorsunuz bu kadar başkasının hayatına müdahale etme hakkını. Sizden uzaklaşmasına şaşmamalı
Ki bence takıntılı olan sizsiniz...

Bence gayet sizi ilgilendirir
Arkadaş, arkadaşı hata yaparken uyarmalıdır
Siz de kavga, gürültü olmadan anlatmalısınız hissettiklerinizi
Hissettiklerinizi de ekleyin, evet.
Sadece olası sonuçları değil, 1. kişi diliyle anlatın
Hala diretiyorsa yapacak bir şey yoktur, kimsenin seçimine karışamazsınız

Arkadaşını uyarıyor, niye saldırıyorsunuz, kayınvalidelerinizin karışmasından refleks oldu herhalde.
Konu sahibi, siz gerekli uyarıyı yaptınız ama dinlemiyorsa bir şey yapamazsınız. Arkadaşlık göreviniz onu uyarmak ötesi değil.

Böyle zamanlarda araya giren hep pişman edilmiştir...Usulca uyardıysanız artık çekilin bence..Herkes kendinden sorumlu küçük çocuğunuz değil ki o sizin..

Aa size ne ayol? İstediği yeri yazar, istediği acıyı çeker, ister çocuğa aşırı bağımlı olur. ister ayrılır kahrolur.

Sizinle gelmedi diye mi trip atıyorsunuz kıza?
Başkasının eline bakmak zorunda gibi davranıyor hayır benle gelmeyecekti zaten aynı yerdr okumamız söz konusu değil ayrılınca gelip bana anlatacak üzülmesini istemiyorum bu kadar basit sadece sizi kimse mi bi konuda uyarmaya çalışmadı? Arkadaşlarınız sizin için uğraşmadı?

Hey allahım ya siz annesi falan mı sandınız kendinizi bu ne yahu nerden buluyorsunuz bu kadar başkasının hayatına müdahale etme hakkını. Sizden uzaklaşmasına şaşmamalı
Ki bence takıntılı olan sizsiniz...
Kendi yerinize koyamıyorsunuz sanırım,bi hata yapan arkadaş uyarılır bizim çevremizde :) müdahale etme seviyem de şöyle şöyle de olabilir iyi düşün bu kararı verirken demek bu kadar başka bi şey yapan yok zaten hey allam :)

Kendi yerinize koyamıyorsunuz sanırım,bi hata yapan arkadaş uyarılır bizim çevremizde :) müdahale etme seviyem de şöyle şöyle de olabilir iyi düşün bu kararı verirken demek bu kadar başka bi şey yapan yok zaten hey allam :)
Bu cevapları kayınvalidelerine verebilseler BDV konularının %95'i azalmış olurdu boşversene ;) İyi yapmışsın uyararak ama artık senin yapabileceğin bir şey kalmamış. Pişman olursa ilk sana gelir, yüz verme.

bırakında hata yapmışsa bile kendi görsün, neden ayrılmasını istiyorsunuz ki?
Yok ayrılsın demiyorum kör gibi peşinden gitmesin biraz kafasını kaldırsın uzaktan bakabilsin neler yaptığına istiyorum ne dese evet diyecek konumda şuan

Yakın arkadaşlarımdan birinin de iş durumu için erkek arkadaşının olduğu şehre gitme gibi bir seçeneği vardı. Oturduk konuştuk kendimce olumsuz/ olumlu öngörülerimi söyledim ama ille de böyle böyle olacak diye diretmek manasız. Kendi hayatımızdaki tercih ve sonuçlarıyla zar zor boğuşurken bir başkasının kararlarını yönlendirmeye çalışmak ayrı külfet ve sorumluluk...

İyi de bundan size ne? Sonuçta arkadaşınız bu kişi. Sizi bağlamaz ki. Ben olsam umrum olmaz, bana ne der geçerim.
Yakın arkadaşım bir sürü şey paylaştığım bi insan onu üzen şey beni de üzer ben kötü bi şey yapsam o da beni uyarır çünkü kötü körüne bi şeye bağlanmasa keşke diyorum sadece

B
Yakın arkadaşlarımdan birinin de iş durumu için erkek arkadaşının olduğu şehre gitme gibi bir seçeneği vardı. Oturduk konuştuk kendimce olumsuz/ olumlu öngörülerimi söyledim ama ille de böyle böyle olacak diye diretmek manasız. Kendi hayatımızdaki tercih ve sonuçlarıyla zar zor boğuşurken bir başkasının kararlarını yönlendirilmeye çalışmak ayrı külfet ve sorumluluk...
ben de böyle yaptım başka bi fikir öneren olur mu diye dedim

Back
X