arkadaşımın yaptığı oyun!! trajıkomik bir hikaye!ve sonunda pişmanlık!

bende sordum ee artık barışmassanız ne olucak ne planlıyorsun diye..
aileler işin içine girdi diyor..
sevgilisi diyormuş ki artık başka bir erkek bul kandırcan mı napcan ben istemiyorum diyomuş..
ya da istemeye geliriz..1-2 ay evli dururuz snra boşanırız ben istemiyorum gelip ailene de anlatırım olayı dyormuş..
şimdi yanımda gördükçe kıyamıyorum ya:S

aylinde tanıdık biri değil.
o sahte adresten bulduğu bir kızmış.
sevgilinle alakası yokmu hiç dedim hayır hiç tanışmıyolardı bile diyo.neden yaptın diyorum hiçç..
eylence..

Son düzenleme:
Bence barışmadan önce arkadaşınız insanları kandırmanın şaka olmadığını idrak etsin.
Önce başkalarına maddi manevi zarar verecek eylemleri için üzülmeyi onları düzeltmeyi öğrensin.
Şu an sadece erkek aradaşıyla bozuştuğu için üzgün, başkalarını kandırdığı için değil.
Bence olaydaki en mühüm nokta budur.
Zira bunu öğrenmezse evliliği de oyundan öteye gitmez.
Ortaya çıkmadığı sürece insanları kandırmayı hak görmeye devam eder.

hımm anladım
valla arkadaşın özür dilesin gönlünü alsın. kaşınmış resmen çünkü
aylinde ayşeyi sinir etmek için başka şeyler yaparsa işte o zaman kötü olur.
ağlamakla eline birşey geçmez. ben hakkettim haklısın desin sevgilisine. bence barışılar

Peki sizce "eğlence" uğruna başkalarının duygularıyla oynanması "ahlaka" sığar mı? Ya da "tanımadığın biriyle cinsel içerikli muhabbetlere girmek" eğlence olarak adlandırılabilir mi?

benm anlayamadığım nokta bi bayan erkek facebook profili açıp neden bayanları kandırmak ister ki? arkadaşınızın bilinçaltı hiçte masum değil adamın korkması gayet normal.ben bile korktum taa buralardan...böle insanlarda war demekki.hiç görmedi bi adam için ağlayan kızda cabası.

çocuk en doğrusunu yapmış bence yalancı birisiyle bir ömür geçermi. ne istemiş o kızdan yalanla dolanla kandırınca çokmu zevk almış. çocukça ve aptalca bir oyun ve ettiğini bulmuş. yapacak birşey yok ne derse desn çocuk ona asla bundan sonra inanmaz

katılıyorum size ama yaşının küçük olmasının etken olduğunu düşünüyorum. inşallah aklını başına getirir bu olay

kızlar ben napıyım şimdi?
aylini arayıp ben bilmiyordum bu şekil olduğunu hakkını helal et diyim mi ben çok korkarım ah almaktan..
arkadaşımın sevgilisiyle konuşiyim mi ki barıştırmak için?
bi akıl verin????

Bunun "mutsuz" bir beraberlik olacağı ortadayken onları barıştırıp daha sonra arkadaşınızın sevgilisinden "ah" almayı istermisiniz? Lütfen yapmayın...

Çok uzun yazdım ama maalesef doğruları yazdım. Hatta sonrasında editledim de. İsterseniz okuyun, siz hiç mi hiç bu işe bulaşmayın derim.

öyle çocuğun gibi arkadaşlar olur ya..
aynen öyle işte..
ve kıyamıyorum yaptığı hata bağırdım çağırdım..
ama bir çözüm bulmamız gerek..

yazdıklarınızın hepsi doğru haklısınız.

sen karışma bence arkadaşın sorunlarıyla kendi baş etsin belki bir daha yapmamayı öğrenir böylece
aylinide arasın sevgilisinide arasın herkezden özür dilesin. o olayı halledince sen helalliğini alırsın.

Eğer çözüm bulunması gereken konu "yanlış zamanda" yaşanan "yanlış bir beraberlik" ise, 1-2 ay evli kalıp boşansınlar. Belki bu "evli" kaldıkları süre içinde birbirlerini affedebilirler. Ama eğer siz olaya el atıp bir nevi "zorunlu" bir barıştırma yaparsanız ileride onların kurdukları "aile"de byük problemler baş gösterir... Birde bu aileye bir "çocuk" gelirse ve çocuk "mutsuz" olursa bunun vebalini kaldırabilir misiniz? Ben sadece bu yüzden bulaşmayın demiştim. 1-2 aylık evlilik süreci her ikisine de iyi gelebilir. Birbirlerini affedebilirler. Bunu "arkdaşınız" konuşsun ama, siz yapmayın...

aylin artık arkadaşımın sevgilisiyle iyice yakınlaşmaya çalışıyor..
ayşe aramaz aylini sanmıyorum..
sevgilisinden özürdiledi çok..
ama yukarda yazdıklarımı söyledi işte..
aileler işin içine girmeseydi keşke..

kız saçma sapan bişey yapmış tamamda,çocuk ne kadar meraklıymış başkasına koşmaya öyle ya bi gecede öğrendim bitti aylinede daha konuşalım filan..
arkadaşın hatalı diye erkek arkadaşına lafta edemez şimdi.belki şakaydı hepsi tadı kaçtı ayliin kötü niyetli değildir yada illa çok barışsın istiyosan(ki bence çocuk sakat) aylini biz gaza getirdik diye kendi üzerinize çekin az..

doğru söylüyorsun canım..
ama birde çocuk şey demiş
"isteme faslı olur yada ben askere giderim sen birini bulursun artık"..
ne dediği belli değil şu an gerçekten..oda haklı ne diyim..

doğru söylüyorsun canım..
ama birde çocuk şey demiş
"isteme faslı olur yada ben askere giderim sen birini bulursun artık"..
ne dediği belli değil şu an gerçekten..oda haklı ne diyim..

Çocuk da arkadaşınızla ne kadar aşağılayıcı konuşmuş! Birini kandırırsınlar falan... Tamam yapılan çok çok kötü bir şey ama hiç kimsenin aşağılanmaya hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…