aylini arkadaşım da sevgiliside daha önce hiç tanımıyorlarmış..
aylin bu sahte açılan faceden aşık olmuş hiç görmeden..
kız daha 17 yaşındaymış..
çok üzüldüm kıza ama resmen kulaklarımla duydum cinsel muhabbetleri açmak için can atıyordu..
ayşenin sevgiliside korumaya almasının sebebi
beni kandırdın diyor daha önceden o face yi kapat demişti..
oda kapatmadığını öğrenince böyle olmuş..
şimdide aylinle yakınlaşıp ayşeyi sinir etmeye çalışıyor..
bende sordum ee artık barışmassanız ne olucak ne planlıyorsun diye..
aileler işin içine girdi diyor..
sevgilisi diyormuş ki artık başka bir erkek bul kandırcan mı napcan ben istemiyorum diyomuş..
ya da istemeye geliriz..1-2 ay evli dururuz snra boşanırız ben istemiyorum gelip ailene de anlatırım olayı dyormuş..
şimdi yanımda gördükçe kıyamıyorum ya:S
aylinde tanıdık biri değil.
o sahte adresten bulduğu bir kızmış.
sevgilinle alakası yokmu hiç dedim hayır hiç tanışmıyolardı bile diyo.neden yaptın diyorum hiçç..
eylence..
Bence barışmadan önce arkadaşınız insanları kandırmanın şaka olmadığını idrak etsin.
Önce başkalarına maddi manevi zarar verecek eylemleri için üzülmeyi onları düzeltmeyi öğrensin.
Şu an sadece erkek aradaşıyla bozuştuğu için üzgün, başkalarını kandırdığı için değil.
Bence olaydaki en mühüm nokta budur.
Zira bunu öğrenmezse evliliği de oyundan öteye gitmez.
Ortaya çıkmadığı sürece insanları kandırmayı hak görmeye devam eder.
Peki sizce "eğlence" uğruna başkalarının duygularıyla oynanması "ahlaka" sığar mı? Ya da "tanımadığın biriyle cinsel içerikli muhabbetlere girmek" eğlence olarak adlandırılabilir mi?
adlandırılamazda bir çözüm arıyoruz işte..
Çok uzun yazdım ama maalesef doğruları yazdım. Hatta sonrasında editledim de. İsterseniz okuyun, siz hiç mi hiç bu işe bulaşmayın derim.
kızlar ben napıyım şimdi?
aylini arayıp ben bilmiyordum bu şekil olduğunu hakkını helal et diyim mi ben çok korkarım ah almaktan..
arkadaşımın sevgilisiyle konuşiyim mi ki barıştırmak için?
bi akıl verin????
öyle çocuğun gibi arkadaşlar olur ya..
aynen öyle işte..
ve kıyamıyorum yaptığı hata bağırdım çağırdım..
ama bir çözüm bulmamız gerek..
yazdıklarınızın hepsi doğru haklısınız.
sen karışma bence arkadaşın sorunlarıyla kendi baş etsin belki bir daha yapmamayı öğrenir böylece
aylinide arasın sevgilisinide arasın herkezden özür dilesin. o olayı halledince sen helalliğini alırsın.
Eğer çözüm bulunması gereken konu "yanlış zamanda" yaşanan "yanlış bir beraberlik" ise, 1-2 ay evli kalıp boşansınlar. Belki bu "evli" kaldıkları süre içinde birbirlerini affedebilirler. Ama eğer siz olaya el atıp bir nevi "zorunlu" bir barıştırma yaparsanız ileride onların kurdukları "aile"de byük problemler baş gösterir... Birde bu aileye bir "çocuk" gelirse ve çocuk "mutsuz" olursa bunun vebalini kaldırabilir misiniz? Ben sadece bu yüzden bulaşmayın demiştim. 1-2 aylık evlilik süreci her ikisine de iyi gelebilir. Birbirlerini affedebilirler. Bunu "arkdaşınız" konuşsun ama, siz yapmayın...
doğru söylüyorsun canım..
ama birde çocuk şey demiş
"isteme faslı olur yada ben askere giderim sen birini bulursun artık"..
ne dediği belli değil şu an gerçekten..oda haklı ne diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?