- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
katılıyorum size ama yaşının küçük olmasının etken olduğunu düşünüyorum. inşallah aklını başına getirir bu olay
kız saçma sapan bişey yapmış tamamda,çocuk ne kadar meraklıymış başkasına koşmaya öyle ya bi gecede öğrendim bitti aylinede daha konuşalım filan..
arkadaşın hatalı diye erkek arkadaşına lafta edemez şimdi.belki şakaydı hepsi tadı kaçtı ayliin kötü niyetli değildir yada illa çok barışsın istiyosan(ki bence çocuk sakat) aylini biz gaza getirdik diye kendi üzerinize çekin az..
aylin artık arkadaşımın sevgilisiyle iyice yakınlaşmaya çalışıyor..
ayşe aramaz aylini sanmıyorum..
sevgilisinden özürdiledi çok..
ama yukarda yazdıklarımı söyledi işte..
aileler işin içine girmeseydi keşke..
Çocuk da arkadaşınızla ne kadar aşağılayıcı konuşmuş! Birini kandırırsınlar falan... Tamam yapılan çok çok kötü bir şey ama hiç kimsenin aşağılanmaya hakkı yok.
Çocuk da arkadaşınızla ne kadar aşağılayıcı konuşmuş! Birini kandırırsınlar falan... Tamam yapılan çok çok kötü bir şey ama hiç kimsenin aşağılanmaya hakkı yok.
Yaşı kaç bilmiyorum.Atlamış olabilirim.Bir 17 yaş var ama o da kandırılan kız diye anladım ben.
Neyse yaşı ne olursa olsun evlenmek için daha çok küçük.
Umarım dediğiniz gibi olur.
Konu sahibi bence siz hiç karışmayın bu barıştırma hikayesine.
peki olayları ayşenin ailesi bilse nasıl bir tepki verir:26: çünkü ayrılma durumu su yüzüne çıkarsa öğrenecekler.
doğruu..
ben erkek arkadaşımı ariyim..
arasın ayşenin sevgilisini desin " ben dedim konuşiyim diye sorun yok kızın suçu yok" diye..
bu daha mantıklı sanırsam..
valla belirtemedi kimse yaşlarını ama alamak zor değil. en fazla 20 yaşındalar
tabi insan var 15 yaşında olgunlaşır kimi insan var 25 yaşında.
konu sahibinin arkadaşının kesinlikle evlenmeye hazır olmadığı konusundada hemfikirim. şuanda onun çok daha farklı şeyleri uğraş edinmesi gerekiyordu
barışsalar bile evliliği biraz ileri bir tarihe almalarını tavsiye ederim
işte o zaman mahkemelik olurlar..
olay sonuçta birlikte olduklarını öğrenmelerine kadar gitmiş..
ayşe diyor şikayetçi olur annemgil diye..
işte o zaman mahkemelik olurlar..
olay sonuçta birlikte olduklarını öğrenmelerine kadar gitmiş..
ayşe diyor şikayetçi olur annemgil diye..
nasıl yani. neyi şikayet edecekki..yaşı tutmuyormu kızın yoksa
kimlikte tutmuyormuş yaşı..
geç yazdırmışlar baya..
arkadaşlar ben yeterince bunları söyledim hatta kavga ettik böyle bir kızla benide knuşturdun sevgilimide diye..
sonra sen nasıl birisin böyle bir şey yapabildin ben küçük bir şaka sandımda dedim böyle anlatmamıştın da dedim..
ama o çocukla mutlaka barışması gerekiyor???
bu konuda yapılabilecek ne varr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?