bunları okuttum ona..okudukça ağlıyor..
ben bu duruma düşmek istemiyorum barışmak istiyorum v.s..
çocuk demiş yine tamam evlenelim en fazla 2 ay sonra bitsin diye..
aylin artık arkadaşımın sevgilisiyle iyice yakınlaşmaya çalışıyor..
ayşe aramaz aylini sanmıyorum..
sevgilisinden özürdiledi çok..
ama yukarda yazdıklarımı söyledi işte..
aileler işin içine girmeseydi keşke..
bilmediğimiz için tam olarak, kaç yaşında ve ne zaman ilişkiye girdiklerini.... bir sürü varsayım yapabiliriz ancak
bencede canım..ayşe de oltasını fena kıza atmış yani kaş yapim derken göz çıkarmış elindekinden de olmuş.sarmış başına o da sarmış ayşeninkine.hadi ayşeninki bi nevi affedilse de erkek arkadaşının yaptığını ayşe nası affedecek o kızla kaynaşmış vs.falan.
9-10 ay önce diyor arkadaşlar.
yani arkadaşım reşit olmamış tam olarak kimlikte de gerçektede
şuan 18,5 yaşında olduğuna göre..
sevgilisi kaç yaşında şu anda
9-10 ay önce diyor arkadaşlar.
yani arkadaşım reşit olmamış tam olarak kimlikte de gerçektede
şuan 18,5 yaşında olduğuna göre..
kesin olarak reşit miymiş değilmiymiş?peki o çocuk kaç yaşındaymış? canım bekaretin ne zaman bozulduğu anlaşılamaz.çocuk 10 ay önce değilde 1 ay önce beraber olduk derse arkadaşın nasıl ispatlycak 10 ay önce beraber olduklarını.benim amacım arkadaşınızı eleştirmek değil beni ilgilendirmez zaten bu bilgisayarı kapattığımda unutcam herşeyi. sonuçta bir hemcinsimn yanlış şeyler yapmasını istemem ailesi anlayışlı bir ailedir inş. inş eğitimine devam eder ve kimse de konuşmaya cesaret edemez.
kesin olarak reşit miymiş değilmiymiş?peki o çocuk kaç yaşındaymış? canım bekaretin ne zaman bozulduğu anlaşılamaz.çocuk 10 ay önce değilde 1 ay önce beraber olduk derse arkadaşın nasıl ispatlycak 10 ay önce beraber olduklarını.benim amacım arkadaşınızı eleştirmek değil beni ilgilendirmez zaten bu bilgisayarı kapattığımda unutcam herşeyi. sonuçta bir hemcinsimn yanlış şeyler yapmasını istemem ailesi anlayışlı bir ailedir inş. inş eğitimine devam eder ve kimse de konuşmaya cesaret edemez.
bencede canım..
ya bu kadarda abartılcak bi durum değil artık ya!!
çocuğun hakaretlerini bir duysanız şimdi..
yanımda şoktayım yani..
bende dedim bırak ya diye..
arkadaşımda tamam ben senle uğraşamam dedi..
öyle kapattılar..
bakalım nolcak..
görende ayşe 3-5 kişiyle yatmış aldatmış sanıcak..
çocuk havalarda artık..
bence 1 aylık bekaret bozulmasıyla 10 ayığın arasında farklar var, tak değince geçmiyor çünkü zedelenme, bence bir uzman anlar bunu
erkek arkadaşı karaktersiz adamın tekiymiş.
aylin denen kız da garip, ne demek yani "ben hala kızım". yarın erkek arkadaşı onu da ayşenin durumuna düşürürse ne yapacak?
yani ayrılmaları belki de daha hayırlı olmuş, beş para etmez adamın tekiymiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?