Arkadaşımla olan tartışmamda ben mi haksızım?

Ben insanların yaşadığı şeyleri yargılamam asla hep de şunu söylerim kimse ben şunu yapmam ya da benim başıma şu gelmez demesin herkes her şeyi yapabilir. Ancak tutumları çok önemlidir benim için bir hatanın içinde olsalar bile. Arkadaşınız 18 yaşında bir hata yapmış bunu sizinle paylaşmak istemiş buraya kadar sorun yok desek de sonrasında kurduğu cümleler pişkince. Yani keşke yaşamasaydım, evet kadının günahı yoktu ama benim de haberim yoktu çok geç öğrendim gibi yapıcı cümleler kursaydı sizin de bu tepkiyi vereceğinizi düşünmüyorum. Çünkü her şeyi yaşar insan da ama utanma duygusu ve o mahcubiyet ortada yoksa tehlikeli bir kıvama gelmiş demektir.

Zaten asla yargılayacak bir insan değilim.Ben de çok mu dört dörtlüktüm hayır değildim.Ama yaşattıklarımı yaşadım derslerimi aldım önüme bakıyorum hatta keşke zamanında yaptığım hataları o insanlara karşı telafi etme şansım olsa diyorum.

En iyisi yapmışsınız.Surtuk kadına.

Arkadaşının hangi evli erkeği kafeslemeye çalışıyor acep şu an..
Hiç merak etmesin su testisi su yolunda kırılır.
Yarın belalı birine denk gelir,istese de kurtulamaz,ağlamaya başlar
Artık o adam arkadaşınızı döver mi keser mi..

teknik olarak dediği doğru, evli adam düşünecekti karısını. sonuçta arkadaşınızın değil onun sadakat yükümlülüğü var eşine karşı. ha ama ahlaka ve vicdana sığıyor mu yaptığı, tabii ki hayır. insanlar hata yapabilir ama hatasını üstünden seneler geçtikten sonra bile hala savunması çok rahatsız edici. iyi yapmışsınız.

Arkadasin arsiz, ustune konusmaya bile değmez.tabiiki sen haklisin.cevap verip muhattap olma sakin

Prensipli olmak iyidir. İlişkisi olan br erkeğe bu niyetleri besleyen kadınları toplum olarak dışlamalıyız. Tabi ki bunu yapan erkekleri de.

Bu beni yargılama ama dan sonrası zaten hiç iyi devam etmiyor. Hadi pişman olsa neyse dersini aldın olan oldu der geçersin de, herkes istiyor ki her haltı yesinler ama kimse ben buna katılmıyorum bu yanlış demesin, ayakta alkışlayalım hatta. Engellemeniz falan abartı olmuş ama daha fazla görüşmek istemediğiniz biriyle de kesinlikle muhatabı kesmeniz lazımdı zaten. Herkesin kendine göre yaşam anlayışı ve ahlaki değerleri var. Hayatınızdaki insan bunlara uymadığında hep sizi rahatsız edecekti bu durum. Uyuşmadığınızla görüşmemek en mantıklısı

E ama ne kazığı atmış adama öğrenemicez şimdi, az daha dişini sıkıp dinleseydin ya keşke.

Engellemeseydim inanın konu ve tartışma uzayıp gidecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…