- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
sanmamBirde merak ediyorum adliyeye taşınsa bu olay burda yazılanlar delil sayilmaz mi
sayılmaz malesefBirde merak ediyorum adliyeye taşınsa bu olay burda yazılanlar delil sayilmaz mi
Keşke şöyle yapmasaydın böyle yapsaydın diyenleri de anlamıyorum. Kadıncağız olaylar bu noktaya gelmeden fikir istedi, hiç aklında yokken buradakilerin de önerisiyle eşine söyledi..Böyle bir durum yaşandı. Kadıncağız zaten üzgün, olan olmuş. Gerçekten çok zor bir konu. Lütfen daha da zorlaştırmayın. Bundan sonrasını düşünmek lazım artık.
sayılmaz malesef
sanmam
git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş.
Film gibi. Eşiniz oralara gitti, olaylar çıktı falan, canlı yayın yaptınız resmen. Merak ettim sonunu.
Sizin kocanız birinin evine aynı sebeple gitse kapı eşiğinde internete mi yazarsınız olanları?Canlı yayın falan afedersin de ne alaka. Adamın haysiyetine kastedecekler adam da yazık kızlar zor durumda kalır diye susacak mıydı. Herkes önce kendini düşünmek zorunda. Bu adam tehdit olayını bilmeden gidip burnumuzu sokalım uyaralim diyerek gitmedi ki. Kendine laf getirmemek için gitti. Düşünerek yazmanı rica ediyorum. Konu yeterince hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?