arkadaşın kızı

Kolay mi bir adama şerefiyle namusuyla yaşayan bir adama iftira atmak. İnsanların hayatıyla oynamayı çocuk oyuncağı sanmışlar. Eşiniz kesinlikle doğru yapıyor illaki o kameralardan belli olur ne halt yedikleri pisliklerin. K kutsal_Su sen canını hiç sıkma esin halledecektir.

Kizlar bence birbirinin üstüne atacak bu kadr ciktiysa inkar etmezler panikle, ayse dedi kocan taciz etti deriz diye serap dedi diye dökülürler.allah yardim etsin

Aynen alkışlıyorum.
Kadının eşinin huyunu bilmeden eşine söyle diyenler olmuş sonra adam böyle bir tepki verince keşke sussaydın diyenler var.. Ki bence en doğru olanı buydu göz yumulamazdı, ben olsam onca emeğimle çabamla namusumla geldiğim noktaya iki çocuğun korkusundan zarar getirtmeyim diye susmazdım, eğer sussaydı da senin çocuğunun başına gelseydi sussalardı ne yapardın diyeceklerdi..
Konu sahibesi en fazla taşınırsınız, ben bir asker için şeref ne demek çok iyi anlıyorum. Çünkü genelde meslekleri vatana içten temiz dürüst bir bağlılık, sadakat, dürüstlük gerektirdiği için haksızlık, yalan, adaletsizlik karşısında boyun eğecek karaktere sahip olmak onlar için imkansız.

Dualarım sizinle, siz en doğrusunu yaptınız. Allah yardımcınız olsun.

git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş.

Ben ilk yorumumda daha farklı yaklaşmıştım fakat bunu görünce sizi uyarmak istedim. Eğer konuya müdahil olacaksanız bazı hanımların söylediği gibi önleminizi alın derim. Çünkü bu iftira olayı gerçekten yaşanırsa Allah korusun sıkıntılı bir durum. Bazı suçlar şikâyete tabii olmuyormuş, yani bir kere iftira atıldığı zaman şikâyeti geri çekseler de dava kapanmıyor.
Bir olay gelmişti kulağıma; bir genç kız hoşlandığı çocuk kendisiyle birlikte olsun(belki de evlensin) diye bana tecavüz etti diyor(rızasıyla birlikte olmuşlar) daha sonra da şikayetini geri alıyor fakat yaşı küçük olduğu için dava kapanmıyor ve hiç unutmam bana aktaran kişi; tecavüzle suçlanan çocuk için "efendi bir çocuktu, üniversite mi okuyormuş, üniversite sınavına mı girecekmiş, ağlaya ağlaya hapse girdi." diye anlatmıştı. Şakası yok yani söyleyeyim istedim.

gördüler mi ne oldu acayip merak içindeyim ya. olay serap'ın ailesinede taşındımı ne oldu bitti çok merak ediyorum. konu sahibi aileye kızlarının intihar etmekle de sizi tehdit ettiğini söyleyin ki kızlarına dikkat etsinler. sonra intihar edip başınıza kalmasın.

Film gibi. Eşiniz oralara gitti, olaylar çıktı falan, canlı yayın yaptınız resmen. Merak ettim sonunu.

Film gibi. Eşiniz oralara gitti, olaylar çıktı falan, canlı yayın yaptınız resmen. Merak ettim sonunu.

Canlı yayın falan afedersin de ne alaka. Adamın haysiyetine kastedecekler adam da yazık kızlar zor durumda kalır diye susacak mıydı. Herkes önce kendini düşünmek zorunda. Bu adam tehdit olayını bilmeden gidip burnumuzu sokalım uyaralim diyerek gitmedi ki. Kendine laf getirmemek için gitti. Düşünerek yazmanı rica ediyorum. Konu yeterince hassas

Nasil anesine soyleme deniliyi anlamiyorum tabiki annedine soyleyin pes yani boyle bi konuu komsu mu cozucek anne ailedi bilmeli

eşim geldi kızlar. kamerada öpüşme gmrülememiş. yönetici eşimin hatrı için baya uğraşmış ama tam bilememiş ayarlarını güvenlik anlıyor tarihsel kayıtları falan bulmakta. eşim anlattığı tarihe bakamamışlar. ama adam inanmış eşime. zaten eşime bağırmamış kızına bağırmış duydukları karşısında. kız da inkar etmiş

Sizin kocanız birinin evine aynı sebeple gitse kapı eşiğinde internete mi yazarsınız olanları?
Olay gerçekse tabi ki haklı adam. Ama bana inandırıcı gelmedi.
Belki eş zamanlı takip etsem inanırdım ama sonra okuyunca garip geliyor.
Bu kadar önemli bir konuda ailem söz konusuysa eşikte durup kimseye yazamazdım. Olaya müdahil olurdum. Düşünerek yazıyorum merak etmeyin.
İnanırsam özür dilemesini de bilirim.

Birlikte hareket etmeniz her açıdan çok daha iyi oldu, gizli saklı şeylerde hayır olmaz. Serap da Ayşe de şimdi tutuştu, zaten anne düşünüp şüpheli anları hatırlamıştır, dan dan aklına gelir. Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir. İçin için yemekten kurtuldunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…