- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
dimi saolun ben büyüttüm sanırımBida kaynima mesaj atarken dikkat ediyim....
Bence yeni dogum yaptiginiz için lohusaik sendromunu atamamişsiniz.
Aşkım yazmiyor camim yazmiyor sevgilim bulusalim yazmiyor.yazan şey salak,sizin oralarda boylemi cilvelesiliyor.
Bebeginize odaklanin güle güle büyütun hayırlı olsun..
Canım ben nedense konunu okurken sana hak verdim biz kadınlar bazı şeyleri his ederiz içimize doğar ben yüzde yüz var demiyorum ama asla olmazda demiyorum çünķü böyle olaylar çok yaşanıyor günümüzde
Bizimkiler akli selim degil o zaman.aklı selim bir cevap çok teşekkür ediyorum arkadaşlar hiç haber izlemiyorsa demekki
Bizimkiler akli selim degil o zaman.[
Ben kiskanç bir aslan kadini olarak bile sizin kiskancliginizi yersiz ve saçma buldum.
Sen anneliginin keyfini surecegine takintilarinla ugrasiyorsun.esin bile gulmus senin dusuncene.cidden birsey olsa abine soyluycem dediginde gulmezdi aksine sizin ustunuze gelir bagirarak bastirir telaslanirdi.burdan bile anlamalisin.yeni evinizin bebeginizin keyfini cikar.
o hep öyledir ciddiye almaz güler ben alıştım olsa dahi güler yani astarsız biraz
bendede kaynımın numarası yok tepkimde haksız mıyımKaynimin numarası bende yoktur bile. Tamam sorabilir konuşabilir yazisabilirler ama 3 gün sürmesi enteresan. Açıkçası ben öz abimle bile 3 gün mesajlasmam. Konu bulamam yani.
telefonu öyle bir fırlattım ki belli etmemem imkansızdı :)Aile icinde bu tarz yakistirmalardan hoşlanmıyorum böyle şeyler insanın aklına gelmemeli öte yandan bende istemem bu şekilde samimi olunmasını kıskandığını belli etmeden mesafe koy mesajlaşma istemiyorum deseydin daha iyi olurdu. Senin durumun sendrom değil bence
İnsan kaynıyla 3 gün boyunca niye mesajlaşır.yani 8 yıllık evliyim 1 sefer bile mesajlaşmadım ben bi işim olursa arar söylerim o kadar.bana saçma geldi.
Bende kıskanırim ama şimdi sen yakıştırmış oldun her bir araya geldiğinizde çekinerek bakacak aklına gelecektelefonu öyle bir fırlattım ki belli etmemem imkansızdı :)
geçen kaynım aradı bilmediğim bir numara ,actım baktım o konuştum kızıma verdim tlf sonra onu istedi diye ,
annem saşırdı kaynının tlf yokmu sende diye , bende ne gerek var ki dedim ,
gerçekten de gerek yok yanii
Bende kıskanırim ama şimdi sen yakıştırmış oldun her bir araya geldiğinizde çekinerek bakacak aklına gelecek
Yani evet haklısın canımben bu erkeklerin düşüncesiz tavrından bıktım durduk yere iş açtı başıma hayır msjlaşmayıver öldün mü bide üç gün araklıklı aralıklı
bendede kaynımın numarası yok tepkimde haksız mıyım
nasıl davranmalıyım peki taktik verin lütfenHaklısın ama hakliyken haksız duruma dusmemelisin
nasıl davranmalıyım peki taktik verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?