Arkadaşınıza böyle davranır mısınız ?

Luhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
26
17
88
35
İstanbul
Gerçekten bu bende artık dert meselesine dönüştü. Aynı iş yerinde çalıştığım ve bana en iyi arkadaşımsın diyen bir kız arkadaşım var. Bir senedir beraber çalışıyoruz ve samimiyiz. Ben 22 oda 21 yaşında. Anlayacağınız çocuk değiliz yani en azından ben. Konuya gelecek olur isem , yaklaşık 9-10 kere küsüp barışmışızdır bu zamana kadar ve hep ben gitmişimdir onun yanına. O hiç gelmez. Ben haksız olduğum halde bile giderim sırf aynı yerde çalışıyoruz küslük kırgınlık olmasın diye. Ve şunu da eklemek isterim çoğu zaman konuşuyoruz hep benim hatalı olduğumu söylüyor.

Sorun şuydu İstediği yere müsait olamadığım gidemediğim için bir anda konuşmayı kesti gidip yanına derdin ne diye sorduğum içinde bi git ya cevabı aldım.

—————-

Sanırım uzun yazmışım biraz kısaca özetledim. Herkese fikri için çok teşekkür ederim cidden. İçim gerçekten rahat şuan , değer vermeyen insanlara değer vermemek gerekiyormuş bu u anladım şuan. Çok teşekkürler.

Son düzenleme:
Siz onu en yakın arkadas görüyorsunuz da o görüyor mu bakalım

Kendisi en yakın arkadaşım olduğumu söylüyor. Üstelik ne zaman benim bir arkadaşım gelse bile trip atar benimle konuşmaz, arkadaşlarımı sevmiyormuş. Ben insanlarla ilişkileri iyi olan biriyim.

Gerçekten bu bende artık dert meselesine dönüştü. Aynı iş yerinde çalıştığım ve bana en iyi arkadaşımsın diyen bir kız arkadaşım var. Bir senedir beraber çalışıyoruz ve samimiyiz. Ben 22 oda 21 yaşında. Anlayacağınız çocuk değiliz yani en azından ben. Konuya gelecek olur isem , yaklaşık 9-10 kere küsüp barışmışızdır bu zamana kadar ve hep ben gitmişimdir onun yanına. O hiç gelmez. Ben haksız olduğum halde bile giderim sırf aynı yerde çalışıyoruz küslük kırgınlık olmasın diye. Her neyse son zamanlar tartışmadık bayağıdır. Konu şu ki bir sonra ki gün ikimizde izinliydik. Denize gitmek istedi. Bende ilk olarak şuan ki halimle gitmek istemediğimi ayrıca müsait olmadığımı daha önceden söylese olabileceğini ama gitmeden bir gün önce söylediğinde gelemeyeceğimi söyledim.Haftaya veya önümüzde ki ay gidebileceğimizi söyledim. Ne giyecek bir şeyim vardı ki cidden nede tam müsait değildi durumum. Hazırlığım yoktu. Para durumum bile müsait değildi. Üstelik gece 12 de çıkacaktım işten. Gelemeyeceğimi belirttim direk benimle konuşmayı kesti. Şaşırdım ilk tepki vermedim. Sonra gidip derdin ne diye sordum? Bir şeyler anlatıyorum elinde telefon sosyal medyada dolandı yüzüme dahi bakmadı yani takmadı beni. Bi git ya diyerek el hareketi yaptı ve o an o kadar üzüldüm ki anlatamam. Daha öncede çok şey yaptı hep gittim alttan aldım çünkü hep o haklıymış öyle diyor kırılıyormuş. Çok saçma değil mi ? Bazı bana yaptığı bıraktığı zor durumlarda oluyor , oldu bayağı hatta. En yakın arkadaş bunu yapar mı? Ne olursa olsun gelip asla özür dilemez ben hatalıyım demez. Böyle çocukca küsmeleri var ve ben hariç herkese yapar. Küstüm konuşma bile demez bir anda konuşmayı keser.Cidden suçlu olmadığımı biliyorum. Hiç konuşmuyoruz adım atmadı fakat öyle bir baskıda hissediyorum ki kendimi suçlu gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Baskın karaktrr olma çabasında arkadaş. Senin bi suçun yok ki niye üzülüyorsun herkesin her an her istediği olmuyor malesef. O da bunu öğrenememiş belli ki. Bırak boşver. Kendi düşen ağlamaz senin gibi vefalı bir insanı kaybeden o..

Baskın karaktrr olma çabasında arkadaş. Senin bi suçun yok ki niye üzülüyorsun herkesin her an her istediği olmuyor malesef. O da bunu öğrenememiş belli ki. Bırak boşver. Kendi düşen ağlamaz senin gibi vefalı bir insanı kaybeden o..

Haklısınız sadece kendimi kötü hissettim bir an , teşekkür ederim

Gerçekten bu bende artık dert meselesine dönüştü. Aynı iş yerinde çalıştığım ve bana en iyi arkadaşımsın diyen bir kız arkadaşım var. Bir senedir beraber çalışıyoruz ve samimiyiz. Ben 22 oda 21 yaşında. Anlayacağınız çocuk değiliz yani en azından ben. Konuya gelecek olur isem , yaklaşık 9-10 kere küsüp barışmışızdır bu zamana kadar ve hep ben gitmişimdir onun yanına. O hiç gelmez. Ben haksız olduğum halde bile giderim sırf aynı yerde çalışıyoruz küslük kırgınlık olmasın diye. Her neyse son zamanlar tartışmadık bayağıdır. Konu şu ki bir sonra ki gün ikimizde izinliydik. Denize gitmek istedi. Bende ilk olarak şuan ki halimle gitmek istemediğimi ayrıca müsait olmadığımı daha önceden söylese olabileceğini ama gitmeden bir gün önce söylediğinde gelemeyeceğimi söyledim.Haftaya veya önümüzde ki ay gidebileceğimizi söyledim. Ne giyecek bir şeyim vardı ki cidden nede tam müsait değildi durumum. Hazırlığım yoktu. Para durumum bile müsait değildi. Üstelik gece 12 de çıkacaktım işten. Gelemeyeceğimi belirttim direk benimle konuşmayı kesti. Şaşırdım ilk tepki vermedim. Sonra gidip derdin ne diye sordum? Bir şeyler anlatıyorum elinde telefon sosyal medyada dolandı yüzüme dahi bakmadı yani takmadı beni. Bi git ya diyerek el hareketi yaptı ve o an o kadar üzüldüm ki anlatamam. Daha öncede çok şey yaptı hep gittim alttan aldım çünkü hep o haklıymış öyle diyor kırılıyormuş. Çok saçma değil mi ? Bazı bana yaptığı bıraktığı zor durumlarda oluyor , oldu bayağı hatta. En yakın arkadaş bunu yapar mı? Ne olursa olsun gelip asla özür dilemez ben hatalıyım demez. Böyle çocukca küsmeleri var ve ben hariç herkese yapar. Küstüm konuşma bile demez bir anda konuşmayı keser.Cidden suçlu olmadığımı biliyorum. Hiç konuşmuyoruz adım atmadı fakat öyle bir baskıda hissediyorum ki kendimi suçlu gibi hissediyorum. Sizce ne yapmalıyım ?
Onun adı arkadaş değil ruh emici. Benim bile ruhum daraldı. Yüzüne bile bakmayın hatta trip atmaya çalışırsa onun taktiğini uygulayın. Kırıldım konuşmak istemiyorum diyin.

benim de hayatımda vardı böyle bir tip.son yaptığında yetti artık dedim bir daha da yüz vermedim.sonra pişman oldu dolandı dolandı peşimde ama içimden de gelmedi yeniden samimi olmak.artık hayatımda değil, kafam daha rahat.

Kendisi en yakın arkadaşım olduğumu söylüyor. Üstelik ne zaman benim bir arkadaşım gelse bile trip atar benimle konuşmaz, arkadaşlarımı sevmiyormuş. Ben insanlarla ilişkileri iyi olan biriyim.

Sanki hayatta kalmış tek insan gibi davranıyorsunuz arkadaşınıza.

Samimi olarak söylüyorum , trip atan , küsen , kendimi anlatmak için çabaladığım , enerjisi düşük hiçbir insanı asla hayatımda tutmam.

Direkt silerim. Siliyorum.

Iletisiminizi kesmeniz çok doğru bir karar olur.

Ha o zaman hemen barışmaya çalışacaktır ve ben olsam asla kabul etmem.

Merhaba merhaba, bu kadar ..

Bana göre bu yaşadıklarınızı sineye çekmenizde sizin normal olmadığınızın işareti.
Ne diyelim ki ? Bu tarz biri olmazsa hayatınızdan çok büyük bir şey gitmiş olacak , o da SORUN.

Neden kendinizi bu durumlara dusuruyorsunuz?
Alttan ala ala başiniza cikarmissiniz.
Hayatinizdan cikarilmasi gereken insanlar arasinda 1inci bu kiz olmali bana gore.
Bu zamana kadar benden kusenlerden ozur dilemedim, yanlarina gitmedim. Cunki onlara karsi hic bir hatam olmadi.
Bir arkadasim vardi. Her kesden kuserdi. Bana da bir kac kere kustu ama bakti hic yuz vermiyorum kendisi geldi barışti. İsi gucu her lafa alinip kusmek. Hic cekemem oyle insanlari ...

Ben sizde buldum hatayı, ne demek o hatalı olduğu zaman bile gidip sizin konuşmanız , egosu fazla şişmiş. Böyle insanlara anlayacağı dilden konuşmakta gerek

Kendinizi kötü hissetmenize gerek yok arkadaşınız küsmeye yer arıyor bencilce davranıyor bence halden anlamıyor çünkü denize gitmeye müsait değilmişiniz haklı sebepleriniz var en yakın arkadaşım diyebiliyorsa size anlayışlı olabilirdi çocukca saçma davranmış.

Size her yönden zararı olan biri o halde. Bir de sizin diğer insanlarla ilişkinizi engellemeye çalışıyor bu en yakın arkadaşın yapacağı bir şey değil düpedüz kıskançlık uzaklaşın o insandan bence

Kendinizi kötü hissetmenize gerek yok arkadaşınız küsmeye yer arıyor bencilce davranıyor bence halden anlamıyor çünkü denize gitmeye müsait değilmişiniz haklı sebepleriniz var en yakın arkadaşım diyebiliyorsa size anlayışlı olabilirdi çocukca saçma davranmış.
Halden anlamayan bencil insanla arkadaş olunmaz zararın neresinden dönerseniz kar

Back
X