Gerçekten bu bende artık dert meselesine dönüştü. Aynı iş yerinde çalıştığım ve bana en iyi arkadaşımsın diyen bir kız arkadaşım var. Bir senedir beraber çalışıyoruz ve samimiyiz. Ben 22 oda 21 yaşında. Anlayacağınız çocuk değiliz yani en azından ben. Konuya gelecek olur isem , yaklaşık 9-10 kere küsüp barışmışızdır bu zamana kadar ve hep ben gitmişimdir onun yanına. O hiç gelmez. Ben haksız olduğum halde bile giderim sırf aynı yerde çalışıyoruz küslük kırgınlık olmasın diye. Ve şunu da eklemek isterim çoğu zaman konuşuyoruz hep benim hatalı olduğumu söylüyor.
Sorun şuydu İstediği yere müsait olamadığım gidemediğim için bir anda konuşmayı kesti gidip yanına derdin ne diye sorduğum içinde bi git ya cevabı aldım.
—————-
Sanırım uzun yazmışım biraz kısaca özetledim. Herkese fikri için çok teşekkür ederim cidden. İçim gerçekten rahat şuan , değer vermeyen insanlara değer vermemek gerekiyormuş bu u anladım şuan. Çok teşekkürler.
Sorun şuydu İstediği yere müsait olamadığım gidemediğim için bir anda konuşmayı kesti gidip yanına derdin ne diye sorduğum içinde bi git ya cevabı aldım.
—————-
Sanırım uzun yazmışım biraz kısaca özetledim. Herkese fikri için çok teşekkür ederim cidden. İçim gerçekten rahat şuan , değer vermeyen insanlara değer vermemek gerekiyormuş bu u anladım şuan. Çok teşekkürler.
Son düzenleme: