E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
canım inşallah dediğin gibi hayırlısı ne ise o olsun bende adetimi bekliyorum 2 aşılmanın startını vermek için
senin 4 aşılamanın başarılı olmasını dilerim allah gönlüne göre versin
geçen ay çok yumurtam geliştiği için aşılamam iptal olmuştu...bugün 3 gün gecikmesne rağmen adet oldum...kendikendime acaba bu sefer kendiliğinden mi oldu demiştim ama olmamış(((az önce doktorumla görüştüm pazartesi gününe randevumu aldım yumurta takibi ve iğnelerim başlar..allahım hakkımızda hayırlısını nasip et(amin)
geçen ay çok yumurtam geliştiği için aşılamam iptal olmuştu...bugün 3 gün gecikmesne rağmen adet oldum...kendikendime acaba bu sefer kendiliğinden mi oldu demiştim ama olmamış(((az önce doktorumla görüştüm pazartesi gününe randevumu aldım yumurta takibi ve iğnelerim başlar..allahım hakkımızda hayırlısını nasip et(amin)
neslihan sakinleşmen için nasıl bir şurup önerdi dr.un canım merak ettim
valla o ilaç bitkisel gayet güzel bir etkisi var arada bende kullanıyorum arızaya geçince....
valla o ilaç bitkisel gayet güzel bir etkisi var arada bende kullanıyorum arızaya geçince....
selam neslihan bende daha önce 3 aşılama yaptırdım sadece ilk günler dikkat ettim ama yemeğimi felan kendim yaptım.. bazen markete gidip ufak tefek şeyler taşıdım... ama 3 de olmadı.. senin tuttuysa ilk seferlerinde annenede yakınındaymış öyle yap bence... ben genelde tüp bebek tedavisinde olunca o zaman daha dikkat etmek sürekli dinlenmek, ayağı ve beli sıcak tutmak gerektiğini biliyordum...
sana bişey sormak istiyorum şu perhiz işini açıklarmısın biraz... benim genelde 3-4 günlük perhizlerle oldu aşılamam ve doktorlar ve laboratuvardaki işlemi yapan kişide perhiz süresinin 3-4 gün olması gerektiğini söylemişti....hatta doktorlarda çatlatma iğnesi olacağım günden bir gün öncesi bana ilişki yasak bugünden sonra demişlerdi... kafam almadı şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?