E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
kızlar dünden beri kasıklarım karnım felaket ağrıyo....sizinde öyle oldumu diğer aşılamalrı hatırlayamıyorum bayağ oldu...bir de üstüne üstlük kabızlıkta var(zaten ilk tutan aşılamam bu kabızlık yüzünden sonlanmıştı ne yapcam offfffff....allahım hayırlısıyla şu aşılamayı olsam artık.......
kızlar dünden beri kasıklarım karnım felaket ağrıyo....sizinde öyle oldumu diğer aşılamalrı hatırlayamıyorum bayağ oldu...bir de üstüne üstlük kabızlıkta var(zaten ilk tutan aşılamam bu kabızlık yüzünden sonlanmıştı ne yapcam offfffff....allahım hayırlısıyla şu aşılamayı olsam artık.......
İlk aşılaman tutmuşmuydu senin ne güzel demkki şansın fazla bize göre.Bende daha hiç tutmadı.Çok Şanslısın ama ama sen bunu kabız olarak riske atma lütfen.hemen araştır bitki çaylarından yada meyvelerden ne iyi geliyorsa uygula.
Geçmiş olsun umarım bu sefer hiç bir engelle karşılaşmazsın ve 2 hafta sonra güzel haberlerin gelir.
Kızlar 4 aralıkta 4. aşılamamı oldum allahın izniyle ...artık allaha dua etmekten başka yapabilecek bişeyim yok......mevlam inşallah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip eder....bu aşılamamda hiç olmadığım kadar sakinim...içtiğim şurubunda etkisi vardır bunda herhalde ,,kendikendime ne tutacak diyorum ne de tutmayacak bir tuhaf duygudayımm...atık alıştımya ondan kaynaklanıyo sanırım...GÖRELİM MEVLA NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER....18 aralıkta beta hcg var allahım inşallah çifte bayram yaparız...geçen senede kurban bayramında 1 hafta önce 2. aşılamamdan sonra kürtaj olmuştum..allahım bir daha nasip etmesin kürtaj çok zor..........bu sefer inşallah hayırlısıyla tutsun ve hayırlısıyla tamamına ersin(amin)
Umarım çift bayram yaparsınız bu sefer.Zordur elbet cından can gidiyor kürtajda .Bir daha yaşatmasın allah o acıyı.
selam canım, inşallah olumlu sonuç alırsın.....hamiş haberlerini bekliyorum..
bende yarın, cuma günü saat 3de 4. aşılamam olacak, bilemiyorum her iki durumada hazırladım kendimi.. inşallah bende bu sefer mutlu sona ulaşabilirim.. yarın benim için dua edin kızlar.. artık bu işlemler hepimiz için son olurda bebişlerimize kavuşuruz inşallah... kendinize iyi bakın ...
nazlımelek inşallah 15 gün sonrasında güzel heberler verirsin bize canım.....
neslihancım aynı dileklerim senin içinde geçerli .... hadiii nüfus patlaması yapın....
Kızlar 4 aralıkta 4. aşılamamı oldum allahın izniyle ...artık allaha dua etmekten başka yapabilecek bişeyim yok......mevlam inşallah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip eder....bu aşılamamda hiç olmadığım kadar sakinim...içtiğim şurubunda etkisi vardır bunda herhalde ,,kendikendime ne tutacak diyorum ne de tutmayacak bir tuhaf duygudayımm...atık alıştımya ondan kaynaklanıyo sanırım...GÖRELİM MEVLA NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER....18 aralıkta beta hcg var allahım inşallah çifte bayram yaparız...geçen senede kurban bayramında 1 hafta önce 2. aşılamamdan sonra kürtaj olmuştum..allahım bir daha nasip etmesin kürtaj çok zor..........bu sefer inşallah hayırlısıyla tutsun ve hayırlısıyla tamamına ersin(amin)
hayırlı olsun kucakların bebiş dolsun ..................Şeniz
selam kızlar dün gündüz 3 de aşılamam olacaktı ama akşam 19.30 a aldılar akşam aşılamam oldu kendime çok dikkat ediyorum şimdilik... hepimiz için hayırlısı olsun..
neslihan canım sen öncekilerde tutanlar oldu demiştin eğer bir sakıncası yoksa sende kaç yumurta olmuştu ozamanlar ve eşinin sana verilen spermleri kaç milyondu.. dün eşimin değeri diğer 3 seferlerde verilenlerden çok çok iyiydide birazda olsun umutlandım ben bu sefer ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?