Aşılama arkadaşlar 4. aşılamaya 2. startı verdik.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar sabah 5.45 de çatlatma iğnemi olacam...salı 16 45de de aşılamam olacak çok heyecanlıyım.....sanki ilk defa olacak gibi....şimdilik herşey normal gidiyo..dün e2 226 çıktı allahtan artık hayırlısı bakalım sonuçta ne olacak....

kızlar dünden beri kasıklarım karnım felaket ağrıyo....sizinde öyle oldumu diğer aşılamalrı hatırlayamıyorum bayağ oldu...bir de üstüne üstlük kabızlıkta var(zaten ilk tutan aşılamam bu kabızlık yüzünden sonlanmıştı ne yapcam offfffff....allahım hayırlısıyla şu aşılamayı olsam artık.......

İlk aşılaman tutmuşmuydu senin ne güzel demkki şansın fazla bize göre.Bende daha hiç tutmadı.Çok Şanslısın ama ama sen bunu kabız olarak riske atma lütfen.hemen araştır bitki çaylarından yada meyvelerden ne iyi geliyorsa uygula.
Geçmiş olsun umarım bu sefer hiç bir engelle karşılaşmazsın ve 2 hafta sonra güzel haberlerin gelir.

mrb ben yeni üyeyim bende ilk aşılamamı oldum 14.11.2007 de sonuç belli olur inş.pozitiftir.bu bebeği çok istiyorum çünkü inş.hakkımızda hayırlıs olur arkadaşlar ha bide benim kasıklarım çok ağrıyor karınımın içi acıyo hareket ederken sizlerde de oldumu aynı şey

s&g
Şikayetler hepimizin değişik değişik oluyor.Ama tutup tutmadığını anlamak için erken daha tüm belirtiler.Olur umarım..

canım hemen doktorunu ara belki zararı olmayan bir ilaç verir kabızlık için sinameki çayı kabızlığa iyi geliyormuş ama yan etkisi varmı bebiş için bilmiyorum

ben de kayısı falan duymuştum bir de zeytinyağı içiyorlarmış 2-3 çorba kaşığı.Tabi bolca su içmen lazım

ewet canım benim ilk iki aşılamam tuttu ama malesef kürtaj oldum 3. tutmadı(bu da 4. artık olmassa tüp bebek..kabızlık yüzünden psikolojim iice bozuldu hiçbişey yiyemiyorum yediğimde boğazıma diziliyoo..rezene iiçebilirsin demişti doktorum ama ben pek kullanmak istemiyorum...

Kızlar 4 aralıkta 4. aşılamamı oldum allahın izniyle ...artık allaha dua etmekten başka yapabilecek bişeyim yok......mevlam inşallah bu sefer hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip eder....bu aşılamamda hiç olmadığım kadar sakinim...içtiğim şurubunda etkisi vardır bunda herhalde ,,kendikendime ne tutacak diyorum ne de tutmayacak bir tuhaf duygudayımm...atık alıştımya ondan kaynaklanıyo sanırım...GÖRELİM MEVLA NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER....18 aralıkta beta hcg var allahım inşallah çifte bayram yaparız...geçen senede kurban bayramında 1 hafta önce 2. aşılamamdan sonra kürtaj olmuştum..allahım bir daha nasip etmesin kürtaj çok zor..........bu sefer inşallah hayırlısıyla tutsun ve hayırlısıyla tamamına ersin(amin)

Umarım çift bayram yaparsınız bu sefer.Zordur elbet cından can gidiyor kürtajda .Bir daha yaşatmasın allah o acıyı.

selam canım, inşallah olumlu sonuç alırsın.....hamiş haberlerini bekliyorum..
bende yarın, cuma günü saat 3de 4. aşılamam olacak, bilemiyorum her iki durumada hazırladım kendimi.. inşallah bende bu sefer mutlu sona ulaşabilirim.. yarın benim için dua edin kızlar.. artık bu işlemler hepimiz için son olurda bebişlerimize kavuşuruz inşallah... kendinize iyi bakın ...

hadi bakalım allah yardımcın olsun
dualarım seninle canım...inşallah hayırlısıyla tutar aşılamalarımız...
inşallah bu sefer anne olma sırası bizdedir....
haberlerini bekliyorum canım..kendine ii bak
stres yapmamaya çalış

nazlımelek inşallah 15 gün sonrasında güzel heberler verirsin bize canım.....
neslihancım aynı dileklerim senin içinde geçerli .... hadiii nüfus patlaması yapın....

nazlımelek inşallah 15 gün sonrasında güzel heberler verirsin bize canım.....
neslihancım aynı dileklerim senin içinde geçerli .... hadiii nüfus patlaması yapın....

ikiz üçüz patlatacaz inşallah nüfusu ii dileklrin için sağol morgülcüm
bir dahaki ay senide bekliyoruz ......

hayırlı olsun kucakların bebiş dolsun ..................Şeniz

selam kızlar dün gündüz 3 de aşılamam olacaktı ama akşam 19.30 a aldılar akşam aşılamam oldu kendime çok dikkat ediyorum şimdilik... hepimiz için hayırlısı olsun..
neslihan canım sen öncekilerde tutanlar oldu demiştin eğer bir sakıncası yoksa sende kaç yumurta olmuştu ozamanlar ve eşinin sana verilen spermleri kaç milyondu.. dün eşimin değeri diğer 3 seferlerde verilenlerden çok çok iyiydide birazda olsun umutlandım ben bu sefer ...

ilk aşılamamda 2 yumurta eşim sperm sayısı 8 milyondu tuttu
ikincide 3 yumurtam vardı eşimin sperm sayısı 10 milyondu tuttu
3.aşılama 3 yumurta sperm sayısı 29 milyondu tutmadı
4. aşılama 3 yumurta sperm sayısı 10 milyon inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…