- Konu Sahibi EU2
-
neslihan canım çok saol değerlerinizi paylaştığın için....
bizim hep bende 2 yumurta oluyordu eşimde 5 milyon % 100 hareketli veriyorlardı ..bu ay bende 1 yumurta eşimde 13 milyon hareketli sperm oldu bu sefer..... bunuda keçiboynuzu kürü uyguladık bu ay ondan dolayı arttı sanırım değerler...
benim pcodan dolayı geç gelişiyordu 4 gün gonal f 2-3 günde pregnly kullanıyordum..
ama bu pregnly çatlatma iğnesi 5000 lik olandan değil bu 1500 lük tek kutu, içinden 2 dozu şişeye hazırlıyordu doktorum eczaneye bunu götürüp iğne atınıyordum sonra yumurtam gelişincede çatlatma iğnemi oluyordum.....yumurtalar öyle gelişiyordu yani bu ay tek oldu ama sadece gonal f ve çatlatma iğnesi kullandım ve erken gelişti yumurtam..
neyse inşallah sonuç ikimiz içinde olumlu olur....
neslihancım aşılama öncesinde de sonrasında da akıntı normaldir güzelim kullandığımız ilaçlar yüzünden oluyor.......
geldim canım burdayımmmmmmmmmm....
müjdeyi önce sen vereceksin inşallah.. sabırla beklemeye devam... başka şeylerle meşgul ol canım kendini serbest bırak.. bu sefer bende çok istiyorum ama sürekli dua edip sabrediyorum....
açıkcası bu sefer 4. de bizimde herşey yolunda gitti hatta aşılamada eşimin spermini verirlerken bu sefer ultrasonla baktılar ve görüntüyü çıkarıp elime verdiler bizim spermleri hazırlayan bayan bak inşallah bu sefer olacak olursa bu ilk resmi olur dedi... bazen ona bakıyorum bende senden farklı değilim yani..birazda olsun umutluyum ama çok korkuyorum .. beklemek benide çok sıkıyor bunaltıyor..
benim hiç birinde olmadı malesef ama bu sefer eşimin değeri çok iyiydi.. rapor alabilmem içinde bu son aşılamayı yaptırmama gerekti.. olmazsa bende hemen tüp bebeğe geçeceğim ama ondanda korkuyorum yumurta toplama felan..
senin yine ikisinde tutmuş, bu seferde olucak inşallah.. kendine çok dikkat et.. ayağını çok sıcak tut..
neyse şimdiden aklına öyle kötü şeyler getirme.. olacak ve bu sefer kucağıma alacağım diye düşün... yeni hamile kaldığını öğrenen biri vardı geçenlerde, göbüşüyle konuşup biz seni bekliyoruz bebişim sende bizi fazla bekletme felan diyormuş o sıkıntılı zamanlarında..bende arada bir elimi koyup nazar boncuğum nalı meleğim bu sefer gelde çifte bayram olsun diyorummm işde yavaş yavaş tırlatıcaz yakında...:roflol:laelaelaelaelaecanım ya tutmasıylada iş bitmiyo ki insanın karşısına başka sorunlar çıkıyo.....
şimdiden kürtaj korkusu sardı beni...........o daha kötü inanki............allah yaşatmasın kimseya........
canım hadi iyigeceler.. kafana takma olurmu... yarın yine görüşürüz.. bye..
neslihan naber canım...yerimseniben bugünde ağrıların varmı...bende normal arada oluyor şimdi..
iyi canım benim gibiymişin benimde arada geliyor gidiyor... ya bu sefer çevremde çok arkadaşın haberi oldu şimdi hepsi bayramda güzel haberler bekliyorlar benden.. benide o geriyor biraz...:çok üzgünüm: ne bileyim keşke bir mucize olsada hamile olsammmmm..:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?