Arkadaslar bakarmısınız:S

Guley

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2009
385
4
96
Diğer
merhaba...

kısaca derdimi söyleyeyim..benim göğüslerimde sertleşme oluşmuş ve ben korkuyorum acaba mı diye?

meme kanseri riski artık her kadında olabiliyor...korkmalımıyım korkmamalımıyım..ilginç olanda ikisindede sertleşme var..birinde az ama:SSSS

şimdidem cevplarınız için teşekkür ederim..

merhaba...

kısaca derdimi söyleyeyim..benim göğüslerimde sertleşme oluşmuş ve ben korkuyorum acaba mı diye?

meme kanseri riski artık her kadında olabiliyor...korkmalımıyım korkmamalımıyım..ilginç olanda ikisindede sertleşme var..birinde az ama:SSSS

şimdidem cevplarınız için teşekkür ederim..

Geçmiş olsun,ihmal etmeyin.
Yarın doktora gidiniz...

ihmal etmemelisin cnm .hemen korkma da zaten her bayanın kontrole gıtmesı gerekıyor .

sen de ihmal etme kontrole gıt .regl donemınde bayanların goguslerınde sertlesme

oluyor zaten ,ama genel olarak bu sorunu yasıyorsan ıhmal etme doktora gıt .

gecmıs olsun .

teşekkür ederim arkadaslar ikinizede..bugün fark ettim sertleşmesini..birde adetime 10 gün var...çocuk içinde uğraşıyorum ..hamilelik olabilirmi:(

teşekkür ederim arkadaslar ikinizede..bugün fark ettim sertleşmesini..birde adetime 10 gün var...çocuk içinde uğraşıyorum ..hamilelik olabilirmi:(

Gebelikle ilgili bir bilgim yok.
Hayırlı haberler alırsınız inşallah...

cnm setleşme yumurtlama zamanı bile olabilir hormonlarla alakalı .meme kanserinde bildiğim kadarıyla tamamen sertlik değil elle muayene yaptığında kısım kısım gibi kitle gelmesi gerekir(inşallah gelmesin tabiki)

özellikle regl dönemine yakın göğüslerde sertleşme ,büyüme ,hassasiyet olması gayet normal
hatta bu belirtiler hormonlarının düzenli çalıştığına işaret eder

ayrıca erken hamilelik belirtisi de olabilir, bence stres yapma kendine :40:

sağolun arkadaşlar...ben kızımı emzirirken sağ göğsümü cok emziremiyordum...ikisindede sertleşme var ama sağda daha çok sertleşmesi var..ondanmıdır acaba diye..ama bir yandanda korkuyorum...

Regl dönemine yakın sertleşme hassaslık oluyor ben de.
Hamilelikle de alakalı olabilir.
İhmal etmemek lazım.

merhaba canim,

sertlesme adet onceside oluyor, gebe olan kadindada oluyor. yani her ikiside olabilir.
gogus kanserinde ise benim bildigim boyle agrisiz acisiz bir kitle olur. dokundugunda hic bir agrisi olmaz. gogsunun tumu agriyorsa ihtimal vermiyorum boyle birseye. Allah korusun, bir an once doktora gidilmeli. gecmis olsun.

merhaba canim,

sertlesme adet onceside oluyor, gebe olan kadindada oluyor. yani her ikiside olabilir.
gogus kanserinde ise benim bildigim boyle agrisiz acisiz bir kitle olur. dokundugunda hic bir agrisi olmaz. gogsunun tumu agriyorsa ihtimal vermiyorum boyle birseye. Allah korusun, bir an once doktora gidilmeli. gecmis olsun.

canım sağol..

böyle ikisindede dolgunluk hissi var..yani dokunduğumda kitle gibi değilde şişmişler sanki..hafif sert ,hasas..akşam fark ettim..kaldığım yerde öyle uzman doktor yok..diğer gittiılğim yerde ilçe oda yılbaşıdır 1 saat bozuk yolları çekip boş dönmek var:S

Back
X