- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi hayalcannn
-
Takva filmini izledin mi?Eşimin kardeşi benden büyük ondan abi derim
Keşke herkes sizin kadsr duyarlı olsa yazacağı bir cümlenin bile benim kafama takacagimi bilip dalga geçmeden cevap verseama kalben beddua etmiyorum ama insan kinadigi şeyi yaşamadan ölmez mis ben bunu sözler geçerim bir hoş buluyorum dedim ortalık karsti ben 3 senedir taniyorum 3 senedir de yakisikli hoş gelir duruşu yaşam tarzı ama bu demek değil ki onu arzu luyoru sapkın biri değilimsadece insanlar a karşı hep mesafelerim esafelerim ve cekintilerim var hep yanlış yapmaktan korkarım enistemle bile konusu konuşurken içeri kacsrim çünkü evliyim vebole eşimden gordumŞu konuyu kapatın Allahaşkına ya. Okbli kadına ne vasat şeyler yazılmış. Yazık günah gerçekten.
Hanfendi siz de çözümü bu sayfada aramayın. Bir an önce psikolojik destek alın.
Neden takinti da bir rahatsızlık tir okb hastaliginin2ileri boyutu şizofren ananemden biliyorum sanırım piskoloksunuz hastalık değil dediniz ama ben 1 sene önce zaten doktora gitdim ve benim okb, olduğumu söyledi ama ilaç kullanmadığı için hep hastalığım bitmediGercek bir hastalik konusu zannedip okudum. Kendi kendinize teshis koymayin. Kayniniza takmissiniz kafayi ama bu sizi sizifren yapmaz
Takıntı hastaları genelde takıntısını kimseye anlatmaz hatta mümkün mertebe aklından cıkarmak İcin ugrasır siz buraya yazıyorsunuz iki kere konu açıyorsunuz ve her yorumda aynı cumleler amac ne anlamadım düşünmek istemiyorum diye bilirsin bu düşünceler den nasıl kurtulurum diye bir tedavi yoluna bakın gelip burda sayfalarca konusulsa yorum yapılsa hic bır faydası olmayacakNeden takinti da bir rahatsızlık tir okb hastaliginin2ileri boyutu şizofren ananemden biliyorum sanırım piskoloksunuz hastalık değil dediniz ama ben 1 sene önce zaten doktora gitdim ve benim okb, olduğumu söyledi ama ilaç kullanmadığı için hep hastalığım bitmedi
tamam da sen benm hep. begenme konusumda ole diyon diger yazdklarima neden bise demiyon sana . bir hamile olrak tavsiyede bulunuyorumO an yakisikli gördüm içimden ole dedim yanidemedim ki keşke benim le olsa diye yakisikli demem o an hoş bulmam illaha hoşlandığım anlamına mi gelir niye insanlar bu şekilde yargılıyor aklım almıyorki ben bu konuyu bu kadsr taktigima bile saskinim ama elimde degil
Şizofren değilsiniz şizofrenler kafasının içinde gercekyen konuşan insan sesi duyarlar..Sizinki vesvese..Merhaba öncelikle lütfen dalga geçer gibi konusmayin çünkü 4 aylik hamileyim ve hastaligim çok ileri derece yani intihar dsuncesi bile var 3 senelik evliyim. Ve aptal bir fantezi geldi aklıma eşimle sevisirken kayinvalidem de ya kaynım içeri grer de bizi izlesene diye korktum belkide aradan 1 sene geçti ve 1 hafta önce bu olay aklıma geldi sen icgudusel olarak kaynini begeniyorsun diye takinti yaptım ya holnrsan ya edersen diye şeytan sürekli vesvese veriyor sanki halbuki asla bole sler aklıma bile gelmez brde 7 ay önce kaynım almanyaya taşındı kayinvalidem telefon a konusrken kameralı konstlr banada veri selam yenge nasilsin diye knstk o an içimden dedim aa dedim ne kadar yakışıklı gozukuyr dedim sonra a,ma içimde asla art niyet yok otururken bacak bacak bile üstüne atmam yanında mahremime dikkat ederim . Konuşurken çekinerek konusru ama bu herkese karşı bölgedir enistemede benim kocama sürekli suçluluk duyuyorum bilemiyorum, daha önce konumu bilenler bilir başka t akintim vardı şimdi onu astım ve bunu taktı, buna bile inanamıyorum
Fantezi kurana kadar şu Doğum kontrol olayını takıntı galine getirmeniz lazım, çocuklara yazık.Yarın doktora gidiyorum ilaç kullanmak istiyorumama durmadan tavuk gibi çocuk tasiyorum.
Dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Dr a gitmelisiniz. Bacak bacak üstüne atmam gözüne bakmam... Enişte kısmını hiç anlamadım.Merhaba öncelikle lütfen dalga geçer gibi konusmayin çünkü 4 aylik hamileyim ve hastaligim çok ileri derece yani intihar dsuncesi bile var 3 senelik evliyim. Ve aptal bir fantezi geldi aklıma eşimle sevisirken kayinvalidem de ya kaynım içeri grer de bizi izlesene diye korktum belkide aradan 1 sene geçti ve 1 hafta önce bu olay aklıma geldi sen icgudusel olarak kaynini begeniyorsun diye takinti yaptım ya holnrsan ya edersen diye şeytan sürekli vesvese veriyor sanki halbuki asla bole sler aklıma bile gelmez brde 7 ay önce kaynım almanyaya taşındı kayinvalidem telefon a konusrken kameralı konstlr banada veri selam yenge nasilsin diye knstk o an içimden dedim aa dedim ne kadar yakışıklı gozukuyr dedim sonra a,ma içimde asla art niyet yok otururken bacak bacak bile üstüne atmam yanında mahremime dikkat ederim . Konuşurken çekinerek konusru ama bu herkese karşı bölgedir enistemede benim kocama sürekli suçluluk duyuyorum bilemiyorum, daha önce konumu bilenler bilir başka t akintim vardı şimdi onu astım ve bunu taktı, buna bile inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?