Arkadaşlar ben sizofrenim ?

Eşimin kardeşi benden büyük ondan abi derim
Takva filmini izledin mi?
Ordaki adam cinsel vesveseler,hayaller rüyalar,düşünceler vs obsesyon yapıp duruyordu.
Yani fazla düşünmemek gerekli.
Cinsellik derin bir şey, anlasilmaz.
Bazen bazi insanlarin aklina haz anında saçma komik seyler gelebilir.
Bunu kabullen.
Yapabileceklerinin ve yapamayacaklarinin sınırını biliyorsan korkma.

Gercek bir hastalik konusu zannedip okudum. Kendi kendinize teshis koymayin. Kayniniza takmissiniz kafayi ama bu sizi sizifren yapmaz

Şu konuyu kapatın Allahaşkına ya. Okbli kadına ne vasat şeyler yazılmış. Yazık günah gerçekten.

Hanfendi siz de çözümü bu sayfada aramayın. Bir an önce psikolojik destek alın.
Keşke herkes sizin kadsr duyarlı olsa yazacağı bir cümlenin bile benim kafama takacagimi bilip dalga geçmeden cevap verseama kalben beddua etmiyorum ama insan kinadigi şeyi yaşamadan ölmez mis ben bunu sözler geçerim bir hoş buluyorum dedim ortalık karsti ben 3 senedir taniyorum 3 senedir de yakisikli hoş gelir duruşu yaşam tarzı ama bu demek değil ki onu arzu luyoru sapkın biri değilimsadece insanlar a karşı hep mesafelerim esafelerim ve cekintilerim var hep yanlış yapmaktan korkarım enistemle bile konusu konuşurken içeri kacsrim çünkü evliyim vebole eşimden gordum

Gercek bir hastalik konusu zannedip okudum. Kendi kendinize teshis koymayin. Kayniniza takmissiniz kafayi ama bu sizi sizifren yapmaz
Neden takinti da bir rahatsızlık tir okb hastaliginin2ileri boyutu şizofren ananemden biliyorum sanırım piskoloksunuz hastalık değil dediniz ama ben 1 sene önce zaten doktora gitdim ve benim okb, olduğumu söyledi ama ilaç kullanmadığı için hep hastalığım bitmedi

Takıntı hastaları genelde takıntısını kimseye anlatmaz hatta mümkün mertebe aklından cıkarmak İcin ugrasır siz buraya yazıyorsunuz iki kere konu açıyorsunuz ve her yorumda aynı cumleler amac ne anlamadım düşünmek istemiyorum diye bilirsin bu düşünceler den nasıl kurtulurum diye bir tedavi yoluna bakın gelip burda sayfalarca konusulsa yorum yapılsa hic bır faydası olmayacak

tamam da sen benm hep. begenme konusumda ole diyon diger yazdklarima neden bise demiyon sana . bir hamile olrak tavsiyede bulunuyorum

Şizofren değilsiniz şizofrenler kafasının içinde gercekyen konuşan insan sesi duyarlar..Sizinki vesvese..

Lütfen burada konu açmak yerine doktor yardımı alın. Anlayan çok az çıkar sizi. Gerçekten empati yapabilen pek yok. Aklına yatan konuda empati yapılıyor genelde ve buna ben de dahilim. Bu yüzden sizi yaralar yorumlar, hastalığınızı şiddetlendirir. Çare arıyorsanız burada yok çaresi. Durumunuz yoksa devlet hastanelerini bir deneyin, sgk ile anlaşmalı özel hastane de olur, en azından bir teşhis koyulsun size.

Yarın doktora gidiyorum ilaç kullanmak istiyorumama durmadan tavuk gibi çocuk tasiyorum.
Fantezi kurana kadar şu Doğum kontrol olayını takıntı galine getirmeniz lazım, çocuklara yazık.
Ha bir de ne fanteziymiş ya bu aralar buradakiler eşin kardeşine takmış durumda sürekli aynı konular biri görüyor diğerleri de yazmaya başlıyor kk değil mübarek yaprak dökümü, öff içim daraldı bu konulara, açıldığı an kapanması lazım.

Sizofren teshisini doktor mu koydu?
Ara sayfalari okumadim?
Yoksa siz kendi kendinize ben sizofrenim mi diyorsnuzuz

Bunu aciklayin once
Ona gore yorum yapalim

Dalga mı geçiyorsunuz bizimle? Dr a gitmelisiniz. Bacak bacak üstüne atmam gözüne bakmam... Enişte kısmını hiç anlamadım.

Son düzenleme:
Canını sıkma sen onlari isteyerek dusunmuyosun tam tersi düşünmek istemedigin icin takinti yapip dusunuosun. Okb li hastalarda bu yaygindir. Bende de var. Ensest ruyalar sık görürüm. Ama zevk alir miyim asla. Tam tersi insan sucluluk duygusu hissedio. Normalde mesela sık sık ellerini yikar misin. Ya da bi kapi kilitlendi mi diye uc kez kontrol eder misin. Veya insan iliskilerinde takintili misin. Su bana niye bunu dedi diye saatlerce düşünür müsün

Şizofreni tanısını kim koydu?
Bir de keşke biraz daha duzgun anlatsanızda ne olduğunu anlamak için kendimizi paralamasak!

Önceki yıl doktorunuzun uygulamak istedigi tedaviye başlamak için doktorunuza gidin

Bacak üstüne atmak , gözünün içine bakmadan konuşmak gibi saygı tavrı düşünceler tamamen yetiştirilmek bu saygıyı bekleyen aile içinde gelin olmakla alakalı sizi yadırgamıyorum

İç sesinize aldırış etmeyin
Çok yakışıklı çok güzel tabirlerini kullanmak düşünmek normal ama beyniniz daha ilerisine gittiginde yapmanız gereken düşüncenizi degiştirmek
Başka bir olaya kilitlenmek

Geçmiş olsun

yine aynı konu.
kaynına ilgin var apaçık artık os.r.ktan nem kapıyorsun.
başka açıklaması yok.
hastayım dıyorsun git tedavi ol.
buradakiler sana ne yapsın.

Bana OKB gibi geldi çünkü OKB de.devamli huzursuzluk veren düşunceler akla.gelir ve kisi onlardan kurtulmaya calisir.Biri bitti biri basladi diyorsunuz.Bana takinti hastaligi gibi geldi .Bende de vardi ya bu aklimdan nasil gecer dedigin seyler aklina geliyor ,engel olamiyorsun.En sık gorülenleri de temizlik ,cinsellik ve dini takintilar oluyor.Kendini kayninla ilgili suclama ,büyük ihtimal OKB var sende.Kaynindan hoslandigin falan da yok,hangi konuda hassassan o konuda takintilar cogaliyor zaten.Hamileligin tedaviye engel olur mu bilmiyorum.Ama lutfen bi yardim al.Kendine işkence ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…